من مسنجر ندارم آنلاين هم نميتونم لاگين بشم...
من مسنجر ندارم آنلاين هم نميتونم لاگين بشم...
متوجه نمی شم. یعنی چی آنلاین نمی تونی لاگین بشی؟
مگه می شه مسنجر نداشته باشی؟
لا اقل برای این فروم یه آی دی مسنجر درست کن. حالا یا لایو یا یاهو...
پس چی شد؟ سرور درست کردین؟؟؟ مبدأ و مقصد معلوم شد؟؟ اصلا پایه هستین؟؟؟
Last edited by mro229; 16-09-2009 at 22:00.
من الان میام با c-130 میام اگه نظرتون روی هواپیما خاصیه بگین
پس کجا موندی سرور و داره میسازه از تهران میریم مشهد vor to vor ارتفاع fl150 با 737 اگه passداشت 12345بزن
یه سر برید این ادرس اون وقت میفهمید چقدر خوشبختیم که باfsxداریم بازی میکنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پرواز امشب هم به اتمام رسيد (يعني صبح) اين دفعه بيشتر از دفعه هاي قبل خوش گذشت چون امير و مرو 229 هم بودن پرواز رو از مهرآباد شروع كرديم ساعت 11 كه تا 11:25 سرور درست شد تا 12:30 هم تو گيت منتظر بوديم تا دوستان به طور كامل و قطعي بيان (چون امير همش قطع ميشد بيچاره خيلي اذيت شد "و مرو 229 هم 1دقيقه بود 2دقيقه نبود...). كه بعد از 1 ساعت و نيم دوباره مونديم من و حسام مونديم براي پرواز. هر كدوم يك باند رو انتخاب كرديم و رفتيم براي يك پرواز زيبا كه حسام به من اخطار داد درب هام بازه (اما بسته بود) كه من با يك دور ماست مالي خواستم درستش كنم كه يه دفعه ديدم رو سر آقا حسام قرار دارم كه آخرشم كرش شد. و همه چيز از نو...
اما اين دفعه آقا امير اگه اشتباه نكنم جلو تر حسام رفت رو باند و تيك آف كرد" ما هم بعدش به نوبت تيك آف و به سمت مشهد حركت كرديم در همين حين بود كه مرو هم به ما پيوست .
عكس سمت چپ من و حسام هستيم تو مهرآباد "در حالت علافي به سر ميبرديم...
سمت راستيه هم اگه اشتباه نكنم درست يادم نيست فكر كنم امير بايد باشه.
.................................................. .................................................. ..........................
پايينه خودمم كه دارم از كنار دماوند رد ميشم.بالا هم من و مرو هستيم (مرو 299 هميشه به من نزديك بود بر عكس بقيه)
![]()
.................................................. .................................................. ........................
سمت راستي حسام هست كه پس از كلي تلاش يا نميدونم كلي بيخيالي به من نرديك شده بود.
اين هم بگم كه امير بدون پنل داشت هواپيما رو هدايت ميكرد((يعني هر دفعه دم يكي ميشد.(امير ناراحت نشدي كه).))
خلاصه چون vor to vor بوديم جاده كلي پيچو خم داشت و تو آخرين پيچ آقا حسام فرودگاه رو اشتباه گرفت و ميخواست لندينگ كنه تازه به ما ميگفت: كجا دارين ميرين...
و پس از 1ساعت و خورده اي همه براي لندينگ آماده شديم آقا حسام 32R رو انتخاب كرد من هم 32L رو ""بعد پرسيدم كي اول بشينه حسام گفت هر كي زود تر رسيد... همينطور ادامه داديم كه ديدم من آخرينم در همين حين بود كه امير رو گم كردم و حسام هم اپروچ ميست كرده دوباره داره آماده ميشه اين شد كه ديدم اولين نفر دارم ميشم كه يك دفعه مرو از زير ظاهر شد... ديگه خدتون فكرش رو بكنين. خلاصه اول مرو نشست بعد من بعد حسام و بعد هم امير كه خدا ميدونه چه هارد لندينگي بود ديگه...
اين هم بنده در حال كم كردن سرعت...
.................................................. .................................................. .
حسام موقع بر خورد لاستيك به آسفالت...
.................................................. .................................................. ........
سمت چپ مرو كه ميخواد پارك كنه....( سمت راست)..وسط من"راست حسام"چپ مرو.
.................................................. .................................................. .
اين هم امير (منم اگه پنل نداشتم شايد همينطوري لندينگ ميكردم)
تمام.
جاي همتون خالي اميدوارم دفعه بعد همه باشيم.![]()
اقا اگه كسي تو مشهد زندگي مي كنه و همه ي يا بيشتر پك هاي fsx رو داره خبر بده ماپول بديم واسم رايت كنه
ممنون
آقا این آنلاین بازی کردن چه جوریه؟ما که نفهمیدیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)