تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 156 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1558

نام تاپيک: ✔ فـــنـــی حـــرفـــه ای و کـــنـــکـــور کـــاردانـــی

داره خودمونی میشه Dex's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز لینک شما امتحانش 7 مرداده
    یعنی بدون خوندن میاین سر جلسه؟
    آخه من کی گفتم بدون خوندن میخوام بیام سر جلسه
    من اختصاصی ها رو فقط ریاضی 3 فقط نخوندم و برنامه نویسی هم یه چندتا مشکل کوچولو دارم و بقیو رو هم بد نیستم
    سوالای کنکور سال قبلو هم گرفتم و چن روز دیگه شروع به تست میکنم .

میدونم 7 مرداده - ای بابا - من فقط میخوام بدونم این دانشکده که میگه برا آزاده یا دولتی ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوستان من تازه با این فروم اشنا شدم
    لطفا راهنماییم کنید
    دارم بیچاره میشم

تو روخدا بگید کی باید بریم دفترچه های فنی و حرفه ای را بگیرم ؟کی باید برای کنکور کاردانی ثبت نام کنم.....

نخندید من تازه 1 هفته ای میشه به خودم اومدم که کی کنکوره!!!!و الان زمانشو نمیدانم.....لطفا بگید

و اینکه بدون کنکور هم میشه برم داشنگاه ؟؟اصلا همچین چیزی میشه....

دفترچه فنی تو اردیبهشت ماه اومد کنکورم 7 مرداده
    آره دانشگاه سما زیر نظر دانشگاه آزاد و بعضی از دانشگاه آزاد هام بدون کنکور دانشجو می پذیرن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دفترچه فنی تو اردیبهشت ماه اومد کنکورم 7 مرداده
    آره دانشگاه سما زیر نظر دانشگاه آزاد و بعضی از دانشگاه آزاد هام بدون کنکور دانشجو می پذیرن
    چی؟؟؟مهلت ثبت نام گذشت...........اشتبه نمی کنید کنکور فنی و حرفه ای را میگم؟؟؟؟؟/پاسال 26 شهریور آزمون برگز ار شد و تو همون ماه شهریورم دفتر چه رو گرفتم!!!!!!

خدا کنه اشتباه کرده باشید اگرنه من سکته رو میزنم.....چون دلم خوشه هنوز دفترچا نیومده و تلاش کردم که امسال قبول شوم.....

لطفا اگه اشتباه می کنم بگید.......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

1

دوستان من تازه با این فروم اشنا شدم
    لطفا راهنماییم کنید
    دارم بیچاره میشم

تو روخدا بگید کی باید بریم دفترچه های فنی و حرفه ای را بگیرم ؟کی باید برای کنکور کاردانی ثبت نام کنم.....

نخندید من تازه 1 هفته ای میشه به خودم اومدم که کی کنکوره!!!!و الان زمانشو نمیدانم.....لطفا بگید

و اینکه بدون کنکور هم میشه برم داشنگاه ؟؟اصلا همچین چیزی میشه....
    خسته نباشید عزیزم
    1 مرداد کنکور آزاده
    7 مرداد هم کنکور دولتی

شما می تونی مهر و آبان برای علمی کاربردی - یا پودمانی ثبت نام کنی
    البته شنیدم پودمانی کارت پایان خدمت می خواد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خسته نباشید عزیزم
    1 مرداد کنکور آزاده
    7 مرداد هم کنکور دولتی

شما می تونی مهر و آبان برای علمی کاربردی - یا پودمانی ثبت نام کنی
    البته شنیدم پودمانی کارت پایان خدمت می خواد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو اینجا ثبت نام کنید بهتون اعلام می کنن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در متن خبر نوشته "تعلیق ثبت نام دوره های کاردانی نظام جدید آموزشکده های فنی – حرفه ای سال 89 برطرف شد. "
    فقط پارسال تیرماه بود وگرنه همیشه اردیبهشت بوده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

در متن خبر نوشته "تعلیق ثبت نام دوره های کاردانی نظام جدید آموزشکده های فنی – حرفه ای سال 89 برطرف شد. "
    فقط پارسال تیرماه بود وگرنه همیشه اردیبهشت بوده

من منظورم پودمانی نیستا!!!!!من منظورم گرفتن دفترچه و شرکت در آزمون برای ورود به دانشگاه.....از نوع فنی حرفه ای و دولتی.....

من امروز رفتم پرسجو کردم گفت هنوز دفترچش نیومده.......من نمیدونم ما چه گناهی کردیم رفتیم فنی حرفه ای ......آخه چرا فقط کنکورهای سراسری را توجه بهش میدند تو تلویزیون همش در مورد کنکور نمیدونم ادبیات,ریاضی,تجربی,......یکبا آلبوم به دل بودیم در مورد فنی و حرفه ای هم حرف بزنند........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من منظورم پودمانی نیستا!!!!!من منظورم گرفتن دفترچه و شرکت در آزمون برای ورود به دانشگاه.....از نوع فنی حرفه ای و دولتی.....

من امروز رفتم پرسجو کردم گفت هنوز دفترچش نیومده.......من نمیدونم ما چه گناهی کردیم رفتیم فنی حرفه ای ......آخه چرا فقط کنکورهای سراسری را توجه بهش میدند تو تلویزیون همش در مورد کنکور نمیدونم ادبیات,ریاضی,تجربی,......یکبا آلبوم به دل بودیم در مورد فنی و حرفه ای هم حرف بزنند........
    دوست عزیز شما فقط می تونی علمی کاربردی یا پودمانی بری . چیزی که من می دونم.
    اگه هم آزاد یا دولتی بخوای بری باید تا سال آینده صبر کنی

البته شنیدم بعضی ها میرن سنجش ثبت نام می کنن. حالا یه پرس و جو بکن شاید تونستی تو سنجش ثبت نام کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مشاور عالي سازمان سنجش آموزش كشور جزييات توزيع كارت ورود به جلسه، آمار داوطلبان، ظرفيت پذيرش، تاريخ و نحوه برگزاري و اعلام نتايج آزمون كارداني پيوسته نظام جديد آموزشكده هاي فني و حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي سال 1390 را تشريح كرد.

حسين توكلي روز يكشنبه در گفتگو با ايرنا افزود: پس از اعلام زمان ثبت نام براي شركت در آزمون 41 كدرشته امتحاني دوره هاي كارداني پيوسته نظام جديد آموزشكده هاي فني و حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي سال 1390، تعداد 402 هزار و 32 نفر تقاضانامه الكترونيكي ثبت نام را تكميل كردند كه از اين تعداد، 134 هزار و 670 نفر زن و 267 هزار و 362 نفر مرد هستند.

وي يادآورشد: براساس ضوابط موجود، دارندگان گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه نظام جديد يكي از رشته هاي شاخه هاي فني وحرفه اي و كاردانش و يا دانش آموزان شاغل به تحصيل در يكي از اين رشته ها كه حداكثر تا شهريورماه 90 فارغ التحصيل مي شوند و همچنين دارندگان ديپلم فني و حرفه اي دوره چهارساله نظام قديم مي توانستند در اين آزمون ثبت نام كنند.

به گفته توكلي، هر داوطلب آزمون كارداني پيوسته نظام جديد مي توانست منحصرا رشته امتحاني متناسب با ديپلم خود را انتخاب و حداكثر 50 كدرشته امتحاني اعم از دوره هاي روزانه، شبانه و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي را در تقاضانامه الكترونيكي انتخاب رشته درج كند.

توزيع كارت ورود به جلسه داوطلبان كارداني پيوسته از 3 مردادماه

وي زمان توزيع كارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون كارداني پيوسته نظام جديد سال 90 را از روز دوشنبه، سوم مردادماه تا روز پنج شنبه، ششم مردادماه اعلام كرد و گفت: كارت ورود به جلسه داوطلبان به همراه برگ راهنماي شركت در آزمون از طريق پايگاه اينترنتي سازمان سنجش به نشاني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد.

توكلي يادآور شد: اطلاعيه مربوط به جزييات شركت در آزمون كارداني پيوسته نظام جديد سال 90 از فردا، 27 تيرماه بر روي پايگاه اينترنتي سازمان سنجش قرار داده مي شود و در نشريه پيك سنجش روزهاي دوشنبه، 27 تير و سوم مردادماه نيز انتشار خواهد يافت.

آزمون كارداني پيوسته نظام جديد سال 90 روز هفتم مردادماه برگزار مي شود

مشاور عالي سازمان سنجش با بيان اينكه آزمون داوطلبان 21 كدرشته امتحاني از مجموع 41 كدرشته امتحاني آزمون كارداني پيوسته در نوبت صبح روز جمعه، هفتم مردادماه برگزار مي شود گفت كه 208 هزار و 674 نفر داوطلب شامل 24 هزار و 63 نفر زن و 184 هزار و 611 نفر مرد در آزمون اين رشته ها شركت مي كنند.

وي شمار شركت كنندگان در آزمون 20 رشته كارداني نوبت بعدازظهر را 193 هزار و 358 نفر ذكر كرد و توضيح داد: 110 هزار و 607 نفر از داوطلبان اين رشته ها را زنان و 82 هزار و 751 نفر را مردان تشكيل مي دهند.

توكلي افزود: آزمون داوطلبان هر يك از كدرشته هاي امتحاني كارداني پيوسته نظام جديد شامل درس هاي عمومي ، پايه و اختصاصي خواهد بود كه سوالات عمومي و پايه به منظور تشخيص ميزان آمادگي داوطلبان در زمينه درس هاي عمومي و پايه و از متن كتاب هاي دوره سه ساله متوسطه شاخه هاي فني و حرفه اي نظام جديد، طراحي شده است.

وي يادآورشد: آزمون درس هاي اختصاصي نيز به منظور تشخيص ميزان آشنايي داوطلبان با پايه هاي اساسي و اصولي رشته هاي موردنظر و در حد اطلاعات علمي كتاب هاي درسي در دوره سه ساله شاخه هاي فني و حرفه اي و يا كتاب ها و استانداردهاي مهارتي شاخه كاردانش نظام جديد طراحي شده است.

بيش از 125 هزار داوطلب در آزمون كارداني پيوسته نظام جديد پذيرفته مي شوند

توكلي درمورد نحوه گزينش داوطلبان آزمون كارداني پيوسته نظام جديد سال 90 توضيح داد: گزينش نهايي داوطلبان در هر يك از رشته هاي امتحاني ، براساس نمره كل حاصل از آزمون عمومي، پايه و اختصاصي از بين داوطلباني كه حدنصاب نمره علمي لازم را احراز كرده باشند و بر اساس اولويت كدرشته محل هاي انتخابي داوطلبان صورت خواهد گرفت.

مشاور عالي رييس سازمان سنجش آمار پذيرش داوطلبان آزمون كارداني پيوسته نظام جديد سال 1390 را 125 هزار و 92 نفر عنوان كرد و گفت: 34 هزار و 65 نفر از اين داوطلبان براي دوره هاي روزانه، 15 هزار و 27 نفر براي دوره هاي شبانه آموزشكده هاي فني و حرفه اي و تعداد 76 هزار نفر براي دوره هاي روزانه موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي پذيرفته مي شوند.

وي تصريح كرد: فهرست اسامي پذيرفته شدگان نهايي رشته هاي متمركز كارداني پيوسته در دهه آخر شهريورماه 90 به همراه اسامي معرفي شدگان چندبرابر ظرفيت رشته هاي نيمه متمركز از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

به گفته توكلي ، كارنامه نهايي آزمون ورودي دوره هاي كارداني نظام جديد آموزشكده هاي فني و حرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي و غيردولتي سال 1390 نيز در هفته آخر مهرماه بر روي پايگاه اينترنتي سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •