طلاقش دادم چیکار کنم بره بیرون از خونه کلا
طلاقش دادم چیکار کنم بره بیرون از خونه کلا
گزینه MOVE توی کامپیوتر.
گزینه رو می زنی اون آدمی رو که می خوای بفرستی بیرون رو میاری سمت چپ بعد کنترل می کنی تیک کنترل خوانواده سمت چپی فعال باشه بعد گزینه ای که کار MOVE رو انجام میده (اسمش یادم نیست)رو میزنی بعد آدمه میره.
اسمش Make Active House Hold هست! که هر کدوم تیک بخورن اون خانواده اصلی میشه(اسمش یادم نیست)
الان میشه با یه زن دیگه ازدواج کرد ؟ نمیشه که خیلی بده
میشه کی گفته نمیشه خوبشم میشه حتی می تونی روابطتو با زن اولت خوب کنی و دوباره با همون ازدواج کنی وقتی طلاق گرفتی دیگه آزادی.
نیما جان فکر می کنم منظور آرمین جان kick out باشه که در طی این گزینو سیمو میندازه بیرون و سیم برا خودش یه جایی میره و ما انتخاب نمی کنیم که میشه از توی نقشه دید.
بهترین را edit town هستش . من انداختمش بیرون کلا از بازی
زنده جون یاهوتو آن کن
راستی زن دیگه ای به غیر از اون Holly چیه نیستش ؟
ظاهر مهمه پول مهم نیست :d
Last edited by HoJJaT_007; 19-06-2009 at 23:37.
راستش من خيلي توجه كردم ولي يا من مشكل پسندم(!) يا زن خوشگل كم گير مياد.
اگر خيلي دقت كنيد و بگرديد شايد گيرتون اومد ولي من يع توصيه ميكنم به شما:
از من ميشنويد وقت خودتون رو براي پيدا كردن زن به هدر نديد بريد خودتون يه سيم زن بسازيد بعد هم منتقلش كنيد تو خونه اي كه ميخوايد اينجوري راحت تر هم هست و به علاوه دقيقا هموني ميشه كه ميخوايد![]()
بابا من خلاقیتم ضعیفه هر چی سعی کردم یه سیم ساختم اونم خوشگل نشد
اصلا من زن نمیتونم بسازم مرد میتونم
کسی سیم خوشگل پیش ساخته نداره بده ؟
کلکسیون نیست مثل همونی که برای خونه بود ؟
آقایون راهی نیست که وقتی مکانمو عوض میکنم چیزایی که کاشتم + الماسا و از این جور چیزای با ارزش مثل تابلو ها و قاب و اینا رو با خودم ببرم اون یکی خونه ؟
مخصوصا کلی درخت و گل و گیاه کاشتم نمیخوام بپرن آبم بهشون نمیدم آبیاری اتوماتیک زدم فقط دو روز یک بار یه برداشت میکنم![]()
خوب درختارو نمی تونید کاری بکنید ولی الماسارو میتونید بزارید توی کیفتون تابلو ها قاب ها و ... هم از همون قبیل اند درخت و گیاه رو کاریش نمیشه کرد ولی اگه یخچالتون آخرین مدله یخچالم با خودتون ببرین چون غذاهای توش نیازه چیز دیگه ای نیاز نیست و بقیه قابل ساختن هست.
لطفا دو تا پست یه جا ندهید و از ویرایش کمک بگیرید.
با تشکر.
یه راه دیگه هم هست که میرین تو قسمت خرید وسایل گزینه ای که به شکل جعبه هست رو می زنید. و وسایل رو نو اون کادر قرار می دید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)