من گاهی وقتا ایکون idm از تسکبار خارج میشه و این در حالیه که برنامه باز هست و در این موقع برای باز کردنش باید روی ایکونش در دسکتاپ کلیک کنم که صفحش باز میشه ولی ایکونش در تسکبار نمیاد.چیکار کنم که دوباره اونجا ظاهر بشه؟ورژن 5.17
من گاهی وقتا ایکون idm از تسکبار خارج میشه و این در حالیه که برنامه باز هست و در این موقع برای باز کردنش باید روی ایکونش در دسکتاپ کلیک کنم که صفحش باز میشه ولی ایکونش در تسکبار نمیاد.چیکار کنم که دوباره اونجا ظاهر بشه؟ورژن 5.17
در بیشتر مواقع مشکل از کرک میتونه باشه
شما روی منوی DOWNLOAD کلیک کنید و سپس گزینه OPTION رو بزنید حالا از تب GENERAL تیک اولین گزینه رو مطمئن بشید که خورده باشه
بله اون تیک خورده در اون مشکلی نیست فقط گاهی که از تسکبار idm رو می بندم و دوباره از طریق ایکونش در دسکتاپ روش کلیک می کنم تا باز بشه بعد از باز شدن دیگه ایکونش در تسکبار ظاهر نمیشه مگر در دوباره بالا امدن ویندوز
این کرش کردن IDM بحساب میاد که در برخی مواقع حتی دانلودی دیگه انجام نمیده و آیکنش از کنار تسکبار میره و با ریستارت مجدد ویندوز ظاهر میشه
همونطور که گفتم اکثر این موارد برمیگرده به کرکی که استفاده میکنید و در مرحله بعد برمیگرده به صحت و سالم بودن سیستم عامل شما که پیشنهاد میشه سیستم عامل رو یکبار با نرم افزاری مثل TuneUp Utilities 2011
هنگام دانلود با IDM سرعت سیستمم به شدت میاد پایین! چرا؟
سیستم من:
msi_770_c45
amd athlonII x4 635
geil 2*2gb 1333 cl9
seagate 250gb 7200.12
بررسی کنید ببینید در Task Manager ویندوز چه نرم افزاری بیشترین درگیری رو با CPU سیستم شما ایجاد میکنه
IDM فقط 6000K هست! یعنی چی؟ برای مثال فایرفاکس 70.000K هست!بررسی کنید ببینید در Task Manager ویندوز چه نرم افزاری بیشترین درگیری رو با CPU سیستم شما ایجاد میکنه
لینکا خراب نیستن
IDA و orbit میتونن دانلودش کنن ولی idm نه
بعضی لینکای دیگه همین سایتو idm میتونه دانلود کنه
یعنی میخوام بگم که idm ام خراب نیست
اون که شما دیدی تب مموری هست شما تب CPU رو چک کن ببین روی چه عددی هست
اون عدد که شما میگی مقدار فضایی هست که در رم سیستم اشغال کرده و بر حسب کیلوبایته
سلام.
سوال در مورد برنامه دانلود دارم.
من یه برنامه میخوام که مثلا 10 تا دانلود تو صف انتظار باشن.بعد هرکدوم تموم شد بلا فاصله بعدی شروع به دانلود کنه.
تو idm اینکار رو باید خودمون بر حسب زمان و سرعت دانلود تنظیم کنیم که هم وقت گیره و هم بیشتر وقتها اشتباه از آب در میاد.
میخوام جوری باشه که خودش به ترتیب 1تموم شد 2 رو بگیره و 2 تموم شد 3و4و.... بگیره.
یعنی نیازی به زمان بندی و حساب کردن سرعت و زمان بندی و ... نباشه.
چیزی هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)