تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 135 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 1345

نام تاپيک: Adsl/ شركت لايزر

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تماس که نه چون هنوز خطم تو رانژه شاتل هست ولی تو سایت زده فعلا شتاب فقط تهران !‌ منم که کرجم ٬ تو فرم ثبت سرویس هم نه برای تهران نه برای شهر های دیگه پلن ۱۲۸ روزانه ( b18 فکر کنم ) وجود نداره پشتیبان آنلاینشون هم نبود که بپرسم فکر کنم همیشه آفلاین هستن نه ؟

+ اینکه چقدر چرته پلنشون در مقابل شاتل سوسکه . حداقل پنلشون رو بدن من براشون بنویسم

شماره رو برداشتم دوست جان ٬ خطم خارج شد تماس میگیرم برا سرویس شما رو هم معرف ( معرفی ) میکنم . فقط اسمت رو نپرسن بگم نمیدونم ضایع شم
    Last edited by milad_gta; 23-11-2011 at 13:42.

2. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تماس که نه چون هنوز خطم تو رانژه شاتل هست ولی تو سایت زده فعلا شتاب فقط تهران !‌ منم که کرجم ٬ تو فرم ثبت سرویس هم نه برای تهران نه برای شهر های دیگه پلن ۱۲۸ روزانه ( b18 فکر کنم ) وجود نداره + اینکه چقدر چرته پلنشون در مقابل شاتل سوسکه .

حداقل پنلشون رو بدن من براشون بنویسم شماره رو برداشتم ٬ خطم خارج شد تماس میگیرم برا سرویس شما رو هم معرف ( معرفی ) میکنم . فقط اسمت رو نپرسن بگم نمیدونم ضایع شم
    دستت درد نکنه
    نه اسم نمیخواد همون شماره رو بدی اطلاعاتم میاد نامم اگه خواست به اسم صاحب خطه ولی کریم زاده
    در مورد شتاب هم تو سایتش رو ولش کن به این زنگ بزن بپرس

82955555

راستی یه چیزی جدیدا یه کم زودتر وصل میکنن ماله داداشم 4 روزه وصل شد.

4. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrad59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شاید همین جا...شاید جایی دیگر

پيش فرض

تماس که نه چون هنوز خطم تو رانژه شاتل هست ولی تو سایت زده فعلا شتاب فقط تهران !‌ منم که کرجم ٬ تو فرم ثبت سرویس هم نه برای تهران نه برای شهر های دیگه پلن ۱۲۸ روزانه ( b18 فکر کنم ) وجود نداره پشتیبان آنلاینشون هم نبود که بپرسم فکر کنم همیشه آفلاین هستن نه ؟

+ اینکه چقدر چرته پلنشون در مقابل شاتل سوسکه . حداقل پنلشون رو بدن من براشون بنویسم

شماره رو برداشتم دوست جان ٬ خطم خارج شد تماس میگیرم برا سرویس شما رو هم معرف ( معرفی ) میکنم . فقط اسمت رو نپرسن بگم نمیدونم ضایع شم
    میلاد جان من فردیس کرجم مرکز صدوقی سرویس شتاب 512 3 ماه 5 گیگ دارم میتونم بگم محشره سرعت رو 2 مگ بستن سرعت تو روز و شب فرقی اصلا نمیکنه)200 به بالا همیشه من شبی راحت 3 گیگ رو میگیرم...

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون بهراد جان انشاا... من همه به جمع شما میپیوندم .

7. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه anjel1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام لایزر بگیرم، به نظرتون شتاب 512 روزانه بگیرم یا شبانه؟ کدوم سرعتش بیشتره واسه دانلود؟
    اصلا سرعت دانلودش چنده؟ ساعت رایگانو که محدود نمیکنن که؟
    الان یه مگ پیشگامان دارم، سرعت شبانشو رو 30 بسته

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوباره ...

این پشتیبانی لایزر چقدر ( ... ) هست من زنگ زدم ببینم منطقه ما سرویس مورد نظرم رو ارائه میدن یا نه ! بعد 2 ساعت گوشی رو بر میداره ( بابا بخش فروش هستی ! مشتری میپره ها ! ) بعد میگه زنگ بزن به این شماره . اون شماره بعد نیم ساعت گوشی رو بر میداره میگه زنگ بزن به این شماره ...

خدایی پشتیبانی شاتل درجه 1 ( اگر دروغ های مرتبط با سرویس شبانه رو نادیده بگیریم ) . الان 2 دل شدم از لایزر بگیرم ! چون من متنفرم مشکلی پیش بیاد ولی کسی پاسخگو نباشه ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوباره ...

این پشتیبانی لایزر چقدر ( ... ) هست من زنگ زدم ببینم منطقه ما سرویس مورد نظرم رو ارائه میدن یا نه ! بعد 2 ساعت گوشی رو بر میداره ( بابا بخش فروش هستی ! مشتری میپره ها ! ) بعد میگه زنگ بزن به این شماره . اون شماره بعد نیم ساعت گوشی رو بر میداره میگه زنگ بزن به این شماره ...

خدایی پشتیبانی شاتل درجه 1 ( اگر دروغ های مرتبط با سرویس شبانه رو نادیده بگیریم ) . الان 2 دل شدم از لایزر بگیرم ! چون من متنفرم مشکلی پیش بیاد ولی کسی پاسخگو نباشه ...
    به کدوم شمارش زنگ زدی؟
    به این زنگ بزن..
    8295555
    معمولا دیر جواب نمیدن مخصوصا پشتیبانیش اگه صبحها بزنی خیلی زود جوابتو میدن.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

به همونجا زنگ زدم ، قسمت فروش بعد 2 ساعت گوشی رو برداشت انگار خواب بود گفت بزن این شماره اونجا هم طرف خواب بود ...

میخواستم بگم شرمنده از خواب بیدارتون کردم .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به همونجا زنگ زدم ، قسمت فروش بعد 2 ساعت گوشی رو برداشت انگار خواب بود گفت بزن این شماره اونجا هم طرف خواب بود ...

میخواستم بگم شرمنده از خواب بیدارتون کردم .
    خب تو این کار رو بکن اول زنگ بزن همین شضماره بعد هر کی برداشت بگو که وصل کنید به اقای زاهدی اون مسوول ثبت نامه
    همه کارارو اون انجام میده

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خلاصه موفق شدم شماره نماینده رو بگیرم ، فقط الان به خاطر پشتیبانی دو دل شدم ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •