تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 1045 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

علی جون دستت درد نکنه اما ببین منظورم اینه وقتی دارم فارسی می نویسم و تا می رسم به تایپ یک کلمه ی انگلیسی,توی متن سر جاش قرار نمیگیره و میپره میره اول یا آخر سطر.دیگه شرمنده از این واضحتر فکر نمیکنم بشه گفت!
    مثال:
    مثلا این کلمه word چرا سر جاش قرار نمیگیره
    اینجوری میشه:

سوال دومم رو هم اگه جواب بدی ممنون میشم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزيز قسمت اول سؤالت رو متوجه نشدم ولي حدس ميزنم كه اگر كنترل شيفت سمت راست رو بگيرين كه متنتون رايت تو لفت بشه اين مشكل حل ميشه و در مورد فونت هم از فونت هايي كه اولشون B داره مثل Bzar استفاده بكنيد درست ميشه
    البته هم از فونت هایی که آغازشان با Bو هم 2 است می توان استفاده کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

علی جون دستت درد نکنه اما ببین منظورم اینه وقتی دارم فارسی می نویسم و تا می رسم به تایپ یک کلمه ی انگلیسی,توی متن سر جاش قرار نمیگیره و میپره میره اول یا آخر سطر.دیگه شرمنده از این واضحتر فکر نمیکنم بشه گفت!
    مثال:
    اینجوری میشه:

دوست عزيز در مورد سؤال اينكه كلمه انگليسي سر جاش قرار نميگيره حدسم درست بوده و با همون روش حل ميشه البته اگر پاراگرافهايي كه به صورت كامل انگليسي باشند نداشته باشين ميتونيد از تركيب كليدهاي Ctrl+A استفاده كنيد و سپس كنترل و شيفت سمت راست رو بزنيد تا اين مشكل رفع بشه البته در مورد اين مسئله قبلا بحث شده براي اينكه ديگه با اين مشكل مواجه نشيد به پست‌هاي قبلي سر بزنيد و با استفاده از فايل نرمال اين مشكل رو به طور كلي رفع كنيد.
    در مورد سؤال آخرتون كه دفعه قبل من متوجه اون نشده بودم منظورم شكلي هست كه گفتين از طريق جدول نميشه اين كار رو كرد ولي از طريق AutoShapes شما ميتونيد شكل مورد نظرتون رو بكشيد و بعدش هم روي اون شكل كليد سمت راست كنيد و گزينه Add Text رو بزنيد و داخلش تايپ كنيد.
    گزينه Autoshapes معمولا در قسمت پايين صفحه قرار دارد اگر پيدا نكرديد ميتوانيد روي منوهاي بالا كليد سمت راست موس رو بزنيد و روي Drawing كليد كنيد تا اين نوار ابزار در اختيار شما قرار بگيرد و از روي همين نوار ابزار گزينه Autoshapes رو انتخاب كنيد

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض میخاستم ببینم چطور میشه در ورد صفحه بندی کتاب انجام داد؟

سلام به اساتید ورد
    یه مشکل بزرگم رو بدست توانای شما کنار زدم
    اما یه مشکل دیگه هست که مطرح میکنم تا دوستان راهنمایی کنن:
    میخاستم ببینم چطور میشه در ورد صفحه بندی کتاب انجام داد؟

منظورم اینه که هر برگه A4 به دوقسمت ( 2 صفحه ) تبدیل بشه و دقیقا مثل یه کتاب بشه باهاش رفتار کرد
    و پشت A4 هم که 2 صفحه ی دیگه میشه.
    خودم فکر میکنم اینطوری بشه کرد ولی میخاستم ببینم راه بهتر و استانداردتری هست:
    بطور پیشفرض برگه در ورد بطور طولی هست که برای این منظور باید عرضی بشه و 2 ستونیش کرد
    و هدر و فوتر براش در نظر گرفت.
    اساتید محترم لطفا نظر خودشون رو بدهند./ممنون

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام به اساتید ورد

منظورم اینه که هر برگه A4 به دوقسمت ( 2 صفحه ) تبدیل بشه و دقیقا مثل یه کتاب بشه باهاش رفتار کرد
    بطور پیشفرض برگه در ورد بطور طولی هست که برای این منظور باید عرضی بشه و 2 ستونیش کرد
    سلام دوست عزیزم

شما باید برای اینکار از منوی file گزینه page setup رو بزنی و از اون کادر و از باکس multiple pages گزینه reverse book fold رو انتخاب کنی .

اون موقع کاغذ A4 شما تبدیل میشه به سایز A5 و شما میتونی به تایپ مطالب بپردازی و در اخر اگه پرینت گرفته بشه ، بصورت اتوماتیک صفحاتی که باید پشت سر هم باشند پرینت گرفته می شوند درصورتیکه شما به ترتیب معمولی تایپ کرده اید.

یادت نره اگه قرار باشه که سایز کاغذهای کتاب A4 باشه باید بری از زبانه paper و باکس paper size گزینه A3 رو انتخاب کنی

موفق باشی و پیروز

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مثال:
    اینجوری میشه:

شما براي تغيير زبان از چه روشي استفاده مي كنيد؟
    بعضي وقتها بايد كليد Ctrl+Shift سمت راست رو زد و بعضي وقت ها، بايد Alt+Shift (فرقي نمي كنه كدوم جهت) رو زد. موقعي كه ميخوايد شروع به نوشتن فارسي كنيد، بايد Ctrl+Shift سمت راست رو بزنيد. وسط متن فارسي اگه بخوايد انگليسي بنويسيد بايد Alt+ُShift رو بزنيد. اينجوري هيچ وقت مشكلي پيش نمياد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به اساتید ورد

مي تونيد به صورت معمولي، تايپ كنيد و موقع پرينت، توي تنظيمات چاپ، گزينه هاي Print On Both Sides و Booklet Printing و 2 Pages per sheet رو انتخاب كنيد دقيقاً ميشه عين كتاب.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    يه سوال دارم:
    صفحه كليد من حرف ك و ي رو به صورت قديم مي نويسه. اما گاهي لازم ميشه از مدل جديد استفاده كنم. براي حرف ی از كليد ميانبر Shift+V استفاده مي كنم. اما براي حرف ک نمي فهمم از چه ميانبري بايد استفاده كرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    يه سوال دارم:
    صفحه كليد من حرف ك و ي رو به صورت قديم مي نويسه. اما گاهي لازم ميشه از مدل جديد استفاده كنم. براي حرف ی از كليد ميانبر Shift+V استفاده مي كنم. اما براي حرف ک نمي فهمم از چه ميانبري بايد استفاده كرد.
    جواد جون منظورت از قديم و مدل جديد چيه؟؟؟

آخر فروم باز aa12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام والا وقتی من نصب کردم همون اول سریال نامبر را خواست و بعد هم چون درست بود مراحل ادامه یافت و به راحتی رجیستر شد.البته بعد از نصب هم می شه آفیس را رجیستر کرد.
    سلام

به احتمال زیاد ، آفیس شما نسخه ی Professional هستش نه Enterprise ، چون نسخه ی انترپرایز ، علاوه بر

سریال ابتدای نصب ، یک کد 42 رقمی هم در هنگام اجرای آفیس می خواد

دوست عزيز مشكل نسخه‌اي هست كه خريدي متأسفانه شما اولين نفري نيستيد كه دچار اين مشكل شدين و چون معمولا ارزش نداره كه آدم وقتش رو بذاره و بره سي دي رو بكوبه توي سر اون كسي كه اين سي دي ها رو دستش مونده و دنبال يكي هست كه بهش قالب كنه اين مشكل پيش مياد قبلا اين بلا سر خود من هم اومده اما اگه وقت كردي برو سي دي رو بده به طرف و چند تا جمله هم كه لايقش هست نثارش كن. حالا من سريال آفيس 2007 خودم رو بهت ميدم امتحان كن اگه ورژن‌ها يكي باشه منظورم اين هست كه مثلا مال شما نسخه بتا نباشه ممكنه كارتون رو راه بندازه
    KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
    ناگفته نماند كه اين سريال امتحان شده هست و هيچ مشكلي نداره فقط مسئله باقي مونده اين هست كه ورژن آفيس شما با ورژن آفيسي كه من سريالش رو بهتون دادم يكي باشه

من این نسخه رو دانلود کردم

من برای این نسخه شاید 10 تا سریال امتجان نکردم ، به خاطر جدیدتر بودن این نسخه ، هیچ کدوم از این سریال ها

کار نمی کنند و بعد از امتحان 10 یا 20 سریال مختلف ، بالاخره با یکی جواب داد ، تازه بعد از پایان نصب ، با

اجرای یکی از نرم افزارهای آفیش ، یک کد 42 رقمی هم باید وارد بشه و گرنه فقط 25 بار می شه آفیس رو اجرا کرد

فکر کنم شما هم از نسخه ی Professoanl استفاده می کنی .

از راه حل های شما استقبال می کنیم
    Last edited by aa12; 22-12-2007 at 22:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •