با سلام خدمت دوستان عزیز
من نمیدونم چی شده همه دارن این تندر رو خفه میکنند
کی گفته شتاب تندر از ریو کمتره . ا خه یه مدرکی بیاره . یا خودش یه کورس بذاره فیلمش رو نشون بده .
تندر از 206 کم بیاره واسش بد نیست چون 206 خودروی اسپرتی است و قطعا تندر رو رد میکنه ولی خوب برای یه خوانواده 5 نفره بدترین خودرو 206 است .
ولی تندر از ریو کم بیاره براش خیلی بده . و فعلا با شواهد تندر شتابش 10.2 ثانیه است ریو هم 11 و خرده ای . تازه من تو جاده چالوس تو یه کل کل حسابی پوز ریو رو خوابوندم . ولی ریو تو پیچ ها با جرات تر میپیچید . یه نکته قابل تو جه شما اقایون در مورد شتاب تندر و ریو که رینگ تندر 15 است و ریو 13 که خیلی تو شتاب تاثیر میذاره . تازه تندر من الان 6400 تا رفته و پشتش خوابیده و دیگه نه پشتش تو مانور در میره نه در دید عقب مشکل دارم . ماشین صاف صاف شده .
بعدش من با تندر تو جاده خداوکیلی با زانتیا 1800 یا حتی 2000 کل کل میکنم . چون تو شتاب ثانویه عالیه و در اینجا ریو کلا بازندس .
در باره کولر هم بگم تندر گازش کمه باید زیادش کنی تا خوب درست شه و بعد اون عالی میشه
در مورد تو دست بودن تو تندر هم میتونید تحقیق کنید .
کاربری یک فروم دیگر حسابی بین تندر و 206 سمند
lx که خودش داشته و الان هم تندر داره میگه که تندر تو پایداری همپای سمند است میتونید برید ببینید و در کل هم تندر رو بهتر دونسته (البته 206 تیپ 2)
راستس اقای
lavson1361 شما تو فرم پالس برو ببین یه اقایی تندر داره هم ریو خودش میگه که تو این دو تندر خیلی بیشتر میارزه
و اگر هم واقع بین باشیم به این پی میبریم . تندر صدای موتورش خیلی کم است ولی ریو بیشتر از حد معمول است
قدرت موتور تندر بهتره
تو سرعت های بالا تو دست تره
ایمنیش بیشتره
تو سرعت های بالا فکر میکنی ماشین موتور نداره چون صدا خیلی خیلی کم میاد و دیگه وقتید در
جاده خلوت با 180 190 تا میری گوش درد نمیگیری مثل ریو که باهاش تو 160 تا میری گوش ها مثل جریان سال های قبل که هر کی با پیکان جایی میرفت گوش هاش میگرفت میشه . اینقدر هم نگید قد تندر بلنده یه کم بخوابون و رینگ 13 مثل ریو بنداز هم قدش مثل سمند میشه بعد ببین ریو تو شتاب میتونه بهت برسه یا نه
حالا جدا از همه اینها
یه کلیپی هم دارم واسه همه 206 داران عزیز که هی میگن تندر اصلا تو شتاب به ریو نمیرسه یا به 206 نمیرسه
این کلیپ کورس 206 1600 با تندر 1600 است
ببینید و خودتان قضاوت کنید
راستس برای دیدن در سایت یوتب به فلش پلیر نیاز دارین و البته ----- شکن
http://www.youtube.com/watch?v=0D3v1EB_CVM