تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 737 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

آخر فروم باز Bracket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

بازم اون rsportcars قیمت خیلیا رو نمیزنه بهترین سایت برای دیدن قیمت های ماشین قسمت Autos سایت Yahoo یا MSN هست که خیلی جامع و کامل و قیمت همه ماشینهای موجود در بازار امریکا رو داره .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز rozy_1500's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ♪♫

پيش فرض

ممنونم از جوابت دوست عزیز
    میتونم بپرسم چرا ضرر نمیکنم؟

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بچه ها ببینم قیمتاشون به دلیل بنزین پایین نیومده ؟

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها ببینم قیمتاشون به دلیل بنزین پایین نیومده ؟
    من 2 روز پیش تو روزنامه خوندم خیلیا اقدام به فروش کردن و اعتراض زیاد نسبت به این حرکت دولت . اما تا حالا قیمت پایینتر نیومده باز اگر کسی اطلاع جدیدتری داره بگه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز ehsssssan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم از جوابت دوست عزیز
    میتونم بپرسم چرا ضرر نمیکنم؟
    نگفتم ضرر نمیکنی گفتم نسبت به او کمتر ضرر میکنی دوست عزیز

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ارزش نداره.حداکثر قیمت این ماشین 12 میلیون هست که این راهزنا آوردن رسوندنش اونجا .مگه تیپ 5 زمان تولیدش 13 میلیون بود .حالا اینا یه ماشین 10 میلیونی رو 15 میلیون قالب میکنن .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اقا لوگان با شما نبودم با اقای torpedo بودم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

من نمیدونم چی شده همه دارن این تندر رو خفه میکنند

کی گفته شتاب تندر از ریو کمتره . ا خه یه مدرکی بیاره . یا خودش یه کورس بذاره فیلمش رو نشون بده .
    تندر از 206 کم بیاره واسش بد نیست چون 206 خودروی اسپرتی است و قطعا تندر رو رد میکنه ولی خوب برای یه خوانواده 5 نفره بدترین خودرو 206 است .
    ولی تندر از ریو کم بیاره براش خیلی بده . و فعلا با شواهد تندر شتابش 10.2 ثانیه است ریو هم 11 و خرده ای . تازه من تو جاده چالوس تو یه کل کل حسابی پوز ریو رو خوابوندم . ولی ریو تو پیچ ها با جرات تر میپیچید . یه نکته قابل تو جه شما اقایون در مورد شتاب تندر و ریو که رینگ تندر 15 است و ریو 13 که خیلی تو شتاب تاثیر میذاره . تازه تندر من الان 6400 تا رفته و پشتش خوابیده و دیگه نه پشتش تو مانور در میره نه در دید عقب مشکل دارم . ماشین صاف صاف شده .

بعدش من با تندر تو جاده خداوکیلی با زانتیا 1800 یا حتی 2000 کل کل میکنم . چون تو شتاب ثانویه عالیه و در اینجا ریو کلا بازندس .
    در باره کولر هم بگم تندر گازش کمه باید زیادش کنی تا خوب درست شه و بعد اون عالی میشه
    در مورد تو دست بودن تو تندر هم میتونید تحقیق کنید .
    کاربری یک فروم دیگر حسابی بین تندر و 206 سمند
    lx که خودش داشته و الان هم تندر داره میگه که تندر تو پایداری همپای سمند است میتونید برید ببینید و در کل هم تندر رو بهتر دونسته (البته 206 تیپ 2)

راستس اقای
    lavson1361 شما تو فرم پالس برو ببین یه اقایی تندر داره هم ریو خودش میگه که تو این دو تندر خیلی بیشتر میارزه
    و اگر هم واقع بین باشیم به این پی میبریم . تندر صدای موتورش خیلی کم است ولی ریو بیشتر از حد معمول است
    قدرت موتور تندر بهتره
    تو سرعت های بالا تو دست تره
    ایمنیش بیشتره
    تو سرعت های بالا فکر میکنی ماشین موتور نداره چون صدا خیلی خیلی کم میاد و دیگه وقتید در
    جاده خلوت با 180 190 تا میری گوش درد نمیگیری مثل ریو که باهاش تو 160 تا میری گوش ها مثل جریان سال های قبل که هر کی با پیکان جایی میرفت گوش هاش میگرفت میشه . اینقدر هم نگید قد تندر بلنده یه کم بخوابون و رینگ 13 مثل ریو بنداز هم قدش مثل سمند میشه بعد ببین ریو تو شتاب میتونه بهت برسه یا نه
    حالا جدا از همه اینها

یه کلیپی هم دارم واسه همه 206 داران عزیز که هی میگن تندر اصلا تو شتاب به ریو نمیرسه یا به 206 نمیرسه
    این کلیپ کورس 206 1600 با تندر 1600 است
    ببینید و خودتان قضاوت کنید

راستس برای دیدن در سایت یوتب به فلش پلیر نیاز دارین و البته ----- شکن

http://www.youtube.com/watch?v=0D3v1EB_CVM

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی پیکان تر تمیز و جوندار از پراید خیلی بهتره
    راستش من یه بار که پراید سوار شدم 4 نفر ادم 100 کیلویی به بالا سوار ماشین کردم برای یک کاری صندوق هم یه 200 کیلو بار بود باورتون نمیشه تو راه صاف ماشین خاموش میکرد از 120 که اصلا بالاتر نمیرفت تو دست انداز ها هم ماشین میکوبید زمین فرمون هم که 60 درصد گیج میزد . ولی پیکان اصلا این مشکلات رو نداره فقط یه کم مصرفش زیاده
    من خودم با پیکان جوندار خداوکیلی 160 تا رفتم و تو اون سرعت پیکان پیش پراید شاه بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •