كسي نيست جواب بده![]()
كسي نيست جواب بده![]()
اینم هست امیر البته این سری اولش هست که دیگه نه تولید میشه نه گیرم میاد(نشونه اصل بودنشم همونیه که گفتی)....
![]()
صدا خراب میشه و دیسترویت.کاملا طبیعیه چون پخشتون 18 وات ار ام اس بدون دیسترویشن میده و وقتی ولوم رو زیاد میکنی از 18 بیشتر میخوای به باندت بدی در نتیجه صدا خراب میشه اگه صدای بیشتر و صاف میخوای یه امپ باید بگیری برای باندت
دوست عزیز فرق انچنانی ندارن توی ex ها کراس اوورها رو یکم اصلاح کردن صدا یه خورده زلال تره.اگه با امپ ببندی و خوب به صداشون گوش بذی ممکنه متوجه شی.همین
دوستان قیمت این LCD ها که روی سایه بان هستش چنده ؟؟؟؟؟ پلیس گیر نمیده؟
با سلام خدمت اساتید عزیز
من توی خود سایت kenwood مشخصات این 2 تا رو مشاهده کردم گفتم بزارم دوستان هم اطلاع داشته باشند:
718ex : 400w peak power
718:320w peak power
بقیه چیزاشم شبیه هم فقط 718ex این option هم داشت:70mm Water Resistance Cone
در مجموع چیز بهتری این ex
اینم سایت منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم مشخصات دقیق همراه با عکس این دو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AF021; 09-10-2009 at 01:18.
یک چندتا نکته هست که من باید بگم.......
1- اینکه روی peak power حساب نکن(قدرت لحظه ای برای حداکثر یک دقیقه) باید به rated power توجه کنی که قدرت واقعی برای مدت طولانی هست ....
2-frequency responce هر چی بازه بیشتریه شامل بشه بهتره یعنی صدای زیر و بم بیشتری رو می تونه پخش کنه(منظورم بلندی نیست انواع صدای متفاوت از لحاظ بمی و زیری هست)....
3- 718معمولی 4 اهم هست و 718ex سه اهم نتیجش اینه که معمولی بدون آمپ بهتر
جواب میده و با خیال راحت میشه بستش....
بله میشه و هیچ مشکلی نیست
چون یه جفت خروجی RCA داره و میتونین بهش آمپ وصل کنین(برای عقب)
البته عقب و جلوش فرقی نمیکنه
ولی یه موقع اگه بخواین بالانس باند ها رو تغییر بدین جزو عقب حساب میشه(ببخشید اگه گنگ گفتم )
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)