تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 306 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

avira همین جوریه
    فرت و فرت پیغام میده
    خسته میکنه آدمو
    تمام کرک های منو قرنطینه کرد وقتی هم که اونا رو وارد لیست سفید میکنم باز تو دور بعد که فول اسکن میکنم مرتب پیغام میده
    یکی نیست بگه عمو جون حالیت نیست اینا رو تو لیست سفید وارد کردم که کاری به کارش نداشته باشی
    سرعت نت رو هم که کلی میکشه پایین (همینجوری بطور طبیعی سرعتها پایین هست اینم کمترش میکنه)
    تنظیم وب گارد هم رو کمترین گذوشتم فایروالش هم عدد rule رو کمتر کردم بازم فایده نداشت
    آخر سر هم unistall کردمش
    همه میگن خوبه خوبه خوبه ما که خوبی ای ازش ندیدیم
    البته خیلی قویه ولی یه جورایی زبون نفهمه
    من هم همين دارم آخه مردك به توچه ميري هي ميگي ويروس داره !!! اين مردكه مياد ميگه فلان فايل Patch ويروس داره خب بعد من Detail ميزنم كه برم تو گزينه Always Ignored بعد من فايل رو از جاي خودش ميبرم مثلا تو program files كه داخل برنامه كپي ميكنم كه فايل برنامه رو كرك يا Patch كنه ولي اين مردكه مياد فوري خطلا ميده خيلي پدرم در آورده.دلم ميخواد فحش نظاره سازندگان بكنم.اين چييييييييييييييييييييييه !!!

نميدونم چطوري بايد system is being scanned را بايد غير فعال كرد.اصلا وقتي خطا ميگيره بايد گزينه بيشتري بهم بده نه اينكه فقط دو گزينه Remove و Details بمونه.پدر سوخته جيگرم داغ كرده !!!!

آقا اصلا يك آنتي ويروس با توانايي همرده آويرا ولي Free باشه دارين ؟؟ ممنونم.

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هم همين دارم آخه مردك به توچه ميري هي ميگي ويروس داره !!! اين مردكه مياد ميگه فلان فايل Patch ويروس داره خب بعد من Detail ميزنم كه برم تو گزينه Always Ignored بعد من فايل رو از جاي خودش ميبرم مثلا تو program files كه داخل برنامه كپي ميكنم كه فايل برنامه رو كرك يا Patch كنه ولي اين مردكه مياد فوري خطلا ميده خيلي پدرم در آورده.دلم ميخواد فحش نظاره سازندگان بكنم.اين چييييييييييييييييييييييه !!!

نميدونم چطوري بايد system is being scanned را بايد غير فعال كرد.اصلا وقتي خطا ميگيره بايد گزينه بيشتري بهم بده نه اينكه فقط دو گزينه Remove و Details بمونه.پدر سوخته جيگرم داغ كرده !!!!

خب برادر من
    Avira رو غیر فعال کن
    کرکش کن
    بعد دوباره فعالش کن

یا می تونی Heuristic رو غیر فعال کنی تا فقط به ویروس هایی رو که کاملا مطمئنه ویروسن گیر بده.احتمالا وقتی نصب می کردی فعالش کردی

آنتی ویروس همرده که نه ولی برای کمی ضعیف ترش AVG بد نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ماله من هم Free هست وموقع نصب خودش روي حالت Default بوده ولي تو اكثر فروم ها خوندم گفتند نسبت به ور‍ن 9 خيلي سختگير تر شده ولي خيلي ها را اذيت ميكنه.

يك چيز مهم وقتي يك فايل بهش دادم گفتم كاري نداشته باش يعني در هر جا مكان بره نبايد گير بده.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو دیفالت Heuristic تو حالت Normal هست
    می تونید Low کنید یا کلا غیر فعالش کنید

ولی به هر حال من که باهاش مشکلی نداره. اگه به کرکی چیزی گیر داد میگم کرک رو پاک کنه
    چون معمولا از برنامه های Free استفاده می کنم

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این راهی که بهت میگم امتحان کن:
    میری تو تنظیماتش اون کرک یا پچ رو وارد لیست سفید میکنی
    منظور از لیست سفید وارد کردن محل اون فایل تو قسمت اسکن و گارد هست
    منم اول کلی با آویرا مشکل داشتم میتونی پست هامو بخونی ولی باهاش کلنجار رفتم تا ردیف شد
    من آنتی ویروسها و اینترنت سکوریتی های مختلفی رو امتحان کردم
    از آواست و کسپرسکی و ای ست و ... یا همین آویرا که بعضیا تعصب دارن نسبت به هرکدومشون
    ولی از حق نگذریم خوب یا بد بودن هرکدوم از این نرم افزارها رو خود شخص باید تشخیص بده نه حرف دیگران
    البته تجربه دیگران مهمه ولی وقتی از روی نا آگاهی و تعصب نظر داده میشه اونوقت باید خودت تک تک اونا رو امتحان کنی تا ببینی کدومشون برات مناسب تره

6. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام.
    آویرای من جدیدا به exe بازیهام گیر میده و میگه ویروس داره!!
    میخوام ببینم میشه کاری کرد که به بعضی از فایلها گیر نده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تو دیفالت Heuristic تو حالت Normal هست
    می تونید Low کنید یا کلا غیر فعالش کنید

ولی به هر حال من که باهاش مشکلی نداره. اگه به کرکی چیزی گیر داد میگم کرک رو پاک کنه
    چون معمولا از برنامه های Free استفاده می کنم
    این راهی که بهت میگم امتحان کن:
    میری تو تنظیماتش اون کرک یا پچ رو وارد لیست سفید میکنی
    منظور از لیست سفید وارد کردن محل اون فایل تو قسمت اسکن و گارد هست
    منم اول کلی با آویرا مشکل داشتم میتونی پست هامو بخونی ولی باهاش کلنجار رفتم تا ردیف شد
    من آنتی ویروسها و اینترنت سکوریتی های مختلفی رو امتحان کردم
    از آواست و کسپرسکی و ای ست و ... یا همین آویرا که بعضیا تعصب دارن نسبت به هرکدومشون
    ولی از حق نگذریم خوب یا بد بودن هرکدوم از این نرم افزارها رو خود شخص باید تشخیص بده نه حرف دیگران
    البته تجربه دیگران مهمه ولی وقتی از روی نا آگاهی و تعصب نظر داده میشه اونوقت باید خودت تک تک اونا رو امتحان کنی تا ببینی کدومشون برات مناسب تره
    سلام.
    آویرای من جدیدا به exe بازیهام گیر میده و میگه ویروس داره!!
    میخوام ببینم میشه کاری کرد که به بعضی از فایلها گیر نده؟
    جواب سوالات داده شده عزیز
    پست اضافه نزن

داره خودمونی میشه mehdi_135f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان مهندسين من آويرا رو به پيشنهاد دو نفر از مهندسين براي مقابله با ويروس AutoRun.VB.Nu worm رو سيستم ضعيفم نصب كردم اما بدون اينكه آپديت بشه يكي از فايل هاي سيستم رو( krnl) پاك كرد كه مجبور شدم دوباره ويندوز نصب كنم.....كي ميدونه مشكل از كجاست؟ من ESET Smart Security 4 رو سيستمم داشتم كه اين فايل رو با عنوان ويروس شناسايي نكرده بود... عذر ميخوام اگه جاي مناسبي سوالم رو طرح نكردم

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

دوستان مهندسين من آويرا رو به پيشنهاد دو نفر از مهندسين براي مقابله با ويروس AutoRun.VB.Nu worm رو سيستم ضعيفم نصب كردم اما بدون اينكه آپديت بشه يكي از فايل هاي سيستم رو( krnl) پاك كرد كه مجبور شدم دوباره ويندوز نصب كنم.....كي ميدونه مشكل از كجاست؟ من ESET Smart Security 4 رو سيستمم داشتم كه اين فايل رو با عنوان ويروس شناسايي نكرده بود... عذر ميخوام اگه جاي مناسبي سوالم رو طرح نكردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال تخصصی:
    چرا با نصب آویرا روی ویندوز 64 بیتی عملگر AntiVirProActiv دیگه تو محیط برنامه وجود نداره؟

اگه این آیکن مفیده چرا فقط برای 32 بیت مفیده؟

لینک آویرا برای توضیح این مورد:

کد:
    Last edited by alpha007; 10-05-2010 at 09:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •