سلام.یه کمک فوری می خواستم...
من یه لیسانس جدید برای کسپراسکای 6 می خوام!مال خودم دیگه تاریخش گذشته ، ممنون میشم هرچه سریعتر بذارید...
سلام.یه کمک فوری می خواستم...
من یه لیسانس جدید برای کسپراسکای 6 می خوام!مال خودم دیگه تاریخش گذشته ، ممنون میشم هرچه سریعتر بذارید...
markus جان هیچ کدون از کی هایی که دادی با kav 7.0.0.125 کار نکرد متاسفانه !
لطفا کمکم کنید 7 روز دیگه بیشتر نمونده تا کی قبلیم تموم شه
اگه کرکی کی به درد بخوری چیزی هست بگین تا امتحان کنیم . مرسی
امکان نداره کار نکنه!، شما اخطاري رو که محصول شما ميده عکس اش رو اينجا قرار بدين تا ببينم مشکل از کجاست؟درضمن برای وارد کردن کد جديد کد قبلی رو پاک کنيد...
این رو تست کن جواب میگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من با این دارم کار میکنم به راحتی جواب میده ولی روی نسخه 6 رو تست نکردم ببینید شاید جواب داد:
سلام. کسی کی واسه یه مدت طولانی تر از ورژن KIS 6.0.2.614 MP2
رو داره؟
بچه ها من تازه نسخه اینترنت سکوریتی رو نصب کردم یه کی هم بهش دادم قبول کرد ولی آپدیت نمیکنه سریع تا 100% میره بعد قطع میشه
Last edited by D o l f i n; 22-06-2008 at 15:16.
سلام من برای اینکه key هام بلک نشه از پچی که دادید استفاده می کنم میخام بدونم این پچ بعد از اجرا چی کار می کنه باید از کجا بفهمم؟
دوست عزيز من اون كي قبلي رو پاك كردم الان نرم افزار به صورت رايگان هستش. ولي تمام اين ك يها رو تست كردم كار نكردش باز هم شما اوني رو كه روي ورژن 7.0.1.321 كا ركنه من همه رو تست كردم نشدش![]()
چند كليد براي آنتي ويروس كاسپر نسخه 7 و 8 كه دوستان ميتوانند تست كنند.
قبل از استفاده از اين كليدها حتما كليد يا كليدهاي قبلي را كه در ليست سياه قرار گرفته اند را حذف كنيد تا با پيغام قرار گرفتن اين كليدها در ليست سياه مواجه نشويد:
Kaspersky-Anti-Virus-Keys:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)