منم همچین مشکلی رو دارم
با سرویس 1 مگ
چند روز عالی بود ولی الان سرعت شبها معمولا زیر 20 کیلو بایت میشه !!!![]()
منم همچین مشکلی رو دارم
با سرویس 1 مگ
چند روز عالی بود ولی الان سرعت شبها معمولا زیر 20 کیلو بایت میشه !!!![]()
دوستان سرعت سرویس های محدود صبا چطوریاس؟مثلا 128ش با چند kb دان میکنه؟
متاسفانه موج کم شدن سرعت شبانه که از 2 ماه پیش مجددا شروع شده بود تقریبا تمام مشترکین رو فرا گرفته و داره مثل چند ماه قبل تبدیل به یه فاجعه میشه ! همین الان بنده دارم با اینترنت 1 مگ با سرعت 50 دانلود میکنم ! این اخطار رو به بلانصبت مهندس ----- بدم که ما ساکت نمیشینیم منتظر عواقب این دزدی بزرگ باش برادر !
سرعت 50 که خوبه .. منم 1 مگ دارم اکثر وقتا با زیر 10 دانلود میکنم
من الان با 128 نامحدود حسابگر 15؛16 دان میکنم
خوبه؟
بچه برا تنظیم TP-LINK تو CD هیچ فایل اجرایی نداره من تمام مراحلشو طبق راهنمای نصبش رفتم کمک کنید
دوست عزیز معلومه که نداره تو سی دی فایل اجرایی نیست فایلهایی هست که مشخصات مودم در اون هست و اون رو میشناسونه به کامپیوتر شما وقتی وصل میکنی usb رو اون پنجره نصب که میاد باید مراحل رو طی کنید و اگر سی دی مخصوص رو در سی دی درایو داشته باشین خودکار میشناسه و راحت نصب میشه !
هیچ بنی بشری اینجا صبا نداره بیاد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولله منم دیکه از این فیلمی که حسابگر به سر ما در آورده ذله شدم!آخه چقدر پستن اینا؟؟؟ قبلا بهتر بود الان سرعتا نابود شدن!
فلانی تو کرج با 128 صبا 70 دان میکنه بنده با 1مگ(خیر سرشون) 20-50!!!!!!!!
هر وقت هم زنگ میزنی جک تعریف میکنن!مشکل از ویندوزته ! مشکل از ما نیست! توالت خونتون نویز ایجاد میکنه مشکل از ما نیست!خجالت هم نمیکشن که!شرافت کاری هم چیزه خوبیه! من اگه این سرویس رو گرفتم برای این بوده که فقط و فقط شبانش بدردم میخوره!!!!!
یه نفری هم که نمیشه کاری کرد!!
شما حسابگری یا صبانت بلاخره ؟ :-D
شما حسابگری یا صبانت بلاخره ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)