کسی می تونه فایل های اصلی که موقع خرید روی گوشی هست ( یعنی همون سه تا کلیپ و چندتا تم) رو برای من بزاره. آخه همش پرید. لازمشون دارم.
با تشکر
کسی می تونه فایل های اصلی که موقع خرید روی گوشی هست ( یعنی همون سه تا کلیپ و چندتا تم) رو برای من بزاره. آخه همش پرید. لازمشون دارم.
با تشکر
آقا یکی بیا عیب هاشو بگه.
شادمهر جان در حدود يك ماه و اندي پيش كه من اين گوشي رو چند روزي دستم بود توي همين تاپيك يه پست درباره اشكالات k850 ارسال كردم كه متاسفانه خيلي از دوستان در اون زمان عليه من جبهه گيري كردن.
خيلي جالبه بدوني همون افراد عزيز تازه به حرفهاي من پي بردند و...
در هر صورت من باز هم از تجربه يك هفته اي ام نكاتي رو در اختيارتون مي زارم شايد بتونه كمكي هرچند اندك به شما انجام داده باشم.
ايرادات:
- كيفيت عكس اين گوشي با اينكه جزئيات رو بخوبي نمايش ميده اما در رنگ بندي ها اصلا جالب عمل نمي كنه.اما در مجموع قابل تحمل هستش.اما شما برتري محسوسي رو نمي تونيد بين عكس گرفته شده توسط اين گوشي در قياس با k800 lمشاهده كنيد.در واقع دوربين k850 همون دوربين k800 هستش و در واقع بصورت نرم افزاري پيكسل اون رو افزايش دادند.
در مورد گوشي هاي نوكيا هم همين امر صادق هستش.
- اشكال بزرگ و اساسي k850 درپوش لنز دوربين اون هستش!!!!
براي يك گوشي كه در واقع و صرفا يه كمرافون اختصاصي هستش اين اشكال يه نمره منفي به حساب مياد.اثر انگشت،گردوغبار و هزاران خطر ديگه كه شيشه محافظ دوربين شما رو تهديد مي كنه.
حالا نمي دونم اين چه سياستي بوده كه كاور لنز رو زيره شيشه دوربين قرار دادن.
بگذريم.
اشكالات ديگه عمدتا سليقه اي هستند مثل صفحه كليد اون يا كليد جهت هاي اون چون هر كس ظاهر گوشي رو به يك ديد مي بينه.
ممنون rjoun عزیز
ضمنا سرعت کم توی قسمت مدیا و البته جدیدا کیفیت ساخت پایین
اون درپوش لنز برای اینکه خیلی حساس و ظریفه ، برای اینکه برخورد دست باهاش یه وقت خرابش نکنه ، اونو زیر شیشه قرار دادن.
راستش من هم خيلي از اين اشكال شنيدم.
اما چه ميشه كرد هيچ وقت هيچ چيز سري اول نخواهد شد!
ببخشيد امين جان مگه مجبور بودن اين طوري بسازن؟
اين قرطي بازي ها فقط يه نتيجه داره و اونم خط افتادن رو اون شيشه هستش.
مطمئن باش كه بر روي عكاسي شما اثر ميزاره.اثر انگشت.گردو غبار.خش و خداي ناكرده ضربه.
همين اشكال رو n95 8 gb داره!!!!
بعد از يك ماه مي بيني كه شيشه لنز افتضاح شده!
ممنونم
ولی من این مطمئنم که شیشه لنز کا850 ضد خشه فقط تنها ایرادش کثیف شدنشه که به کیفیت عکس تاثیر میزاره
راستی دوستان من کا850 میخوام بفروشم و جز سری های اولش هست و کیفیت ساخت بالایی داره البته نسبت به جدیداش و گارانتی اصلی هست یعنی سیتادل
چند ميديش؟
چقدر كار كرده؟
چند تا عكس بذار ازش
ایراداتی که Rjoun و corey گفتند کاملاً درسته و در جواب دوستمون amin 3gp باید بگم که تمام دوربین های دیجیتال دنیا یه همچون درپوش برقی دارند ولی هیچ کدوم همچین کار احمقانه ای رو نکردن که جلوش محافظ شیشه ای بزارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)