شما ها این همه مدت هاماچیتون expire نشده ؟؟؟
سرعتش رو ناجور میاره پایین
شما ها این همه مدت هاماچیتون expire نشده ؟؟؟
سرعتش رو ناجور میاره پایین
اینم بقیه اش ببخشید یکم دیر شد .
در ضمن جریان تیم باشه من خودم هستم هاااااا بعدا نگید نگفتی !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا جمعه صبر کنید خیلی ها پایه مسابقه هستن.![]()
http://www.zshare.net/download/16613121b1a6c411/<<<<<<<<اینم ببینید بازی خوبی هستش(Chine v.s airforce)![]()
چین هر جور بازی کنه air یه سرو گردن ازش قوی تره اگه حریف من چین باشه من usa باختم میتونید سرمو بزنید
کسی علاقه نداره c&c kane wrath رو با هم بازی کنیم؟
کسی علاقه نداره c&c kane wrathرو با هم بازی کنیم؟
این بازی رو میشه تو game on بازی کرد .
-----------------------------------------------
از دوستان ریپلی رو تو راپیدشیر اپلود کنن که نمیدونم چرا نمیتونم دانلودش کنم از دیروز
و اینکه هر چقدر گروه درست میشه مشکلی نیست
تعداد گروه رو اخرش 3 نفر باشه که چون اخرش ما میخوایم 3 به 3 بازی کنیم و بیشتر باشه مجبور هست obs بشه
و اینکه یک مشکل هست که شاید با بعضی از بچه ها نتونیم بازی کنیم منظور پینگ پایین باشه
در این صورت مجبوریم که با اون تیم بازی نکنیم
بعدش برای اینکه بازی جون بگیره
وقتی دعوتی از یه گروه دارید که باهاش بازی کنید واسش هوا بخورید
تا طرف بیاد بازی کنه
در غیر اینصورت این مسابقات هم مثل مسابقات قبلی هیچی میشه![]()
شما خودتون الان می تونین بیاین بازی کنین اگر می تونین بیاین تو yahoo massanger تا با هم صحبت کنیم ای دی من babyvaiper7 است
اقا اینجا کار به چین کشید یاد یه مثل چینی افتادم یه ضرب المثل چینی هست که میگه chin chang koa chonjin jong noob jong noob jonga tonga ---- safnga
معنیش میشه اگه یه نفر بهت گفت تو nooB بهش بگو FUK U اگه یکی دیگه بهت گفت تو NooB بازم بهش بگو FUK U اما اگه نفر سوم بهت گفت تو NooB بهش نگو fuc k u پاشو برو تو Noob.com ثبت نام کن چون تو واقعا nooB
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)