تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 416 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

الو سلام
    عزیز ماهم اینجاییم به بقیه اعضا هم یه سلامی کن فقط خانوما رو مقدم نگیر .
    --------
    درضمن من از مانگای 350 به بعد رو نیگاه کردم فکر نمیکردم مانگاهای قبلی اینطوری باشن خیلی مشتاقم ببینم که چطوری هستش ؟
    ببینم قیافه مادر نروتو رو نشون میده من که ازش خیلی تعریف شنیدم .
    الو عليك سلام.

دوست عزيز اگه دقت كرده باشين من اول پستم گفتم با سلام.
    يعني اينكه به تمام كساني كه اينجا هستن سلام كردم نه فقط به يه نفر.بعدشم ما قبلا كه شما حتي اين تاپيك رو نديده بودين هم اينجا ميومديم و بحث ميكرديم.حالا بعد از چند وقت دوباره ايشون رو تو اين تاپيك ديدم.

چون شما خيلي مشتاق ديدار مادر ناروتو هستين من ايشون رو به شما نشون ميدم.بفرمايين:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ديگه عكسي واضح تر از اين تو مانگاها نديدم.
    سلامhpk34 !من هم از دیدن تو خیلی خوش حالم
    فکر کردم دیگه نمیبینمتراستی من هم از وقتی crunchyroll دیگه ناروتو نشون نداد دیگه من هم انیم ندیدمیعنی از قسمت 50 به بعد
    راستی تو هم دیگه مانگا میبینی!؟به نظر منobito همون موقع که چشمش رو به kakashi داد مردو من اصلا این حرف ها رو قبول ندارم که obito ماداراmadara خودش رو شکل obito کرده البته شاید
    من میرم ببینم مانگا 239 چه شکلیه
    در ضمن به دوست عزیزSAM-SON 70 خانم ها همیشه مقدم هستند
    ممنون..آره منم ديگه از اون موقع فقط مانگاها رو ديدم.
    اولا عزیز دوتا پست نمیزنن که هرودوشون عین هم باشه اگه میخوایی یکی پست edit کنی رو اولی هم میتونی .
    درضمن من خودم اول فکر میکردم که obito شاید مادار باشه چون یه چشم مادارا معلوم نیست ممکنه تو جنگ با هوکاگه از بین رفته باشه ولی obito با کاکاشی همسن بوده و این امکان وجود نداره که مادارا باشه .
    جواب حرف اخرت رو هم بعدا میگم .
    دوست عزيز يعني تا حالا نشده كه شما 2 تا پست تكراري بزنين؟؟!!من كه خودم شخصا زياد برام پيش اومده كه پست تكراري زدم.حالا كه چيزي نشده ميشه ويرايشش كرد.

من كاملا اون قسمت از پستتون رو كه قرمز كردم قبول دارم.

به نظر من 2 تا امكان وجود داره:

1-ابيتو همون موقع كه همسن كاكاشي بوده واقعا مرده و مادرا هم بر حسب اتفاق چشم چپش مشكل داره كه نشونش نميده يا شايد يه طور ديگه شده كه ما خبر نداريم.

2-مادارا مرده و ابيتو كه به هر طريقي قدرت بسيار زيادي بدست آورده خودش رو به همه مادارا معرفي كرده.فكر نكنم كسي باشه كه قيافه مادارا رو درست ديده باشه و يادش باشه.چون اون موقع كه مادارا حمله كرد به كونوها حتي پدر ناروتو هم بدنيا نيومده بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

2

الو عليك سلام.

دوست عزيز اگه دقت كرده باشين من اول پستم گفتم با سلام.
    يعني اينكه به تمام كساني كه اينجا هستن سلام كردم نه فقط به يه نفر.بعدشم ما قبلا كه شما حتي اين تاپيك رو نديده بودين هم اينجا ميومديم و بحث ميكرديم.حالا بعد از چند وقت دوباره ايشون رو تو اين تاپيك ديدم.

چون شما خيلي مشتاق ديدار مادر ناروتو هستين من ايشون رو به شما نشون ميدم.بفرمايين:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ديگه عكسي واضح تر از اين تو مانگاها نديدم.

ممنون..آره منم ديگه از اون موقع فقط مانگاها رو ديدم.

دوست عزيز يعني تا حالا نشده كه شما 2 تا پست تكراري بزنين؟؟!!من كه خودم شخصا زياد برام پيش اومده كه پست تكراري زدم.حالا كه چيزي نشده ميشه ويرايشش كرد.

من كاملا اون قسمت از پستتون رو كه قرمز كردم قبول دارم.

به نظر من 2 تا امكان وجود داره:

1-ابيتو همون موقع كه همسن كاكاشي بوده واقعا مرده و مادرا هم بر حسب اتفاق چشم چپش مشكل داره كه نشونش نميده يا شايد يه طور ديگه شده كه ما خبر نداريم.

2-مادارا مرده و ابيتو كه به هر طريقي قدرت بسيار زيادي بدست آورده خودش رو به همه مادارا معرفي كرده.فكر نكنم كسي باشه كه قيافه مادارا رو درست ديده باشه و يادش باشه.چون اون موقع كه مادارا حمله كرد به كونوها حتي پدر ناروتو هم بدنيا نيومده بود.
    ================================================== ==========
    خوب عزیز قبول دارم که شما ها هم قبلا هم اینجا بودین ولی اونقدر که از لحنت پیداست من زیر خاکی نیستم تو تاپیک هم قبلا هم بودم و تاریخ عضویتم هم که بیشتره عزیز البته قبول دارم که ملاک نیست ولی نامردی بگی من تو تاپیک نبودم زمانی که تو یه رکود بودش و با همکاری دوستان عکسایی رو برای جلوگیری از کسادی میزاشتیم شاید کم پست زده باشم تو این تاپیک ولی همیشه دنبال میکردم و به صفحه ها تا جایی که تونستم نیگاه کردم .
    -------------------
    خوب بگزریم درمورد ویرایش پست هم به کسی بی احترمی نکردیم که میخوایی مارو بکشی !
    من خودم اینجا از jangel girl معذرت میخوام اگه ناراحت شده .
    -----------------
    درکورد عکسم ممنون عزیز دستت درد نکنه .
    -----------------
    و در مورد مادارا هم قبول دارم .
    شاد باشی .
    Last edited by SAM-SON 70; 02-04-2009 at 01:01.

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خوب عزیز قبول دارم که شما ها هم قبلا هم اینجا بودین ولی اونقدر که از لحنت پیداست من زیر خاکی نیستم تو تاپیک هم قبلا هم بودم و تاریخ عضویتم هم که بیشتره عزیز البته قبول دارم که ملاک نیست ولی نامردی بگی من تو تاپیک نبودم زمانی که تو یه رکود بودش و با همکاری دوستان عکسایی رو برای جلوگیری از کسادی میزاشتیم شاید کم پست زده باشم تو این تاپیک ولی همیشه دنبال میکردم و به صفحه ها تا جایی که تونستم نیگاه کردم .
    -------------------
    دوست عزيز من رفتم به صفحه هاي اول تاپيك يه نگاهي انداختم.فهميدم كه شما از منم تو اين تاپيك بيشتر حق آب و گل دارين.

ولي نميدونم چرا شما تو ذهن من نموندين.آخه من تمام صفحات رو خوندم.

به هر حال واقعا بايد من رو ببخشين.خيلي خيلي شرمندم.
    خوب بگزریم درمورد ویرایش پست هم به کسی بی احترمی نکردیم که میخوایی مارو بکشی !
    من خودم اینجا از jangel girl معذرت میخوام اگه ناراحت شده .
    -----------------
    دوست عزيز من كه با لحن دوستانه گفتم كه ممكنه براي هر كسي پيش بياد پست تكراري بزنه.

اگه باعث ناراحتيتون شد ببخشيد.
    درکورد عکسم ممنون عزیز دستت درد نکنه .
    -----------------
    و در مورد مادارا هم قبول دارم .
    شاد باشی .
    خواهش ميكنم وظيفه بوذ.

خوب تا فردا ببينيم مانگا 442 چطور ميشه.

ممنون.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

دوست عزيز من رفتم به صفحه هاي اول تاپيك يه نگاهي انداختم.فهميدم كه شما از منم تو اين تاپيك بيشتر حق آب و گل دارين.

ولي نميدونم چرا شما تو ذهن من نموندين.آخه من تمام صفحات رو خوندم.

به هر حال واقعا بايد من رو ببخشين.خيلي خيلي شرمندم.

دوست عزيز من كه با لحن دوستانه گفتم كه ممكنه براي هر كسي پيش بياد پست تكراري بزنه.

اگه باعث ناراحتيتون شد ببخشيد.

خواهش ميكنم وظيفه بوذ.

خوب تا فردا ببينيم مانگا 442 چطور ميشه.

ممنون.
    ================================================== =========
    خوهش میکنم
    عزیز منم منتظر مانگای بعدی هستم شاد باشی

تاريخ عضويت
    Jun 2007

6

قسمت جدید مانگا بجاش تا میتونست حمله داشت خیلی جالب بودش .
    بنظرم کار پین تموم شد تنها نگرانی الان فقط hinata هستش .
    اگه زنده بمونه که خیلی باهال میشه ..
    منتظر تا یک هفته بعد !!!

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام

خانوم jangel girl خوشحالم كه بعد از چند ماه دوباره شما رو تو اين تاپيك ميبينم.

والا از همون موقع كه سايت crunchyroll ديگه انيمه ناروتو رو تو سايتش نزاشته من هنوز سايتي رو پيدا نكردم كه با لينك مستقيم و حجم كمتر از 30-40 مگ انيمه رو بزاره.بخاطر همين منم ديگه از اون موقع انيمه ناروتو رو نديدم.

به نظر من كه اصلا اين جنگ ناروتو و پين چيز اضافي نداشته.و خيلي هم خوب پيش رفته تا حالا.

مانگاي 442 ديدني بايد باشه.

من الان چند ماهه كه دارم تمام مانگاهاي ناروتو رو با اين سرعت زغالي دانلود ميكنم .از مانگا 1 تا 241 و از 280 تا 441 رو دانلود كردم.فقط 39 تا ديگه مونده كه دارم الانم دانلودشون ميكنم.

هدفم اين بود كه ببينم چيزي بين اين مانگا ها هست كه من تو انيمه نديده باشم.(منظورم انيمه 1 ناروتو هست).تا اينكه امروز به يه چيزي برخوردم كه تا حالا نديده بودم.از مانگاي 239 ديدم كه داستان مربوط ميشه به يوندايمه(پدر ناروتو) و سه تا شاگردش.يعني كاكاشي و ابيتو و رين.مانگا 240 و 241 هم ادامه داستانشونه.فكر كنم تا 244 ادامه داشته باشه چون تا 241 بيشتر دانلود نكردم.

داستان مربوط به اين ميشه كه چطوري دوست كاكاشي يعني ابيتو ميميره و چشمش رو به اون ميده.البته تا 241 كه هنوز به اونجاهاش نرسيده.

از دوستان كسي هست كه اين اتفاقات رو تو انيمه ديده باشه؟؟

من كه يادم نمياد انيمه اصلا در مورد گذشته كاكاشي چيزي نشون داده باشه.

به هر حال هر كسي كه اين چيزا رو نديده پيشنهاد ميكنم حتما از مانگاي 239 بخونين تا متوجه بشين.
    من رفتم بخونم چون تو انیمه چیزی نبود....( یکی از بدی های انیمه )

7. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقاي zed2 پس تو انيمه نبوده!!!.من فكر كردم فقط خودم نديدم.

من كه حالم گرفته شد از اين مانگا 442 .

گفتم حتما ديگه كار پين تو اين قسمت ساخته ميشه.

تازه من هنوز شك دارم كه خود پين رازنگان بهش خورده باشه(شايد يه كلون باشه).والا با اين كارايي كه كيشيموتو ميكنه هيچي بعيد نيست.

بابا اين پين اين همه چاكرا از كجا مياره؟؟؟!!!!!!

در عرض 5 ثانيه كلي چاكرا ميگيره.شما فكر نميكنين كارخونه چاكرا سازي داشته باشه؟؟؟

راستي من فكر ميكردم اين پين همونه كه كلي سيم بهش وصل شده ولي تو اين قسمت معلوم شد كه اصلا اون يكي ديگست.

كسي ميدونه جريانه اين پين ها چيه؟؟؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقاي zed2 پس تو انيمه نبوده!!!.من فكر كردم فقط خودم نديدم.

من كه حالم گرفته شد از اين مانگا 442 .

گفتم حتما ديگه كار پين تو اين قسمت ساخته ميشه.

تازه من هنوز شك دارم كه خود پين رازنگان بهش خورده باشه(شايد يه كلون باشه).والا با اين كارايي كه كيشيموتو ميكنه هيچي بعيد نيست.

بابا اين پين اين همه چاكرا از كجا مياره؟؟؟!!!!!!

در عرض 5 ثانيه كلي چاكرا ميگيره.شما فكر نميكنين كارخونه چاكرا سازي داشته باشه؟؟؟

راستي من فكر ميكردم اين پين همونه كه كلي سيم بهش وصل شده ولي تو اين قسمت معلوم شد كه اصلا اون يكي ديگست.

كسي ميدونه جريانه اين پين ها چيه؟؟؟
    ان یکی که سیم بهش وصل بود پین اصلی بود بقیه مثل عروسک هستن که توسط ان کنترل می شن.
    ولی دقت کنی پین بسیار ضعیف شده تا از انها استفاده کنه( مگر مانگاهای قبلی ندیدی چقدر خون بالا اورده....)
    ولی هنوز مونده باید دید ناروتو میره سراغ پین اصلی یا باز اتفاق جدیدی می افته؟

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

ان یکی که سیم بهش وصل بود پین اصلی بود بقیه مثل عروسک هستن که توسط ان کنترل می شن.
    ولی دقت کنی پین بسیار ضعیف شده تا از انها استفاده کنه( مگر مانگاهای قبلی ندیدی چقدر خون بالا اورده....)
    ولی هنوز مونده باید دید ناروتو میره سراغ پین اصلی یا باز اتفاق جدیدی می افته؟
    خوب چرا ديدم كه خون بالا آورد.

ولي من قبلا اصلا اينو تو مانگاهاي قبلي نديده بودم.يا اينكه درست يادم نمياد.به هر حال من دوباره دارم از اول مانگاها رو نگاه ميكنم.

فقط همين پيني كه الان زندست رو تو خاطرات جيرايا با اون دختره مو آبي چند باري نشون داده بود.

فكر كنم بعد از اين كه حساب اين پين رو رسيد ميره سراغش و احتمالا يه جنگي هم با اون دختره ميكنه.

ولي واقعا اين پين ها خيلي عجيب غريبن.واقعا كه خيلي چاكرا دارن.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام به همه
    اقا ببینم چنتا مانگا میشه یه قسمت از انیمه ؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •