چی بگم؟ اخه میگن هم سرعت گوشی رو می بره بالا و هم اینکه کلی از اشکالات الان نرم افزار گوشی رفع میشه. من که بکلی هنگ کردم سر این آپدیت کردن.
چی بگم؟ اخه میگن هم سرعت گوشی رو می بره بالا و هم اینکه کلی از اشکالات الان نرم افزار گوشی رفع میشه. من که بکلی هنگ کردم سر این آپدیت کردن.
منم n81 دارم همون ورژنی که شما دارین ! خوب کار می کنه ! سری رو که درد نمی کنه رو که دستمال نمی بندند.
ببین arsecid جان اگه دوستان میگن خوب نیست و ضد هک شده اصلا نرو طرف اپدیت.
اگه الان خیلی از دست سرعت شاکی هستی پیشنهاد میکنم گوشی و مموری رو فرمت کنی.
من خودم هر 2 ماه این کارو میکنم. مثل اینه که ----- هوا رو عوض کنی. گوشی یه نفسی میکشه.
فعلا بی خیال اپدیت شدم. کار elvis که گفته بود کردم ، بهتر شد .راستی دوستان نمیشه برای این گوشی برنامه شتاب سنج نصب کرد؟اصلا شتاب سنج نرم افزاری هستش که قابل نصب باشه؟ یا جزء سخت افزار گوشیه؟
دوستان منم امروز معمولی این گوشی رو خریدم ولی در حالت بسته یکم لق می خوره.
بعدا مشکل ساز نشه یه هو؟!
مبارکت باشه.
نه جای نگرانی نیست. اکثر گوشی های کشو7 لقی دارن.
مبارکت باشه.نگران نباش اصلا. چند گرفتی حالا؟
ممنونم دوست عزیز
با گارانتی پرشین اتصالات (می دونم متفرقه س) 270.
4 تومن هم گرفت از این ورقه های نازک روی صفحه گوشی کشید رو صفحه نمایشش
6 تومن هم گرفت آنتی ویروس و منشی و نقشه تهران نصب کرد.
روی جعبه هم نوشته مال فنلانده و شماره سریال اینا هم درست بود.
میگم به قیمتش ارزونه یا خوبه؟
اگه ارزونه یه وقت تقلبی اینا نباشه؟!
عرضم به حضورتون که... کلا نوکیا مدل های 7 اصلا کشویی نداره اگه منظورتون مدل های يn هست که باید حضورتون عرض کنم که :نه جای نگرانی نیست. اکثر گوشی های کشو7 لقی دارن.
ان 85 کیفیتش رو نمیدونم در چه حده ...
ان 96 ... ان 95 گشویئشون مورد خاصی نداره ...
ولی ان 81 معمولی مخصوصا همونطور که تو چند تا فوروم دیگه هم درموردش گفته شده کیفیت ساخت بدنش خیلی ضعیفه و گشوش لق میزنه (در مواردی هم خیلی ناجور) و همینطور در باتری هاشون هم گاهی اوقات مورد داره ...(مثله 5610 که کمی درز داره )
و بر عکس ان 95 و 95 و 5610 گشوش رو بعد از مدتی باید با دست کاملا جابجا کنید چون در روان نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)