مدیران و سوپرمدیران و همکاران می تونن پیغام های عمومی تایید نشده رو که به پروفایل کاربران میاد بخونن؟
مدیران و سوپرمدیران و همکاران می تونن پیغام های عمومی تایید نشده رو که به پروفایل کاربران میاد بخونن؟
بارها مطرح شده. ارشد یا همون سوپر می بینه.
اینطوری که خیلی بده!!!!!![]()
دوستان بنده که حال نگاه کردن این همه صفحه رو ندارم اگه کسی خبر داره لطفا بگه که این آقا مهدی کتابی رو که صفحه اول گذاشتن رو تموم کردن یا نه؟
خیییییییییلی ممنون![]()
بابا چرا هیچکی جواب نمیده یعنی هیچکدومتون نمیدونید؟![]()
نه تموم نکردن !
نمیدونم دقیقا از کی اینطوری شده ولی تا همین چند وقت پیش برای کاربرای عادی مثل من سقفش 1000 بود، حتما برای کاربرای با درجه بالاتر از 2000 هم بیشتر شده.شما داراي ? پيغام ذخيره شده از مجموع حداکثر 2,000 میباشید!
بالا کامل شد
شما صد هزار تا پست داشته باش اخرش 6 ستاره مهم اینه که مدیران ادم رو به عنوان کاربر فعال فلان جا انتخاب کنن
در مورد این همبله برای من هم افزایش پیدا کرده لازم و حیاتی بودشما داراي ? پيغام ذخيره شده از مجموع حداکثر 2,000 میباشید!
موفق باشید:43:
Last edited by jigar-tala; 20-10-2009 at 10:21.
با با ایول گل کاشتی دمت گرم خیلی وقت بود دنبال هم چین برنامه ای بودم
![]()
من آموزش رودیدم ممنون ولی اصلا نمی تونم با انجمن ارتباط برقرارکنم یعنی نمیدونم چرارادستم نیست یعنی بیشترمطالبی روکه می خوام نمیتونم پیداکنم نمیدونم من نابلدم یا مطالب سایت خیلی جامعیت نداره
مثلا اینکه باید درگفتگوشرکت کنیم تا محدودیت ها برداشته شه خیلی خسته کننده است من نمیدونم چقدردیگه به مطلوبیت مدیران می رسم ولی خیلی بده که من نمی تونم جواب سوالهاموبه موقع بگیرم اول باید تایید شه بعد به نمایش درآد
نوش دارو پس ازمرگ سهراب![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)