سلام
من طبق اين عمل كردم اما اينطوري شد
![]()
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام
من طبق اين عمل كردم اما اينطوري شد
![]()
توی ControlSource فقط باید بنویسی 1= ، همین. بعد مشخصه runningSum اون رو Over All یا Over Group میکنی.
مرسي از جوابت
دوتا سوال قبليمم جواب بدين ممنونتون ميشم![]()
وقتي گزارش ميگيرم نمايش نميده و ميره واسه پرينت
واسه نمايشش چيكار كنم؟
![]()
وقتي تكست باكس خالي هست و گزارش ميگيرم اينو ميده
اينو چيكارش كنم:دي
سلام.چطور میتونم یه فرم درست کنم که دارای فیلد جستجو باشه. مثلا بانک اطلاعاتی کتابخانه رو در نظر بگیرید که شامل: شماره دانشجویی، نام و نام خانوادگی و نام کتاب باشه. اونوقت تو فرم یه قسمت داشته باشه که هر وقت شماره دانشجویی رو وارد کردیم تیتر فرم به اسم دانشجو بشه و اونوقت هر تغییری رو که در مورد کتابهای امانت گرفته شده باشه بشه انجام داد یا حتی نام و مشخصات دانشجو رو تغییر بدیم.
کد باید اینجوری بشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبل از خط Docmd.Open.... باید این کد هم اضافه کرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب بهتره برای ویرایش اطلاعات جدول، از طریق یک فرم این کار رو کرد چون میشه کنترل بیشتری رو هنگام کار اعمال کرد. یه فرم که بر اساس جدولت ساختی، بعد یه تکست باکس برای جستجو میذاری و بر اساس مقدار اون، داده ها رو قیلتر میکنی.
تو 2003 یادم نیست ولی به احتمال زیاد گزینه ای برای وارد کردن تاریخ و زمان باید داشته باشه. اگه هم که نه، یه تکست باکس درست میکنیم و تو کنترل سورسش مینویسیم: ()Date= یا ()Time= .
خب باید از دستور findRecord استفاده بشه، حالا یا در ماکرو یا در کد VBA . البته بهتره تغییر مشخصات دانشجو رو جداگانه در یه فرم مخصوص خودش انجام داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)