حالام وسط آپدیت ADSL ام قطع شد !!! واسه گوشی موردی پیش نیومده ! چی کار کنم ؟
حالام وسط آپدیت ADSL ام قطع شد !!! واسه گوشی موردی پیش نیومده ! چی کار کنم ؟
ببین عزیزم آپدیت دو مرحله داره: 1-دانلود فریمور 2-انتقال به گوشی
اگه وسط دانلود فریمور دیسکانکت بشی موردی نداره ولی موقع انتقال فریمور به گوشی این اتفاق افتاد کارت به باکس و فلش می کشه.
الان اگه اینترنتت قطع شده مشگلی نیست.
پروداکت کدتو عوض کن دوباره ادامه بده....فایلهای مربوط به زبان دوباره دانلود می شن.
اون پروداکت کدهایی که من گذاشتم همشون فارسین بسته به رنگ گوشیت یکیشون رو انتخاب کن.![]()
مهدی یه چیزی ، بعد آپ گوشی ، گوشی کند شده !! عوض بیشتر شدن صدا صداش کمتر هم شده !! چه کار کنم ؟
یه مستر ریست بکنم حل میشه ؟
کلا قبل و بعد از آپدیت بهتره یه 7370 بکنید....مموریتم فرمت کن(البته قبلش فایلهایی که می خوای بریز تو کامی)
مهدی جان ممنون . ولی وقتی اینطوری ریست میکنم ، مثله قبل نمیشه که کلا از اول بیاد و ... یه ریست میشه بازم برمیگرده سره جای اول !! هارد ریست کنم ؟ راستی این با 3 دکمه معروف * و 3 و سبز ریست نمیشه !کلا قبل و بعد از آپدیت بهتره یه 7370 بکنید....مموریتم فرمت کن(البته قبلش فایلهایی که می خوای بریز تو کامی)
Last edited by mf.designing; 31-07-2009 at 19:01.
بچه ها یه مرد دیگه ! همونطوری که گفتم بعد از آپ صدای گوشیم کم شده ، حالا تو موزیک پلیر هر موزیکی که بازمیکنم و میبخوام تنظیمات اکولایزر رو امتحان کنم ، روی هر کدوم ار مدها میزارم ، صدا کوچکترین تغییری نمیکنه ! مشکل از کجاست ، چرا بعد آپ عوض درست شدن قاطی کرده ؟ عکسهارو هم تو گالری گاتی پاتی نشون میده و پیکسل پیکسل و عکس گویا کامل لود نمیشه !!
سلام
آخرين ورژني كه واسه 82 اومده چيه ؟
پرداكت فارسي اش رو هم محبت كنين
آخرین ورژن 31.0.016
پروداکت کد فارسی هم 0561032
0551525 هم هست
مخلص علی جان هم هستیم.
Last edited by M@hdi-B; 01-08-2009 at 06:10.
مطمئنی RM گوشیت با RM آپگرید یکسانه؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)