بریزش به
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo
بریزش به
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\mafia ii - public demo
common\mafia ii - public demo از اینجا به بعد رو من ندارم
حالا این جا که ریختم چی کار کنم ؟
ممنون تونستم نصب کنم پس فایل ها مشکل نداشته کسی به ما نمیگفت چی کار باید بکنم
یه دنیا ممنون
به من داد 10.8
66.7
و میانگین 35.3
با e5300 گرافیک 4670 و رم 2 گیگ با ویندوز7
اما حتی یه بارم ریپ نزد من یعنی اصلا احساس کمبود سیستم نکردم با آخرین رزولشنم هم یعنی 1440*900 بازی کردم
به نظر من گرافیک بازی خوب بود اما آنچنان تعریف کردید که گفتم تحولی عظیم در بازی های کامپیوتری پیش اومده ولی توی این 1 ساعتی که من بازی کردم پیشرفتی توی گرافیک نسبت به بازی های قبلی ندیدم
سبک بازی مثل مافیای قبلی نبود و بیشتر به سمت gta حرکت کرده
ماشینا مثل مافیای قبلی کم سرعت نبود
در کل بد نبود نمیشه با یه دمو نتیجه گیری کرد ولی فوق العاده نبود قشنگ بود و گرافیک خیلی خوب اما بازم بی نظیر نبود
غوغایی که مافیا اون سالها کردم مطمیننا این نمیکنه و نیمی از فروشش به خاطر اسمش خواهد بود
100 درصد رد می کنم حرفتونو . از نظر گرافیکی مطمئن باشین کنار بازی های بزرگی مثله uncharted قرار می گیره .در مورد گیمپلی هم خوب نواورانه نیست اما هیچ مشکلی هم نداره .ممنون تونستم نصب کنم پس فایل ها مشکل نداشته کسی به ما نمیگفت چی کار باید بکنم
یه دنیا ممنون
به من داد 10.8
66.7
و میانگین 35.3
با e5300 گرافیک 4670 و رم 2 گیگ با ویندوز7
اما حتی یه بارم ریپ نزد من یعنی اصلا احساس کمبود سیستم نکردم با آخرین رزولشنم هم یعنی 1440*900 بازی کردم
به نظر من گرافیک بازی خوب بود اما آنچنان تعریف کردید که گفتم تحولی عظیم در بازی های کامپیوتری پیش اومده ولی توی این 1 ساعتی که من بازی کردم پیشرفتی توی گرافیک نسبت به بازی های قبلی ندیدم
سبک بازی مثل مافیای قبلی نبود و بیشتر به سمت gta حرکت کرده
ماشینا مثل مافیای قبلی کم سرعت نبود
در کل بد نبود نمیشه با یه دمو نتیجه گیری کرد ولی فوق العاده نبود قشنگ بود و گرافیک خیلی خوب اما بازم بی نظیر نبود
غوغایی که مافیا اون سالها کردم مطمیننا این نمیکنه و نیمی از فروشش به خاطر اسمش خواهد بود
تنها مشکلی که میتونه کمی ارزش بازیو کم کنه هوش بعضا پایین برخی از افرادی هست که در خیابون ها هستن و انیمیشن های اوها هم کمی کم تعداده.
در زمینه داستان هم که نویسنده عوض نشده و باز هم با یک شاهکار طرف خواهیم بود .در کل بعد از بازی کردن دمو بشدت به بازی امیدوار شدم.
یه سوال :
من بعضی وقتا بازیم ه چی روش کلیک می کنم هیچ عکس العملی سیستم نمیده!!!!
بعضی وقتا Restart می کنم درست میشه بعضی وقت ها هم نه!!!
گرافیک بازی فوق العاده هست. گیم پلی هم خیلی عالی بود من خیلی با بازی حال کردم فقط یه ذره واسم تیک داره اونم به خاطر سیستمم هست بی صبرانه منتظر انتشارش هستم.
راستی من یک بار رفتم اون مجله .... بود ولی وقتی یک بار دیگه رفتم تو بازی نبود چه جوریاس؟ یه مجله دیگه تو طبقه اخر اون ساختمان هم هست عکسش خفن تره
Last edited by Senator_Offline; 13-08-2010 at 20:50.
دوستان سلام.من از بعضی ها شنیدم بهترین بازی دنیا مافیا 1 هست و مافیا 2 خیلی بهتر از اونه.
من تا حالا خودم بازی نکردم.بازی خیلی ردیفی هست؟
بعد اینکه بعد از انتشار می شه بلافاصله دانلود کنم یا یکی باید اونو بخره بعد آپلوش کنه و بعد ما بگیریم؟
با تشکر
سلام . دوست عزیز هر بازی رو باید با بازی هم سبکش مقایسه کرد و نمیشه گفت که مثلا مافیا از COD یا WOW بهتره ولی در سبک خودش میشه گفت که حتی بهترین بازی هست ...
اگه شما GTA بازی کرده باشید و پسندیده باشید قطعا این بازی رو هم میپسندید ....
مورد آخر معلوم نیست چرا که کرکر ها معمولا یک ماه بعد از انتشار این بازی رو کرک میکنن و برای دانلود میذارند ...
موفق باشید ...
نه دوست عزیز معمولا یک ماه طول نمیکشه معمولا همون روز انتشار یا حتی قبل تر از زمان ریلیز بازی کرک میشه البته بازی های که DRM داره مثل بازی های Ubisoft ممکنه یک ماه هم طول بکشه !
من پست شما رو که خوندم بعدش رفتم پست خودمو دوباره خوندم آخه به خودم شک کردم که آیا واقعا گفتم گرافیکش بده یا بازیش بده یا بازیش مشکل داره--والا بخدا من هیچ دم از اینا رو نگفتم
من فقط و فقط گفتم گرافیک خیلی خوبه ولی بی نظیر نیست ---بی نظیر نیست یعنی بازی هایی هم هستند که گرافیکشون در همین حدود باشه--نظیر داشتن یعنی بد گرافیک بودن؟حتی من گفتم خیلی روون اجرا شده و حتی یه ریپم نزه و این از موتور گرافیکی خیلی خوبه بازی میتونه باشه نه مثله بعضی بازی هایی که هر چی هم کامپیوترت خوب باشه بازم گیر داره
گیم پلی هم به قول شما چیزه جدیدی توش نیست اما بازم نه اینکه بد باشه حتی میتونه بهترین هم باشه
در مورد داستان میتونیم حدس بزنیم که خوب باشه چون نویسندش همونه البته بازم نه به طور قطعی چون هزاران بازی بودند که نسخ اولش داستان توپی داشت یا بازی توپ بود اما نسخه های بعدیش....
مثالشم گادفادر خداییش مثل قبلیش نبود ---پرنس همین طور مثله قبلی هاش نبود-- اسپلینتر از سبک مخفی کاری به سبک های دیگه روی آورده و این اصلا درست نیست
این بازی هم سبک قبلی بازی رو قبول کنید نداره و شبیه gta شده که بازم اشباه نشه که زشته نه اتفاقا خیلی هم خوبه و خیلی هم موفق تر خواهد بود
اینم قبول کنید نسخه 1 مافیا رو هیچ کس با gta مقایسه نمیکرد اما این سبکش جوریه که مقایسش با gta اشتباه نیست و البته مافیا 1000% موفقتر
از اسم بازی هم دیگه مافیا معلومه باید بیشتر به سبک بازی های وسترن میرفت
بازم میگم که سوء تفاهم نشه --بازی گیم پلی خیلی خوب گرافیک عالی اما مثل نداره و تاحالا مثلش نیومده و خارق العاده بوده نیست یه چیزی مثل دیگر بازی ها---و گرافیکی در سطح گرافیکی ترین بازی ها اما نه بهتر و خیلی بهتر و جلوتر
بازم این نظر من به عنوان کوچیکترینه همتون --هر کس نظر خودشو داره
دوست عزیز این بازی Open world هست و با بازی های خطی که شما میگین گرافیکشون در همین حدود هست متفاوت هست این گرافیک برای یه بازی Openworld شاهکار هست البته منظورم نسخه PC هست ...
GTA IV با نصف این گرافیک روی سیستم های قوی هم افت فریم داره که این نشون دهنده بهینه شدن گرافیکی فوق العاده این بازی هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)