تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 125 از 1635 اولاول ... 25751151211221231241251261271281291351752256251125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

معمولا یک هفته تا ده روز.از شانس شما نوبت به این دوربین رسده وگرنه معلوم نمیشه کدوم دوربینو کی ریویو می کنن.
    پس احتمالا تا یه هفته دیگه میاد
    وقت دارم چون با آهونگار که تماس گرفتم گفتن که تموم شده تا 10 روز دیگه دوربین وا سشون نمیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام من بین انتخاب canon sx110 و sony w170 موندم مگاپیکسل کنون 9 و سونیه 10 هست .فیلم برداریش واسم مهم نیست فقط کیفیت بهتر عکسو می خوام کدومو پیشنهاد میکنید؟

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام من بین انتخاب canon sx110 و sony w170 موندم مگاپیکسل کنون 9 و سونیه 10 هست .فیلم برداریش واسم مهم نیست فقط کیفیت بهتر عکسو می خوام کدومو پیشنهاد میکنید؟
    دوربین هم رده sx110 در سونی h10 است نه w170 .
    این دو دوربین(h10 و sx110) هر دو تقریبا در یک سطح هستند و اختلاف جزیی هستش.فلاش سونی قویتره،لرزه گیر کنون.

4. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

[QUOTE=gholam14;3468769]باسلام
    من خيلي وقت است ميخواهم يك دوربين بخرم ولي آنقدرتنوع دوربينهازياداست كه آدم راسردرگم ميكند ولي بالآخره تصميم گرفتم ازبين اين سه دوربين باراهنمايي دوستان يكي راانتخاب كنم ممنون ميشوم دراين انتخاب كمكم كنيد.
    باسپاس فراوان
    canon power shot -G10
    sony - dslr-a200k
    sony - dslr-a200w

باسلام مجدد
    كسي ازدوستان نميخواهد به بنده كمك كند ويك مشاوره بدهدالبته ميدانم سرتان شلوغ است ولي اگرفرصت كرديد بنده راهم راهنمايي كنيد.
    باتشكرفراوان

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بهترین انتخاب برای یک عکاس اماتور در رده ی قیمتی 300 تا 200 چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

[QUOTE=gholam14;3475779]
    باسلام
    من خيلي وقت است ميخواهم يك دوربين بخرم ولي آنقدرتنوع دوربينهازياداست كه آدم راسردرگم ميكند ولي بالآخره تصميم گرفتم ازبين اين سه دوربين باراهنمايي دوستان يكي راانتخاب كنم ممنون ميشوم دراين انتخاب كمكم كنيد.
    باسپاس فراوان
    canon power shot -G10
    sony - dslr-a200k
    sony - dslr-a200w

باسلام مجدد
    كسي ازدوستان نميخواهد به بنده كمك كند ويك مشاوره بدهدالبته ميدانم سرتان شلوغ است ولي اگرفرصت كرديد بنده راهم راهنمايي كنيد.
    باتشكرفراوان
    سلام دوست عزیز
    شما سه دوربین اتنخاب کردین که که 2 تای آنها SLR و یکی از آنها COMPACT می باشد که کلا بحس در رابطه با هر یک متفاوت می باشد.شما نوع کاربری و علایق و ملاک هایتان را بیا ن کنید خیلی بهتر می توان راهنماییتان کرد.
    در رابطه با G10 که قیمت آن در حال حاضر قدری زیاد است نظر شخصی بنده این است که اگر می خواهید چنین هزینه ای کنید دوربین های سوپر زوم (مانند H50,SX10,FZ28,Sp570 و... ) را انتخاب کنید تا از این مزیت زوم بهره ببرید.
    در رابطه با انتخاب SLR بهتر است تحقیق بیشتر کنید چون این دوربینها در کنار حرفه ای بودن یکسری معایب خاص خودشان را دارند(مانند ورن و ابعاد زیاد قیمت بالای لنزها و نیاز به لنزهای مختلف جهت کاربری های مختلف و نیاز به دانش کافی برای استفاده از این قبیل دوربینها و ...) مثلا برای دستیابی به مقدار زوم دوربین های سوپر زوم حدقا 600-500 هزار تومان باید خرج لنز کنید.(گول قیمت پایین یک سری از دوربین های SLR را نخورید)در حالی که با همین هزینه می توانید دوربینهای سوپر زوم با قابلیت های دیگر خود خریداری کنید. مگر اینکه حرفه شما عکاسی باشد و یا بسته به علایق و کاربریتان و با علم بر تمامی این مسائل به سراغ دوربینهای SLR بروید.
    Last edited by unforgiven2009; 08-02-2009 at 04:01.

8. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.آقا کاویان چرا جواب همه رو دادی ولی جوابی برای من ندادی؟؟؟من 4 روز هست دارم تو این تاپیک میچرخم ولی ....
    ابته من غریبه هستم ولی همه یک روز غریبه بودن و بعدا آشنا شدن.
    من چند تا سوال در مورد مدل های جدید نیکون مثل p90 پرسیدم ونظرتون رو خواستم ولی چیزی نگفتین.
    در مورد panasonic fz28 پرسیدم و قیمت اون.
    آقا کاویان قیمت روز این دوربین رو نداری؟و نظرت در مورد این دوربین چیه؟منظورم fz28 هست.
    من دنبال یک دوربین هستم که زوم بالا داشته باشه و باتری شارژی لیتیوم داشته باشه و hd فیلمبرداری کنه.
    چه مدل هایی و مارک هایی رو تا حدود 400 و 450 میشناسی که معرفی کنی؟
    من هیچ وقت دوربین دیجیتال نداشتم و برای اولین بار میخوام که دوربین بخرم و هر چی خریدم دیگه تا آخر عمرم با من هست .چون نه پول مدام عوض کردنش رو دارم و نه شانس فروختنش رو.
    من رو راهنمایی کن.
    و اطلاع دارین که fz28 در حالت hd با یک کارت 8 گیگ چقدر فیلمبرداری میکنه؟
    اگه مزاحم هستم بگین تا......ولی حتما پست من رو ندیدین.موفق باشین وهر کس در مورد این دوربین چیزی میدونه کمک کنه.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پس احتمالا تا یه هفته دیگه میاد
    وقت دارم چون با آهونگار که تماس گرفتم گفتن که تموم شده تا 10 روز دیگه دوربین وا سشون نمیاد
    سلام
    یک REVIEW از این دوربین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یکی دیگه:
    کد:

11. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.آقا کاویان چرا جواب همه رو دادی ولی جوابی برای من ندادی؟؟؟من 4 روز هست دارم تو این تاپیک میچرخم ولی ....
    ابته من غریبه هستم ولی همه یک روز غریبه بودن و بعدا آشنا شدن.
    من چند تا سوال در مورد مدل های جدید نیکون مثل p90 پرسیدم ونظرتون رو خواستم ولی چیزی نگفتین.
    در مورد panasonic fz28 پرسیدم و قیمت اون.
    آقا کاویان قیمت روز این دوربین رو نداری؟و نظرت در مورد این دوربین چیه؟منظورم fz28 هست.
    من دنبال یک دوربین هستم که زوم بالا داشته باشه و باتری شارژی لیتیوم داشته باشه و hd فیلمبرداری کنه.
    چه مدل هایی و مارک هایی رو تا حدود 400 و 450 میشناسی که معرفی کنی؟
    من هیچ وقت دوربین دیجیتال نداشتم و برای اولین بار میخوام که دوربین بخرم و هر چی خریدم دیگه تا آخر عمرم با من هست .چون نه پول مدام عوض کردنش رو دارم و نه شانس فروختنش رو.
    من رو راهنمایی کن.
    و اطلاع دارین که fz28 در حالت hd با یک کارت 8 گیگ چقدر فیلمبرداری میکنه؟
    اگه مزاحم هستم بگین تا......ولی حتما پست من رو ندیدین.موفق باشین وهر کس در مورد این دوربین چیزی میدونه کمک کنه.
    سلام دوست عزیز
    من این دوربین را با قیمت 470 باکیف+ 22 تومان رم 8 گیگ SDHC TOSHIBA خریدم .از لهاز استیل و ارگونومیک در سطح خوبی است مخصوصا با توجه به وزن سبکش(417 گرم) یک نکته قابل توجه منوی فارسی و راهنمای فارسی(بصورت PDF ) می باشد.از لحاظ کیفیت هنوز با تمام تنظیمات دوربین آشنا نشدم ,اما در محیط خارج از خانه با تنظیمات گسترده پیشفرض و همچنین مد ATUO عکسهای خوبی گرفتم.لرزش گیر دوگانه و AF هوشمند از دیگر موارد قابل توجه می باشد. با مد ماکرو هم تعدادی عکس گرفتم که دوربین در این مد به خوبی عمل می کند.هنوز با مد فیلمبرداری زیاد کار نکردم ولی در حالت HD با سرعت 30 فریم با فرمت MOV فیلمبرداری می کند. از دیگر امکانات QMENU منو می باشد که کار با تنظیمات دوربین را خیلی آسان کرده است.
    نمونه عکسها این دوربین که در محیط و نور خانه گرفتم را در سایت زیر قرار دادم ( البته فقط جهت دیدن ولی ملاک قرار نده چون من هنوز با تنظیمات این دوربین به طور کامل آشنا نشدم صرفا جهت راهنمایی و رفع اشکال می باشد)
    کد:
    همچنین یک REVIEW از این دوربین به همراه دوربین های سوپر زوم که در این سایت مشترکن با SX10 امتیاز
    Hight Recommended گرفته است.
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sorou5h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها من هم يه دوربين ميخوام برا مصارف خونگي
    فيلم برداري + عكس و ...
    هندي كم يا ديجيتال فرقي نمي كنه
    قيمت هم 700 تا 750 هزار تومان پول دارم
    چي پيشنهاد مي كنيد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •