زمانی که می خوام زنگ بزنم گزینه ای وجود داره به نام send dtmf
این چیه؟
این چیه؟
آقا اسماعیل بهتره با کسی که حداقل 600 برابر شما توی این فروم پست داده و از شما قدیمی تر هست بهتر صحبت کنی ...
.
.
در ضمن شما اگه جواب یه سوای رو نمیدونید بهتره اظهارنظر نکنید ... چون ایشون فقط یه سوال کردن و حقشون هم هست که جواب سوالشون رو بدونن .....
دوست عزیز از حمایت شما تشکر می کنم.آقا اسماعیل بهتره با کسی که حداقل 600 برابر شما توی این فروم پست داده و از شما قدیمی تر هست بهتر صحبت کنی ...
.
.
در ضمن شما اگه جواب یه سوای رو نمیدونید بهتره اظهارنظر نکنید ... چون ایشون فقط یه سوال کردن و حقشون هم هست که جواب سوالشون رو بدونن .....
حالا سوال خودم:
این چیه؟
ببین دوست من dtmf همان آشكار ساز كليد گوشيه.
یعنی در اين روش از دو فركانس صوتي در هم مخلوط شده استفاده مي كنند(DTMF) و براي هر يك از اعداد 0 الي 9 يك فركانس استاندارد در دنيا قرارداد شده . اين صدا همون صدائي هست كه در اكثر شماره گير تلفن ها مي شنويد. اين روش سرعت بالائي داره و خطا هم نميكنه. يك نكته جالب: اين صدا از اكثر موبايل ها بيرون مياد و چون شما ميتونيد از طريق دهني هر صدائي رو سوار خط كنيد و به مخابرات برسونيد در نتيجه ميتونيد با قرار دادن گوشي موبايلتون روي دهني تلفن عمليات شماره گيري رو از موبايل به تلفن منتقل كنيد. تا چند سال پيش كه اكثر تلفن ها تن نداشتند ....
در ضمن فعلاً مخابرات ایران اجازه چنین کاری رو نداده و نمیشه استفاده کرد ....
مگه شما تو این فروم مبنا رو گذاشتید رو تعداد پست ها منم میتونم در عرض 20 روز پستامو ببرم بالا 1000.
این که نشد. تازه عضویت من زودتر از ان بوده گرچه این هم دلیل قانع کننده ای نیست ولی ادعا خیلی چیز بدی هست
لطفا قوانین رو رعایت کنید.مگه شما تو این فروم مبنا رو گذاشتید رو تعداد پست ها منم میتونم در عرض 20 روز پستامو ببرم بالا 1000.
این که نشد. تازه عضویت من زودتر از ان بوده گرچه این هم دلیل قانع کننده ای نیست ولی ادعا خیلی چیز بدی هست
این تاپیک 6120 هست و کاربران از این تاپیک استفاه می کنند.
لطفا پست spam ندید.
آرمین جان توضیحات من در مورد dtmf به دردت خورد .......؟
متوجه شدی که نمیشه ازش توی ایران استفاده کرد .....
سلام دوستانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک دانلود چراغ قوه برای این گوشی
شما تست کردی؟
کار میکنه؟
آخــه من هرچی از اینها امتحان کردم ، فلش رو روشن نمی کنن
والا من این گوشیو ندارم
ولی شما امتحانش کن
ضرر که نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)