تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 125 از 2014 اولاول ... 25751151211221231241251261271281291351752256251125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام.
    به قدری ناراحتم که پست هم نمیتونم بدم .
    گل دوم به اون کلاسی و زیبایی رو به کاممون با اون پنالتی مزخرف خراب کردند.
    هرچی به خودم میخوام بقبولانم که پنالتی بود نمیشه !
    اگه بود وجدانی عیبی نداشت اما آخه نبود !
    من نمیدونم باز چرا اینجا استقلالی پست میده !
    فیض خان شما که خودت اینجا نظارت داری و پست میدی این چیز ها رو نمیبینی ؟

حـــــرفـه ای مجید فینا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینم حسن کچل ...

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سرمربی محترم تیم استق لال

اینارو نگاه کنید یکم روحیتون عوض بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام بچه ها الان که این عکسها رو دیدم به خدا همه غمهام از یادم رفت و یکسر برای شفای این بیچاره دعا کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_manutd_2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اينو بايد تو تاپيك استقلالي ها ميذاشتي

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خاطره‌اش هیچگاه از اذهان هواداران و تاریخ فوتبال ایران پاک نخواهد شد. پرسپولیس در پایان فصل ششم لیگ برتر، فقط به ازای دو امتیاز ناقابل قهرمانی را به سایپا واگذار کرد. این دو امتیاز کجا گم شده بود؟ شاید در بازی با راه آهن و شاید در بازی رفت با سایپا!

همان دیداری که با تساوی دو بر دو پایان یافت. برای آن بازی صحبت از اخراج بی مورد فرشید کریمی و عدم اعلام دو ضربه پنالتی به سود سرخپوشان که حداقل در یک مورد، همه کارشناسان بر اشتباه داور تاکید می‌کردند،و دو پنالتی بی جهت برای سایپا که در پنالتی دوم خطای اشکار علی دای روی کریم باقری داور بازی چشم پوشی کرد به میان آمد. اشتباهات سهوی در آن بازی، برای پرسپولیس گران تمام شد و بالاخره به این فصل رسیدیم.

اینبار بازی پرسپولیس – صبا باتری دو بر دو به تساوی رسید. اواخر بازی صدای گذارشگر تلویزیونی هم حسابی در آمد. عادل فردوسی‌پور نمی‌توانست در مقابل تصمیمهای داور طاقت بیاورد و به آن اعتراض نکند. اصل مطلب هم در چند کلمه ادا شد. یک پنالتی که معلوم نشد، دلیل آن چه بود! بازی را به تساوی کشاند، حتی اگر فرض را بر این بگذاریم که داور فرض را برخورد توپ به دست حیدری گذاشته باشد، آیا می‌توان تصور کرد سپهر حیدری در حالیکه توسط عباسفرد تحت شارژ بود و تعادل نداشت، از روی عمد بخواهد با دست به توپ ضربه بزند. آیا در شرایط از دست دادن تعادل، این دستها نیست که بی‌اختیار حرکت می‌کنند؟

به هر حال اشارات فردوسی‌پور در نوع خود جالب توجه بود، اینکه داور تحت تاثیر تنش‌های ایجاد شده در حاشیه زمین توسط نیمکت نشینان صبا باتری، سوت زده است و همه اینها مواردی هستند که می‌توان درباره آنها بیشتر صحبت کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شاه‌حسيني: با خاطيان ديدار پرسپوليس و صبا برخورد مي‌كنيم

رئيس كميته انضباطي فدراسيون گفت: باتوجه به بودن چند صحنه مشكوك، به تخلفات اين ديدار به زودي رسيدگي مي‌شود.

عبدالرحمن شاه حسيني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره اتفاقات رخ داده در ديدار تيم هاي صبا باتري و پرسپوليس، اظهار داشت: با توجه به بازي پر از فراز و نشيب دو تيم و حساسيت بالاي آن، منتظر فيلم هستيم تا در مورد تخلفات انضباطي تصميم گيري كنيم.

وي ادامه داد: هر مسابقه براي كميته انضباطي شرايط خاص خودش را دارد. براي ما جايگاه تيم ها تفاوتي ندارد زيرا در صورت بروز هرگونه تخلفي، با خاطيان برخورد خواهيم كرد.
    رئيس كميته انضباطي يادآور شد: در مورد حركات سرپرست و مربي صبا و حتي مهاجم اين تيم فعلاً نظري نمي‌دهم؛ اما هر بازيكني كه عامل بي احترامي و تحريك هواداران شود، برخورد خواهيم كرد. همين شرايط براي بازيكنان و كادر فني پرسپوليس نيز وجود دارد.
    شاه حسيني تصريح كرد: در چند روز آينده اعضاي كميته انضباطي بسيار موشكافانه پرونده پرسپوليس و صبا باتري را بررسي مي‌كنند.
    ديدار تيم هاي پرسپوليس و صبا باتري در هفته شانزدهم ليگ برتر با تساوي 2 بر 2 به پايان رسيد.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سوت طلايى براى مظفرى زاده! و دستکش بوکس طلا برای نیمکت صبا!

پیشنهاد خبرگزاری پرسپولیس به کمیته داواران فیفا : قضاوت ضعيف سعيد مظفرى زاده در بازى پرسپوليس - صباباترى صداى همه را درآورد. مسؤولان صباباترى از همان ابتدا عزمشان را جزم كرده اند تا در كنار زمين داورى را تحت تأثير قرار دهند. هنوز چند دقيقه اى از بازى نگذشته بود كه محمدحسين ضيايى نسبت به صحنه اى كه كمك داور آفسايد نگرفته بود، اعتراض كرد. در اين كار البته عباس مرادى هم كمك شايانى به سرمربى تيم اش مى كرد. اعتراض هاى بازيكنان صبا پايان ناپذير بود تا اينكه در نيمه دوم و در صحنه گل اول پرسپوليس بازيكنان و نيمكت نشينان صباباترى اعتقاد داشتند شيث رضايى مرتكب خطا شده است. پرسپوليس گل دوم را هم به ثمر رساند تا خيال سرخپوشان از بابت كسب ۳ امتياز راحت شود، اما غافل از اين نكته بودند كه سعيد مظفرى زاده روند بازى را به كلى تغيير خواهد داد. درست پس از اخراج كلاه كج در دقيقه ۶۸ داور بازى كه به شدت از سوى صبايى ها تحت فشار بود، سوت هايش را به سود اين تيم به صدا درآورد. اوج هنر مظفرى زاده دقيقه ۸۴ بود، جايى كه وى مشخص نشد چرا و به چه دليل به سود صباباترى اعلام پنالتى كرد. اگر قرار بود خطايى اعلام شود، بايد خطاى مهاجم صبا كه سوار مدافع پرسپوليس بود اعلام مى شد اما مظفرى زاده كه به شدت تحت تأثير داد و فريادهاى نيمكت نشينان صباباترى بود، ترجيح داد براى در امان ماندن از فريادهاى صبايى ها به سود اين تيم پنالتى بگيرد تا بلكه بازيكنان و مسؤولان صباباترى كمى آرام شوند.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خبرگزاری پرسپولیس طی ارسال ایمیل و فاکسی از کمیته داوران و نیمکتان فیفا درخواست کرد سوت و دستکش بوکس طلا را جهت قضاوت بی نقص داور سفارشی ونیمکت وحشی صبا به این افراد اعطا کند تا درس عبرتی باشد برای لیگ برتر انگلیس!!!!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    مظفرى زاده همان داورى است كه سال گذشته به عنوان بهترين داور ايران انتخاب شد و سوت طلايى را به خود اختصاص داد، همان داورى كه درباره قضاوتش سال گذشته و در ديدار پرسپوليس - سايپا هم حرف و حديث هاى فراوانى مطرح شد. مظفرى زاده احتمالا فكر مى كند به خاطر اشتباهاتى كه در فصل پيش در ديدار پرسپوليس - سايپا انجام داد به او سوت طلايى دادند، به همين خاطر ديروز هم مشابه همان اشتباهات را تكرار كرد تا بلكه امسال هم سوت طلايى را به خودش اختصاص دهد. ديروز قضاوت مظفرى زاده واقعا شاهكار بود. او پنالتى را اعلام كرد كه هيچ داور ديگرى آن را خطا نمى گرفت.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

حيدري : مظفري ديشب راحت خوابيدي؟

خبرگزاري پرسپوليس :بازی برده را با مساوی عوض کردید تا ششمین تساوی پرسپولیس در لیگ هم رقم بخورد!
    خودتان دیدید که تحت چه شرایطی بازی را مساوی کردیم، دیگر جای بحث باقی نمی‌ماند. اگر چه ما در طول 10 دقیقه تمرکزمان را از دست دادیم و در همان دقایق، بازی به تساوی کشیده شد، اما پرسپولیس به هیچ وجه لایق کسب چنین تجربه‌ای نبود.

نیمه اول نیز شرایط خوبی نداشتید؟
    بله! ما در 30 دقیقه ابتدایی بازی به هیچ وجه عملکرد خوبی نداشتیم، اما رفته رفته به اوضاع مسلط شدیم. بطوریکه در نیمه دوم صبا باتری تا زمان اخراج عادل کلاه کج هیچ حرفی برای گفتن نداشت. ما 25 دقیقه رویایی را در نیمه دوم تجربه کردیم و 2 گل پیاپی به ثمر رساندیم، اما 10 نفره شدن حریف کاملاً به ضرر ما تمام شد تا اینکه آن صحنه عجیب اتفاق افتاد.

در مورد همان صحنه عجیب صحبت کن!
    شک ندارم که هیچ کس آن صحنه را پنالتی اعلام نمی‌کند. نه من و نه حتی مخالفان پرسپولیس و طرفداران تیمهای رقیب نیز آن صحنه را پنالتی نمی‌دانند. من و عباسفرد برای زدن توپ بلند شدیم. من پشت به عباسفرد بودم، او مرا شارژ کرد. اگر یکبار دیگر صحنه را ببینید، دست عباسفرد دور گردن من حلقه شده و گردن من توی دستهای مهاجم حریف است و در حال فرود آمدن، توپ به دستم برخورد کرده است، آیا با این اوصاف می‌توان چنین صحنه‌ای را پنالتی اعلام کرد؟! خود عباسفرد هم در پایان بازی رسماً در مصاحبه‌ای اعلام کرد که پنالتی درست نبوده است. ما با این شرایط نتیجه بازی را عوض کردیم.

اما محمد حسین ضیایی معتقد بود که با علم به ضعف خط دفاعی پرسپولیس، چنین نتیجه‌ای بدست آمده است!
    در خصوص اظهار نظر سرمربی حریف، حرفی ندارم. عملکرد خط دفاعی پرسپولیس کاملاً مشخص است. ما تنها 14 گل دریافت کرده‌ایم و بعد از سپاهان صاحب بهترین عنوان خط دفاعی لیگ هستیم، هر چند که سپاهان تعداد بازیهای کمتری را نسبت به پرسپولیس انجام داده است.

پس از اعلام ضربه پنالتی چه احساسی داشتی؟
    اصلاً باورم نمی‌شد، فکر کردم داور خطای عباسفرد را گرفته، بطوری که به او اعتراض کردم چرا آوانتاژ نداده است! چون توپ بلافاصله به نوری رسید، اما به یکباره دیدم نقطه پنالتی را نشان می‌دهد! در آن لحظه یکی از سخت‌ترین لحظات زندگی‌ام رقم خورد، چون می‌دانم احساسات 30 میلیونی هواداران پرسپولیس تحت تاثیر این پنالتی جریحه‌دار شد.

سپهر حیدری خود را بخاطر آن صحنه مقصر قلمداد می‌کند؟
    نه! چون اصلاً پنالتی نبود. ضمن اینکه بازیکن بی‌تجربه‌ای نیستم. تنها ناراحتی من همانطور که گفتم بخاطر ناراحتی هواداران است. همین! فقط من به داور مسابقه اين را ميگويم : مظفري ديشب راحت خوابيدي؟

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اونجور که مظفري تو برنامه آقای کوثری صحبت می کرد فکرکنم راحت ترین شب زندگیش بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •