تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 949 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

عزيزم اون موقع هم كه اكانت نايت فعال بود اگر روزانت تموم ميشد نميتونستي شب وصل بشي تعجب ميكنم چطور چنين چيزي ميگيد شما
    از كجا سرويس داريد و كدوم منطقه مخابراتي يا كدوم شهر

ettefaghan oon moghe ha mishod dar in soorat ba shabane vasl shod,

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

عزيزم اون موقع هم كه اكانت نايت فعال بود اگر روزانت تموم ميشد نميتونستي شب وصل بشي تعجب ميكنم چطور چنين چيزي ميگيد شما
    از كجا سرويس داريد و كدوم منطقه مخابراتي يا كدوم شهر

ettefaghan oon moghe ha mishod dar in soorat ba shabane vasl shod,
    من اگه روزانم قطع یا تموم شه میتونم با شبانه وصل شم مشکلی نداره

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

به نظر شما اگر همچین چیزی حقیقت داشته باشه که متاسفانه نداره کسی میره سرویس محدود از فن آوا بگیره؟
    چرا همچين چيزي حقيقت نداره ؟
    همين الان در همين فوروم بخش بحث در مورد سرويس edge ببينيد
    پس اين چي هست
    اونم به عقل ادمه ميخواي از فن اوا بگير ميخواي از ايرانسل ميل خودته اخه ايرانسله يه محدوديتاييم داره ولي واقعيه
    سرويس يك ماهه نامحدود ايرانسل 10.000 تومان - با سرعت 20 تا39 حداكثر دانلود كنيد
    چرا واقعيت نداره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پس اين چي هست
    اونم به عقل ادمه ميخواي از فن اوا بگير ميخواي از ايرانسل ميل خودته اخه ايرانسله يه محدوديتاييم داره ولي واقعيه
    چرا واقعيت نداره
    عزیز اونجا گفتی نامحدود اینجا میگی محدودیتم داره کدوم رو قبلو کنیم. می دونم رنج سرعتش تو اون حده ولی محدودیت 10 گیگ در ماه رو داره. گفتم حقیقت نداره یعنی نامحدود نیست. همه دعواها سر این شروع شد که یک نفر نمی خواست باور کنه این سرویس محدوده. و باعث انحراف تاپیکش و در نتیجه بسته شدنش تا پاکسازی مجدد شد.
    Last edited by sei_pm; 18-08-2010 at 23:24.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

عزیز اونجا گفتی نامحدود اینجا میگی محدودیتم داره کدوم رو قبلو کنیم. می دونم رنج سرعتش تو اون حده ولی محدودیت 10 گیگ در ماه رو داره. گفتم حقیقت نداره یعنی نامحدود نیست. همه دعواها سر این شروع شد که یک نفر نمی خواست باور کنه این سرویس محدوده. و باعث انحراف تاپیکش و در نتیجه بسته شدنش تا پاکسازی مجدد شد.
    محدوديتش ثابت نشده هنوز
    بگذريم نميخوام بحث كنم من يه پيشنهاد به اون دوستمون دادم كه گفت بره vsat بزنه بجاي فن اوا
    من گفتم اون سرويس ماهواره اي حدود ماهي 30تا70 دلار هزينه داره شمام كه تو فكر هزينه و بار اقتصادي هستيد
    اين سرويس بهترين گزينه هست چون سرويس هاي اينترنت ماهواره اي هم اولا همشون 20تا30 درصد از حجمتون تضمين سرعت داره و بعدش شير ميشه يعني مثل همين فن اوا و شاتل و اينا ضمن اينكه اونا پشتيبانيم ديگه نداره بتوني زنگ بزني راحت ( حداقل تو ايران اينطوره) مشكلات خاصيم داره كه بگذريم حالا من خودم چندين ماه سال 85 ماهواره اي داشتم جز هزينه چيزي نديدم ازش
    يه چيزيم بگم تجربه من بشخصه اينطور بوده كه دو سال اولي كه adsl داشتم هر چي دلم ميخواست دانلود كردم بعدش ديدم ديگه چيزي نيست دانلود كنم حالا مثلا چي دانلود كنم سريال كره اي نميدونم جومونگ و اينا
    منظورم اينه حالا محدوديتم داشته باشه اون ايرانسل مگه چي ميخواييد باهاش دانلود كنيد اگر تو كار دانلود حرفه اي هستيد كه اين چيزا هيچكدوم بدرد نميخوره
    ما يه چيزي گفتيم بهتره تايپيكو منحرف نكنيد از بحث فني و كيفي فن اوا ايرانسل به ما چه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

محدوديتش ثابت نشده هنوز
    بگذريم نميخوام بحث كنم من يه پيشنهاد به اون دوستمون دادم كه گفت بره vsat بزنه بجاي فن اوا
    من گفتم اون سرويس ماهواره اي حدود ماهي 30تا70 دلار هزينه داره شمام كه تو فكر هزينه و بار اقتصادي هستيد
    اين سرويس بهترين گزينه هست چون سرويس هاي اينترنت ماهواره اي هم اولا همشون 20تا30 درصد از حجمتون تضمين سرعت داره و بعدش شير ميشه يعني مثل همين فن اوا و شاتل و اينا ضمن اينكه اونا پشتيبانيم ديگه نداره بتوني زنگ بزني راحت ( حداقل تو ايران اينطوره) مشكلات خاصيم داره كه بگذريم حالا من خودم چندين ماه سال 85 ماهواره اي داشتم جز هزينه چيزي نديدم ازش
    يه چيزيم بگم تجربه من بشخصه اينطور بوده كه دو سال اولي كه adsl داشتم هر چي دلم ميخواست دانلود كردم بعدش ديدم ديگه چيزي نيست دانلود كنم حالا مثلا چي دانلود كنم سريال كره اي نميدونم جومونگ و اينا
    منظورم اينه حالا محدوديتم داشته باشه اون ايرانسل مگه چي ميخواييد باهاش دانلود كنيد اگر تو كار دانلود حرفه اي هستيد كه اين چيزا هيچكدوم بدرد نميخوره
    ما يه چيزي گفتيم بهتره تايپيكو منحرف نكنيد از بحث فني و كيفي فن اوا ايرانسل به ما چه
    باشه دیگه منحرف نمی کنیم فقط vsat سرویس دو طرفه هست هزینش هم از 300 دلار به بالاست.
    اصلا Edge رو بیخیال شو . در حال حاظر اگر وایمکس درست بشه که چند سالی طول میکشه بهتر از Adsl هم هست چون خطهای تو ایران کشش ندارن زیاد.
    یک سوال داشتم مگه فن آوا جز این سرویس دهنده های وایمکس بود؟
    پس چرا تو اصفهان سرویس وایمکس داره؟

امپراطور رو که میشناسی نمایدنه صبا میگفت ما می خوایم وایمکس بدیم چجوری آخه صبا که مجوز نداره.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خوب ديديد كه گفتم پهناي باند جديد شركت خريده احتمالا بهتر ميشه سرعت ديديد همين ديروز گفتم
    ضمن اينكه سرويس شمارو يكم دستكاري كردم با ماله چند از بچه ها شايدم بخاطر اونه چون پورت جديد قرار از فردا شب اضافه بشه احتمال دستكاريام اثر بخش بوده
    ممنون
    امشبم چک کنم ببینم چطوریه

شما كه سرعت يك تا دو مگ داري تقريبا حالا 70 تومن بده چيزي نميشه عزيز
    ولي براي شما من توصيه ميكنم برو يه مودم edge بگير با يه سيم كارت ايرانسل سرويس نامحدود ايرانسل ماهي 10 هزار تومن با سرعت بين 20تا39 حدودا
    بصرفه - مطمئن - ارزون تر از مخابرات حتي و پر سرعت
    پس اين چي هست
    چرا واقعيت نداره
    فقط برای اطلاع
    سرویس edge ایرانسل اون چیزی که فکر می کنین نیست. من یه ماهش رو گرفتم که مثلا بتونم 24 ساعته دانلود کنم. ولی مرتبا قطعی داشت. باید بشینی پاش که تا قطع شد دوباره وصلش کنی و resume کنی و اینا. فکر می کردم با سرعت 25-30 بشه دانلود کرد ولی متاسفانه سرعت خیلی نوسان داشت. چند ثانیه روی 25 بود بعد تا یه مدتی میرفت روی 10-12 . بعد قطع میشد بعد دوباره همین قضیه. دایال داشته باشی بهتر از edge هست. فقط ساعات خلوتی انتن های bts مشکلی نداشت که اون موقع شبانه adsl هست

کلا همه کلاهبردار هستن مگه اینکه خلافش ثابت بشه

8. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hessam2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

آقا از سرعت شبانه ما کم کردی دادی به بچه های دیگه مال من دوشبه از 40 50 اومده روی 20 17 خیلی ناجور
    نمی دونم چرا اینجور شد
    چن روز رنگ 50 رو هم ندیدم
    راستی 512 هستم
    خیلی خنده داره
    از ماه دیگه می خوام برم 128 بگیرم چون هیچ فرقی نمی کنه پول اضافست

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دیگه اعصابم خورد شده . قبلا شبها با تورنت بین 40 تا 50 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کردم. الان در روز نهایتا به 40 میرسه و شب ها با نهایت تاسف بین 12 تا 15 کیلو بایت بر ثانیه شده !
    Last edited by Masoud.Neshat; 19-08-2010 at 08:28.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دیگه اعصابم خورد شده . قبلا شبها با تورنت بین 40 تا 50 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کردم. الان در روز نهایتا به 40 میرسه و شب ها با نهایت تاسف بین 12 تا 15 کیلو بایت بر ثانیه شده !
    به پشتیبانشون بگو ما اسمش هم نمی دونیم همه بهش میگن مهربون. اگر نشد بدون ماه رمضونه همه تا کله سحر میشینن روزه خواری پهنای باند کشور پر شده

12. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •