عزيزم اون موقع هم كه اكانت نايت فعال بود اگر روزانت تموم ميشد نميتونستي شب وصل بشي تعجب ميكنم چطور چنين چيزي ميگيد شما
از كجا سرويس داريد و كدوم منطقه مخابراتي يا كدوم شهر
ettefaghan oon moghe ha mishod dar in soorat ba shabane vasl shod,
عزيزم اون موقع هم كه اكانت نايت فعال بود اگر روزانت تموم ميشد نميتونستي شب وصل بشي تعجب ميكنم چطور چنين چيزي ميگيد شما
از كجا سرويس داريد و كدوم منطقه مخابراتي يا كدوم شهر
ettefaghan oon moghe ha mishod dar in soorat ba shabane vasl shod,
من اگه روزانم قطع یا تموم شه میتونم با شبانه وصل شم مشکلی نداره
چرا همچين چيزي حقيقت نداره ؟
همين الان در همين فوروم بخش بحث در مورد سرويس edge ببينيد
پس اين چي هست
اونم به عقل ادمه ميخواي از فن اوا بگير ميخواي از ايرانسل ميل خودته اخه ايرانسله يه محدوديتاييم داره ولي واقعيه
سرويس يك ماهه نامحدود ايرانسل 10.000 تومان - با سرعت 20 تا39 حداكثر دانلود كنيد
چرا واقعيت نداره
عزیز اونجا گفتی نامحدود اینجا میگی محدودیتم داره کدوم رو قبلو کنیم. می دونم رنج سرعتش تو اون حده ولی محدودیت 10 گیگ در ماه رو داره. گفتم حقیقت نداره یعنی نامحدود نیست. همه دعواها سر این شروع شد که یک نفر نمی خواست باور کنه این سرویس محدوده. و باعث انحراف تاپیکش و در نتیجه بسته شدنش تا پاکسازی مجدد شد.
Last edited by sei_pm; 18-08-2010 at 23:24.
محدوديتش ثابت نشده هنوز
بگذريم نميخوام بحث كنم من يه پيشنهاد به اون دوستمون دادم كه گفت بره vsat بزنه بجاي فن اوا
من گفتم اون سرويس ماهواره اي حدود ماهي 30تا70 دلار هزينه داره شمام كه تو فكر هزينه و بار اقتصادي هستيد
اين سرويس بهترين گزينه هست چون سرويس هاي اينترنت ماهواره اي هم اولا همشون 20تا30 درصد از حجمتون تضمين سرعت داره و بعدش شير ميشه يعني مثل همين فن اوا و شاتل و اينا ضمن اينكه اونا پشتيبانيم ديگه نداره بتوني زنگ بزني راحت ( حداقل تو ايران اينطوره) مشكلات خاصيم داره كه بگذريم حالا من خودم چندين ماه سال 85 ماهواره اي داشتم جز هزينه چيزي نديدم ازش
يه چيزيم بگم تجربه من بشخصه اينطور بوده كه دو سال اولي كه adsl داشتم هر چي دلم ميخواست دانلود كردم بعدش ديدم ديگه چيزي نيست دانلود كنم حالا مثلا چي دانلود كنم سريال كره اي نميدونم جومونگ و اينا
منظورم اينه حالا محدوديتم داشته باشه اون ايرانسل مگه چي ميخواييد باهاش دانلود كنيد اگر تو كار دانلود حرفه اي هستيد كه اين چيزا هيچكدوم بدرد نميخوره
ما يه چيزي گفتيم بهتره تايپيكو منحرف نكنيد از بحث فني و كيفي فن اوا ايرانسل به ما چه
باشه دیگه منحرف نمی کنیم فقط vsat سرویس دو طرفه هست هزینش هم از 300 دلار به بالاست.
اصلا Edge رو بیخیال شو . در حال حاظر اگر وایمکس درست بشه که چند سالی طول میکشه بهتر از Adsl هم هست چون خطهای تو ایران کشش ندارن زیاد.
یک سوال داشتم مگه فن آوا جز این سرویس دهنده های وایمکس بود؟
پس چرا تو اصفهان سرویس وایمکس داره؟
امپراطور رو که میشناسی نمایدنه صبا میگفت ما می خوایم وایمکس بدیم چجوری آخه صبا که مجوز نداره.
ممنون
امشبم چک کنم ببینم چطوریه
فقط برای اطلاع
سرویس edge ایرانسل اون چیزی که فکر می کنین نیست. من یه ماهش رو گرفتم که مثلا بتونم 24 ساعته دانلود کنم. ولی مرتبا قطعی داشت. باید بشینی پاش که تا قطع شد دوباره وصلش کنی و resume کنی و اینا. فکر می کردم با سرعت 25-30 بشه دانلود کرد ولی متاسفانه سرعت خیلی نوسان داشت. چند ثانیه روی 25 بود بعد تا یه مدتی میرفت روی 10-12 . بعد قطع میشد بعد دوباره همین قضیه. دایال داشته باشی بهتر از edge هست. فقط ساعات خلوتی انتن های bts مشکلی نداشت که اون موقع شبانه adsl هست
کلا همه کلاهبردار هستن مگه اینکه خلافش ثابت بشه![]()
سلام
آقا از سرعت شبانه ما کم کردی دادی به بچه های دیگه مال من دوشبه از 40 50 اومده روی 20 17 خیلی ناجور
نمی دونم چرا اینجور شد
چن روز رنگ 50 رو هم ندیدم
راستی 512 هستم
خیلی خنده داره
از ماه دیگه می خوام برم 128 بگیرم چون هیچ فرقی نمی کنه پول اضافست
دیگه اعصابم خورد شده . قبلا شبها با تورنت بین 40 تا 50 کیلو بایت در ثانیه دانلود می کردم. الان در روز نهایتا به 40 میرسه و شب ها با نهایت تاسف بین 12 تا 15 کیلو بایت بر ثانیه شده !
Last edited by Masoud.Neshat; 19-08-2010 at 08:28.
به پشتیبانشون بگو ما اسمش هم نمی دونیم همه بهش میگن مهربون. اگر نشد بدون ماه رمضونه همه تا کله سحر میشینن روزه خواری پهنای باند کشور پر شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)