سلام دوستان من یه جایی یه چیزی خوندم حالا یه سوالی در همون مورد می خواستم بپرسم برای فلش کردن گوشی چه چیزایی لازمه و ایا با فلش کردن گوشی میشه وژن اون رو جدید کرد؟!!
سلام دوستان من یه جایی یه چیزی خوندم حالا یه سوالی در همون مورد می خواستم بپرسم برای فلش کردن گوشی چه چیزایی لازمه و ایا با فلش کردن گوشی میشه وژن اون رو جدید کرد؟!!
سامو علیک
میشه یکی بگه تم های که نصب کردمو چه جوری میشه پاک کرد؟
ممنون
از مسیر زیر میتونی اونارو پاک کنی
menu/tools/app.mgr. بعد تم مورد نظر و پیدا می کنیoption و بعدremove
برای فلش کردن باکس لازمه اونم مخصوص همون گوشی قیمتشم زیاده برای همین فقط مغازه ها دارنش راجع به ورژن هم اگه باکسی که طرف برای گوشی استفاده میکنه نرم افزاراش آپدیت شده باشن ممکنه که گوشیت هم آپ بشه البته احتمالش خیلی کمه چون از روی سری اول معمولا باکس رو درست میکنن ...
من بیشتر 30 تا تم نصب کردم ولی داخله app.mgr فقط 10 تا تم نصب شده .لطفا راهنمایی کنید
ممنون
گوشیتو با کابلش بصورت mess storage به کامپیوتر وصل کن و از این مسیر همه تمهاتو پیدا کن و هر کدوم رو که خواستی پاک کن ...
Private\10207114\import
موفق باشی ...
ساموعلیک
شرمنده ولی این آدرسی که دادین توی کجا پیداش کنم؟(pc یا mobile) اگه میشه یکم دقیقتر آدرس بدین
در ضمن توی حالت mass storage باید مموری رو در بیارم در صورتی که من تمها رو روی مموری نصب کردم
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
نه عزیز جون کی گفته در حالت mass storage باید مموری کارد رو در بیاریاصلا اگه مموریو در بیاری mass storage ارور میده و مموری کارت رو ازت می خواد.اون ادرس هم وقتی مموریتو باز کردی اسم پوشه مورد نظر رو پیدا میکنی.
متشکرم.شما درست گفتید شرمنده :43:
ببخشید علائدین برای آپدیت گوشیn73 به ورژن جدید چقدر می گیرند؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)