آشغال حالم به هم خورد وقتی بازی کردم.
آشغال حالم به هم خورد وقتی بازی کردم.
کجاش مسخره هستش؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟ ؟!!!!!!!!!!!!واقعا بازی مسخره ای هست
منم همینو میگم !کجاش مسخره هستش؟!؟!؟!؟!!!!!!!!!!!؟؟؟!!!!!!!!!!؟؟ ؟!!!!!!!!!!!!
شما هم خواهشا کم الکی تایید بکن .آشغال حالم به هم خورد وقتی بازی کردم.
یه جا میگی خیلی باهاله و گرافیکش قشنگه ! الآن هم داری میگی مسخره هست .
خواهشا دوستان کم توهین بکنند .
مسخره هست خوش به حالش .
در صورت پست های اسپم به مدیران اطلاع داده میشه .
دوستان من الان 18% بازی رو رفتم . فکر میکنم خیلی نسبت به بازیهای قبلی طولانی تر باشه . فقط از اساتید 2 تا سوال داشتم .
1) آیا در هر مسابقات Race Day باید حتما Dominated بشیم یا WON هم بشیم ، کافیه ؟ ____ کلا میخوام بدونم چه فرقی اینا با هم دارند .
2) تو مسابقه Secter Shootout چطوری باید اول شد ؟ ____ منظورم اینه که چطور باید Point لازم رو بدست آورد ؟
بازی قشنگیه . ولی با این پیست های مسخره حالمون رو گرفتن.
Mw کجا و Ps کجا....![]()
1. بستگی به مسابقات داره . مثلا تا قبل از مسابقات King ها میتونی فقط Won بشی . کافیه . ولی اگه Dominate بزنی که بهتره ! هم پول بیشتری میگیری ، هم یدونه جایزه بیشتر . اگه مسابقات آسونی بود حتما برو .
2. در این مسابقه ( اگه اشتباه نکنم ) چند CheckPoint وجود داره . وقتی هم بازی شروع میشه یه تایمر معکوس روی صفحه نشون داده میشه . هرچی شما زودتر به CheckPoint برسی ، امتیاز بیشتری میگیری . برای مثال اگه شما روی یه CheckPoint 350 بزنی ، اگه یه نفر بعد از شما 370 بزنه ، اون 370 امتیاز میگیره . اگه شما هم روی اون CheckPoint 400 بزنی ، 400 امتیاز میگیری .
ولی جالبه ! شما تا 18% اومدی ولی هنوز این مسابقه رو بلد نیستی !
یه خواهش هم داشتم :
سیوت رو واسم آپلود کن . چون من الآن ویندوز عوض کردم همه ی سیو هام پرید![]()
ممنون از پاسخت . راستش رو بخوای این نوع مسابقه ( Sector Shootout ) تو این سری جدید اومده . من هم تا الان تقریبا اکثر مسابقات رو Dominated شدم . ولی خوب به نظر من مسابقه Sector Shootout یه مقدار از مسابقه های دیگه سخت تره . البته از نظر من . Save این بازی رو تا 18% اینجا میذارم . هرکی خواست Download کنه . فقط اضافه کنم که از اول بازی من گزینه King رو انتخاب کردم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by rezamjir; 08-01-2008 at 00:36.
دوست عزیز در مورد اون مسابقه که حق با شماست . یکمی سخته .
ولی اگه ماشینت شتاب داشته باشه سر پیچ ها مشکلی پیش نمیاد .
در مورد سیو هم دستت درد نکنه .
واقعا زحمت کشیدی .
ببینم توی سیوت چه ماشین هایی داری ؟
چقدر هم Cash داری ؟
هر سئوال دیگه ای بود در خدمتیم![]()
Cach فکر میکنم در حدود 1000000 دلار باشه و برای Drag ماشین chevrolet corvette c6 و برای Grip ماشین Pagani zonda f و porsche 911 Gt و برای Drift هم ماشین Infiniti G35 (V35) است . البته به جز اینا دو یا سه تا ماشین اضافه دیگه هم دارم . دیگه چی کار کنیم . پولداریم دیگه . مگر تو بازیها یه خورده پولدار بشیم اما در واقعیت پر از خالی هستیم .
راستی یه سیستم بگین که این بازی رو در نهایت گرافیک و رزولیشن بدونافن تصویر بتونم بازی کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)