تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 342 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3418

نام تاپيک: Assassin's Creed

داره خودمونی میشه LORD SCORPIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    PC

پيش فرض

آقا تو رو خدا یکی به من آدرس این پچو بده تا صفحه ی 42 گشتم ولی پیدا نکردم.دیونه شدم چقدر اسپم می دید به خدا اگه منم می خواستم از همون روز اول اسپم بدم الان 1000000 تا پست داشتم! یکی می گه من تا فلان جا رفتم و هیچ مشکلی هم ندارم ، اون یکی می گه منم تا اونجا رفتم یکی می گه من امروز بازیو خریدم و هنوز بازی نکردم !!!! آقا وقتی مشکل نداری یه سوال خاصی نداری یا جواب بهتری برای سوال بقیه نداری چرا پست می دی؟؟؟
    بنده تا صفحه 42 گشتم و فقط اینو فهمیدم که این پچ حجمش 900 مگه چی می شد فقط یه نفر اینو بگه فکر کنم همه اونایی که به این انجمن میان هیچ از انجمن های دیگه هم چندین نفر اینو گفتن آقا چی میشه یکی بجای اینکه حجم این پچو بگه تا وقتی که نسخه ی اصلی بیاد بغل امضاش لینکش کنه؟؟؟؟؟
    حالا این یه نمونشه فقط موضوع این پچ نیست این تاپیک بیشتر از 80% مطالبش اسپمه باور نمی کنین خودتون به چند صفحه نگاه کنین !!حال فردا بیان در این تاپیکو تخته کنن خوب می شه؟؟؟

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اقا امروز رفتم اونجايي كه ازش بازي ميخرم تو ليست بازياش Assassins رو هم داشت ازش پرسيدم گفت اين تنها نسخه اي كه بازي رو با كرك كامل داره هم انگليسي هم كامل با تضمين 100 در 100 بازي هم ماله شركت Mega Game بود منتها من بازي رو قبلآ اينترنتي خريده بودم گفتم حالا برم خدا رو چه ديديم شايد اورشليمم رد كرد
    اگه گير كرد ميام همين بازي رو ميخرم شما در مورد اين شايعه چيزي نشنيديد؟
    چقدر جالب هست کل دنیا تو این بازی موندن خود یوبی سافت هم که گفته بازی ناقصه عمرا نمی شه اورشلیم را رد کرد این مگا گیم از کجا این ادعا را کرده حالا نتیجه را برای ما بگو ببینیم شاید معجزه ای اتفاق بیوفته ا

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بله رفيق حق با شماست، AGP 8X ولي مي خواستم بدونم اگه اينو عوض كنم پردازنده م كافيه يا نه؟
    تو قسمت امتحان كردن سخت افزار، پردازنده م رو قبول نداشت
    پردازنده شما زیاد قوی نیست اگه میتونید بهتره برید سراغ دو پردازنده های دو هسته ای.

پروفشنال c0dest0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا تو رو خدا یکی به من آدرس این پچو بده تا صفحه ی 42 گشتم ولی پیدا نکردم.دیونه شدم چقدر اسپم می دید به خدا اگه منم می خواستم از همون روز اول اسپم بدم الان 1000000 تا پست داشتم! یکی می گه من تا فلان جا رفتم و هیچ مشکلی هم ندارم ، اون یکی می گه منم تا اونجا رفتم یکی می گه من امروز بازیو خریدم و هنوز بازی نکردم !!!! آقا وقتی مشکل نداری یه سوال خاصی نداری یا جواب بهتری برای سوال بقیه نداری چرا پست می دی؟؟؟
    بنده تا صفحه 42 گشتم و فقط اینو فهمیدم که این پچ حجمش 900 مگه چی می شد فقط یه نفر اینو بگه فکر کنم همه اونایی که به این انجمن میان هیچ از انجمن های دیگه هم چندین نفر اینو گفتن آقا چی میشه یکی بجای اینکه حجم این پچو بگه تا وقتی که نسخه ی اصلی بیاد بغل امضاش لینکش کنه؟؟؟؟؟
    حالا این یه نمونشه فقط موضوع این پچ نیست این تاپیک بیشتر از 80% مطالبش اسپمه باور نمی کنین خودتون به چند صفحه نگاه کنین !!حال فردا بیان در این تاپیکو تخته کنن خوب می شه؟؟؟
    این خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میخوام نظرمو در مورد این بازی بگم!
    واقعا بازی خوبی نبود!
    تمام بازی اینه:
    میرید توی یک شهر، شهروند ها رو نجات میدید، View Point هارو میبینید، هر جا که بخواین غیر مجاز و یواشکی وارد شید، یک دسته راهب دمه در وایسادن که میرید وسطشون! آی کیو دشمنان هم که در حد نهنگ! با اون همه ابزار آلات قتاله!!! نمیفهمن راهب نیستی!
    هر دفعه باید بری تحقیقاتی کنی که همش عین همه!
    یا میشینی رو نیمکت و گوش میکشی! یا جیب بری میکنی! یا کتک میزنی حرف میکشی یا برای رفیقات پرچم جمع میکنی ! یا یکی رو اسکورت میکنی!
    همیشه هم زیر View Point ها یک گاری کاه هست که بیوفتین توش! هیچ وقت لازم نیست خطر کنی خودت بیای پایین!
    هر بار هم که کسیو کشتی میری پیش المعلم جایزه میده بهت!!!
    تمام اینکارها بعد از مموری بلاک 3 یا 4 بشدت خسته کننده و تکراری میشند (یعنی شدند! حداقل برای من!)
    شاد باشید!
    سال نو هم مبارک!

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این خدمت شما:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

میخوام نظرمو در مورد این بازی بگم!
    واقعا بازی خوبی نبود!
    تمام بازی اینه:
    میرید توی یک شهر، شهروند ها رو نجات میدید، View Point هارو میبینید، هر جا که بخواین غیر مجاز و یواشکی وارد شید، یک دسته راهب دمه در وایسادن که میرید وسطشون! آی کیو دشمنان هم که در حد نهنگ! با اون همه ابزار آلات قتاله!!! نمیفهمن راهب نیستی!
    هر دفعه باید بری تحقیقاتی کنی که همش عین همه!
    یا میشینی رو نیمکت و گوش میکشی! یا جیب بری میکنی! یا کتک میزنی حرف میکشی یا برای رفیقات پرچم جمع میکنی ! یا یکی رو اسکورت میکنی!
    همیشه هم زیر View Point ها یک گاری کاه هست که بیوفتین توش! هیچ وقت لازم نیست خطر کنی خودت بیای پایین!
    هر بار هم که کسیو کشتی میری پیش المعلم جایزه میده بهت!!!
    تمام اینکارها بعد از مموری بلاک 3 یا 4 بشدت خسته کننده و تکراری میشند (یعنی شدند! حداقل برای من!)
    شاد باشید!
    سال نو هم مبارک!
    دوست عزیز شاید برای شما خسته کننده باشه ولی برای بیشتر بچه ها این جوری نیست.

پروفشنال Paradise_human's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    بروگرد ( بروجرد )

پيش فرض

دوست عزیز شاید برای شما خسته کننده باشه ولی برای بیشتر بچه ها این جوری نیست.
    بله منم با شما کاملا موافقم.
    ازش که خسته نشدم هیچی این نسخه ی خراب هم که تموم کردم هیچی نسخه ی اصلیشم که اومد یکبار دیگه تمومش میکنم.
    راستی سال نو بر همه ی شما دوستان عزیزم مبارک

آخر فروم باز aRThaS_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ...
    با این مشخصاتی که من میگم بازی خورده میشه
    سی-پی-یو : Core 2 Duo 2.5GHz
    گرافیک : 8400GT (790MB)
    رم : 4GB
    بازی برای من الان خیلی روون و توپ اجرا میشه و من بعد از یه هفته اون پچ روسی رو با دایلاپ دان کردم فقط یه ذره بازی سختتر شده و نمیشه چیزی ازش فهمید اسکرینشاتم خواستید در خدمتم

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

12

سلام ...
    با این مشخصاتی که من میگم بازی خورده میشه
    سی-پی-یو : Core 2 Duo 2.5GHz
    گرافیک : 8400GT (790MB)
    رم : 4GB
    بازی برای من الان خیلی روون و توپ اجرا میشه و من بعد از یه هفته اون پچ روسی رو با دایلاپ دان کردم فقط یه ذره بازی سختتر شده و نمیشه چیزی ازش فهمید اسکرینشاتم خواستید در خدمتم
    عجب سيستمي. 4 گيگ رم؟
    راستي كسي از سيوي كه گذاشتم استفاده نكرد؟ من كه خيلي باهاش حال ميكنم.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    ایا بعد از نصب پچ روسی میشه زبان رو عوض کرد ؟

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

سلام
    ایا بعد از نصب پچ روسی میشه زبان رو عوض کرد ؟
    بله تو مرحله ی اورشلیم زبان روسی میشه
    من که صبر می کنم نسخه ی اصلی بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •