آقا تو رو خدا یکی به من آدرس این پچو بده تا صفحه ی 42 گشتم ولی پیدا نکردم.دیونه شدم چقدر اسپم می دید به خدا اگه منم می خواستم از همون روز اول اسپم بدم الان 1000000 تا پست داشتم! یکی می گه من تا فلان جا رفتم و هیچ مشکلی هم ندارم ، اون یکی می گه منم تا اونجا رفتم یکی می گه من امروز بازیو خریدم و هنوز بازی نکردم !!!! آقا وقتی مشکل نداری یه سوال خاصی نداری یا جواب بهتری برای سوال بقیه نداری چرا پست می دی؟؟؟
بنده تا صفحه 42 گشتم و فقط اینو فهمیدم که این پچ حجمش 900 مگه چی می شد فقط یه نفر اینو بگه فکر کنم همه اونایی که به این انجمن میان هیچ از انجمن های دیگه هم چندین نفر اینو گفتن آقا چی میشه یکی بجای اینکه حجم این پچو بگه تا وقتی که نسخه ی اصلی بیاد بغل امضاش لینکش کنه؟؟؟؟؟
حالا این یه نمونشه فقط موضوع این پچ نیست این تاپیک بیشتر از 80% مطالبش اسپمه باور نمی کنین خودتون به چند صفحه نگاه کنین !!حال فردا بیان در این تاپیکو تخته کنن خوب می شه؟؟؟
این خدمت شما:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.gif)
میخوام نظرمو در مورد این بازی بگم!
واقعا بازی خوبی نبود!
تمام بازی اینه:
میرید توی یک شهر، شهروند ها رو نجات میدید، View Point هارو میبینید، هر جا که بخواین غیر مجاز و یواشکی وارد شید، یک دسته راهب دمه در وایسادن که میرید وسطشون! آی کیو دشمنان هم که در حد نهنگ! با اون همه ابزار آلات قتاله!!! نمیفهمن راهب نیستی!
هر دفعه باید بری تحقیقاتی کنی که همش عین همه!
یا میشینی رو نیمکت و گوش میکشی! یا جیب بری میکنی! یا کتک میزنی حرف میکشی یا برای رفیقات پرچم جمع میکنی ! یا یکی رو اسکورت میکنی!
همیشه هم زیر View Point ها یک گاری کاه هست که بیوفتین توش! هیچ وقت لازم نیست خطر کنی خودت بیای پایین!
هر بار هم که کسیو کشتی میری پیش المعلم جایزه میده بهت!!!.gif)
تمام اینکارها بعد از مموری بلاک 3 یا 4 بشدت خسته کننده و تکراری میشند (یعنی شدند! حداقل برای من!)
شاد باشید!
سال نو هم مبارک!