یانگوم بزرگ خوبه؟
هم به فیلم مربوط میشه هم لقبیه که امپراطور داده ...
خب گذشته از شوخی ...
لقب امین King of Movies
یانگوم بزرگ خوبه؟
هم به فیلم مربوط میشه هم لقبیه که امپراطور داده ...
خب گذشته از شوخی ...
لقب امین King of Movies
پخمه جان، خوب اومدي، ولي پايان يه همچين نقدي اينه كه يه جاي ديگه، توي يه تاپيك ديگه توي يه انجمن ديگه، با كوچيكترين بهونهاي مثل يه اسپم، تا ابد بن خواهي شد
ميخوام اين پست همينطوري حروم نشه...
براي يادآوري به مديران محترم!، دوستاني كه زماني توي فرومهاي مختلف پي سي كسي بودند و الان جاشون خاليه رو نام ميبرم:
حاج مهدي (BKM_MAHDI) - امير شيردل (Braveheart) - آيسي (ICY) - نايتمر (nightmare) - ياز (Yazz) - سروش (secend life) - اينتر د لاو Enter the love - جواد رئوف و ساير دوستاني كه من حداقل يادم نمياد.
لقب براي امين: subtitelman يا AminChino
اسم سرخپوستي: آتش خوابيده در برف
وقتی که با انجمن فیلم آشنا شدم،طبیعتا حضور و مدیریت امین یکی از اولین چیزهایی بود که دیدم
در مورد خصوصیات اخلاقی و مدیریتی ، توی این دو هفته خیلی صحبت شد پس من در این مورد چیزی نمی گم
فقط یه نکته ای که برای خودم پیش اومده رو میگم
همونطورکه همه میدونن امین جان توی تمیز نگه داشتن انجمن خیلی دقت دارن و روی پستها هم حساسن اما خب این حساسیت مثله اینکه یه کم پایین و بالا داره
بارها شده پستهایی که من توی این انجمن دادم و شاید فقط 1 درصد با مبحث تاپیک مربوط نبوده رو پاک کردن(نه اینکه مربوط نبوده مثلا مطلب مهمی نبوده یا اینکه مسائل ساده ای در مورد اون مبحث بوده،منظورم اسپم نیست ها) اما بارها دیدم که کاربرانی یا حتی تازه واردانی که چند پست بیشتر هم ندادن میان توی این انجمن پستهای نا مربوط و کم مربوط می دهند و هیچ اتفاقی نمی افتد
نمی دونم چرا اینطوریه،یک دفعه توی پ خ به خودش هم گفتم که آیا اسم من توی لیست سیاهتون هست،و امین هم گفت اصلا لیست سیاهی وجود نداره
در هر صورت نمی دونم چرا روی بعضی پستها اینقدر حساس و روی بعضی پستها بیخیال هستن،من که مدتی هست جرات پست دادن توی انجمن فیلم رو ندارم و فعالیتم خیلی محدود به چندتا مسابقه و خبر شده
خیلی ها پستهایی مثله تبریک، تشکر و مطالب حاشیه ای در مورد پستهایی دیگران می دهند و هیچ اتفاقی نمی افتد اما مطمئنا اگر من از این کارها بکنم بلافاصله پستم پاک می شود
حالا حکمت این پشت بامی که دو هوا دارد چیست را نمی دانم
اما با همه این مسائل و اینکه فکر نکنم امین پستهای هیچ کسی را مثله من پاک کرده باشد ; همچنان امین را از صمیم قلب دوست دارم و با هیچکی هم عوضش نمی کنم
نمی دونم چرا،با اینکه همه قبول دارن که گاهی اوقات کمی خشک برخورد می کند اما اینقدر محبوب هست
البته این نکته رو هم بگم که مدتی هست حضورش روز به روز کمرنگ تر میشه،امیدوارم این مسئله هرچه زودتر حل بشه و حضور فعال و جدی قبلی را از او دوباره ببینیم
موفق باشید
تااونجايي كه من ميدونم توهين به كاربرا خلاف مقرراته درسته ، پس چرا پست امين ويرايش يا پاك نشد ؟
شايد مهمتر از مديربودن توي يه انجمن اخلاق ورفتار خوب داشتنه اينو هممون ميدونيم اطلاعات داشتن دركنار رفتار مناسب داشتن ارزش داره
امين مديريت خوبي داره ولي مديرخوبي نيست
مديريت برمگيرده به توانايي هاي يه شخص واسه رسيدگي به كاراي بخشش
امامدير خوب بايد بيش از اونكه بتونه كاراشو خوب انجام بده اطرافيانشو راضي نگه داره
موفق باشين
Last edited by راه كوير; 15-11-2007 at 15:12.
تا اطرافیان اون مدیر کی باشند......البته که هیچ خلاف کرده ای دل خوشی از مجری قانون نداره....اطرافيانشو راضي نگه داره
من تقریبا به هیچ وجه در جریان این حرفهایی که دوستمون آقای djp@khameh گفتن نیستم. اما شدیدا حمایت خودم رو از ایشون اعلام میکنم. خیلی خوبه که چند وقتی یکبار حتی محبوب ترین مدیرها هم به چالش کشیده بشن!! میتونه اولین پست این تاپیک باشه که واقعا نقده و نیاز به جواب مدیران و به خصوص آقا امین داره.
چند تا نكته شايان ذكر است ويك چيزهايي بايد روشن بشه :
اطرافيان اون مدير هر چي و هر كس باشه نبايد بهش بي احترامي كرد اونم مثالي با اسم يك حيوان . رجوع كنيد به آيين دوست يابي كتاب ديل كارنگي تا واژه ي تربيت و احترام براتون ملموس تر باشه خانوم محترمه.
اينجا دادگاه نيست فكر كنم فيلم هاي پوآرو ودرك و مزد ترس زياد روتون تاثير گذاشته . اينجا نته نت
خانوم محترم همكار گرامي انجمن آقا امين :
اينجا در بوته ي نقد فعاليت هاي امين است اون بالا فكر كنم نوشته شده . اگر قرار بود هر كسي بخواد بياد جواب بده عنوان تاپيك رو ميزدن در بوته ي نقد كاربران با نگاهي به فعاليت هاي امين و بروبچه ها
در كل كار خوبي نميكني نظم تاپيك رو با اين كارهاتون بهم ميزنيد فكر كنم وقتي داشتم نقدم رو مينوشتم اولين نكته اي كه مد نظرم بود اينه كه الانه كه باز جناب عسل بانو بياد و جاي امين جواب بده .پس اين نكته رو توي تقدم در آخرين پستم به وضوح مشخص كردم . اما اونجا به در گفتم كه يوار بشنفه اما حالا مثل اينكه بايد شفاف تر بگم .پس حروف رو رنگي وبزرگ نوشتم تا مردمك چشم هركاربري بهش جلب توجه كنه.علي الخصوص شما .
به نظر من گشت ارشاد بهتره...![]()
چقدر بده آدم از قدرتش سود استفاده کنه ...
یادمه تو تایپیک عکس از بازیگران سینما 30 تا عکس از بازیگران مختلف اپلود کرده بود و در یک پست داده بودم
فردای اون روز امدم دیدم 30 تاش شده 15 تا بعد گفتم حتما اون تعدادی که پاک شده مورد داشته
گذشت . چند وقت بعد رفتم تو اون تایپیک دیدم مدیر عکس هایی در همون حد عکس های من یا بدتر از
خانم الیشا گذاشته , دیگه در انجمن فیلم فعالیت نکردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)