آزادی !؟چه واژه غريبی؟![]()
کاشکی توی هيچ انجمنی کسی ، به کسی توهين نميکرد تا بحث متفرقه وارد بحث اصلی شود.![]()
آزادی !؟چه واژه غريبی؟![]()
کاشکی توی هيچ انجمنی کسی ، به کسی توهين نميکرد تا بحث متفرقه وارد بحث اصلی شود.![]()
Last edited by V E S T A; 11-02-2007 at 14:15.
دوست عزيز سلام
مافيا پای ثابت قرار ها هستن . شما چند قرار رو تا به حال امديد ؟
بحثی که هست خارج شدن تاپيک ها از موضوع در اين روز ها است
تاپيک باز ميکنم درباره وبلاگ نويسی توش درباره آداب شوهر داری نوشتن
تذکري که ديديد برای منظم نگاه داشتن تاپيک هاست
نه قدرتی نمايي يا هر چيز ديگه
اصولاً کادر مديران نيازی به قدرات نمايي ندارن ( کمی رو اين حرفم دقيق بشيد متوجه منظورم ميشيد حتماً )
سلام خدمت برو بچ یه مسئله ای اگه مثلا من پنجشنبه این هفته بیام زیر مجسمه ابوریحان وایسم کسی می آد ؟!؟
شما اگه دوست داري بيا وايستا!!!فكر نكنم قرار اين هفته باشه!!! :d
نه دادش مهران جان!
منظورم این بود که بحثهایی خاله زنکی و کل کلی را خارج از این تاپیک انجام بدند همین!
حالا شما زیاد جوگیر نشو و خودشو ناراحت نکن![]()
![]()
اگر این کار را انجتام بدی. نتیجه ی جز علافی نداره در ضمن اینکه شما سعی کن سر قرار عادی بیای نه اینکه.....![]()
![]()
![]()
![]()
مصطفی جان من از وقتی عضو پی سی شدم همه قرار ها رو اومدم به جز قرار آخری اونم امتحان دانشگاه داشتم تهران نبودم وگرنه می اومدم مرسی از لطف دوستان بعدش من که نگفتم می آم وای می ایستم اونجا که گفتم حالا شاید دوستان یه قرار غیر رسمی بذارن که انگار کسی تو این فاز ها نیست ممنون از همگی
موفق و پیروز باشید
جاوید
اون که قراراهای رسمیه اونجوری برگزار میشه و تعداد هم که مشخصه ، دیگه وای به حال قرارهای غیر رسمی![]()
اینم حرفیه تا حالا به این موضوع فکر نکرده بودم !!!
سلام
چرا غيبت مي كنين من هر وقت گفتم ميام اومدم اين دفعه هم گفتم كه احتمال داره و واسمم كاري پيش اومد كه نيومدم ولي حالا اگر بزارين برناممون رو جور كنيم ميايم حالا فقط يه چيز مي مونه:قرار بعدي كي باشه؟
(مي تونيم يه كاري بكنيم كه قول الكي ندن بعد از اين قرار هارو تنظيم مي كنيم بعد به همه ي اعضا نامه مي ديم حرف دوستمون تو صفحه ي قبلي بع نظرسنجي مي كنيم كه كيا ميان اگر زير 10 بود كنسل اگر بالاي 10 بود قرار رو تثبيت ميكنيم بعدش اگر روز قرار افرادي كه قول دادن ميان اومدن كه هيچ ولي اگر كساني كه قول دادن ميان و نيامدن اخاج موقت مي كنيمشون
خوبه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)