تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 125 از 312 اولاول ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,241 به 1,250 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

مي بخشيد يه مطلب بي ربط مينويسم اما طوره ديگه اي دسترسي نداشتم ميخواستم بگم چند تا از دوستام كه از من Id دارند و با هاشون چت می کردم و از بچه های این تاپیک بودند برام می نویسند که این چیزای عجیب چیه می نویسم ؟
    باید بهتون بگم کهمن چنین مطالبی برا تون نفرستادم من خیلی بارتونن اف لاین و پی ام می ذارم اما جواب نمی گیرم احتمالا باید هک شده باشم که از طرف من برای بقیه افلاین یا ایمیل می فرستند و نمیذارن من برای بقیه چیزی بفرستم بچه هایی که از من مطلب دریافت کردید بگید چی نوشتم که باعث ناراحتیتون شده من که خودم چیزی که باعث ناراحتیتون بشه نمی فرستم بابا کاره من نیست آآآآآآآآآآآآآآآآآآه نمی دونم چی بگم چند روزه خیلی اذیت شدم .
    از طرف ادم چیزی بفرستند و ادم نتونه حرف بزنه .[u][b] به نظر من هکر ها ادمای ...........
    ===
    بچه ها معذرت می خوام
    فعلا بای بر می گردم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

مي بخشيد يه مطلب بي ربط مينويسم اما طوره ديگه اي دسترسي نداشتم ميخواستم بگم چند تا از دوستام كه از من Id دارند و با هاشون چت می کردم و از بچه های این تاپیک بودند برام می نویسند که این چیزای عجیب چیه می نویسم ؟
    باید بهتون بگم کهمن چنین مطالبی برا تون نفرستادم من خیلی بارتونن اف لاین و پی ام می ذارم اما جواب نمی گیرم احتمالا باید هک شده باشم که از طرف من برای بقیه افلاین یا ایمیل می فرستند و نمیذارن من برای بقیه چیزی بفرستم بچه هایی که از من مطلب دریافت کردید بگید چی نوشتم که باعث ناراحتیتون شده من که خودم چیزی که باعث ناراحتیتون بشه نمی فرستم بابا کاره من نیست آآآآآآآآآآآآآآآآآآه نمی دونم چی بگم چند روزه خیلی اذیت شدم .
    از طرف ادم چیزی بفرستند و ادم نتونه حرف بزنه .[u][b] به نظر من هکر ها ادمای ...........
    ===
    بچه ها معذرت می خوام
    فعلا بای بر می گردم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

بچه ها اینا بگم برای بیداری تو خواب نوشتن خواب از همه مهمتره
    Last edited by zolgharnein; 24-11-2006 at 20:26.

داره خودمونی میشه نوستر آداموس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان سیتی

پيش فرض

بحث جالبيه

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب سلام دوباره
    من تاحالا توی خوابهام هر کاری خواستم کردم ولی امروز این یکی را نتونستم!
    و همین باعث شد دوتا سوال برام پیش بیاد!
    من میخواستم توی خوابم نفس نشکم و ببینم میتونم بدون نفس کشیدن باشم یا نه ولی نشد و از خواب بیدار شدم!
    چون احساس خفگی بم دست داد
    حالا سوالم اینه
    اگر آدم خودش را توی خوب بکشه یا بمیره
    چه بلایی سرش میاد؟
    (سوال بعدی را بعدا مپرسم!)

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام به همه
    بنظر من بدن روحي مون با بدن جسمي ارتباط تنگاتنگي دارن
    شايد هر فشاري به بدن روحي به بدن جسمي هم تاثير ميزاره
    جالب اينجاست كه حواس هم در خواب كاملا كار ميكنه من امتحان كردم مثلا طعم خوراكي ها رو كاملا حس ميكنم در حاليكه عملا هيچي نخوردم يا دستمو روي اتيش ميگيرم احساس سوزش شديدي ميكنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط zolgharnein
    ===
    بچه ها معذرت می خوام
    فعلا بای بر می گردم
    سلام. برا من که این چیزا از طرف شما نیومده.خودتو ناراحت نکن.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

شاید هم دلیلش اگه بودن ماست و یه طوری اگاهی به بدن فیزیکی انتقال پیدا می کنه .چطوری بگم دیدی وقتی حالت خواب و بیداری هستیم و وقتی از یک جایی می خواهیم بیفتیم یکدفعه بدن فیزیکی را برای جلوگیری از افتادن تکون می دیم و از چرت زدن می پریم اینم همونطوره فکر کنم با تسلط کامل روی خواب بشه ازش رد شد.

آخر فروم باز Alireza_Shafaei_PCworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فکر کنم مرسدس جان بود که گفت
    در هنگام خواب وقتی داریم به حالت خواب میریم
    در بین مراحل خواب یک دفعه هوشیار میشیم
    و به بدنمون بر میگردیم و این واکنش را نشان میدیم
    قضیه پرت شدن از دره نیست
    قضیه وارد شدن به جسمه!
    من که توی خوابهام برای خودم یک Super Man-Neo-Logan-Xviar-Van Hel Sing یا هر چی دیگه که فکر ش را بکنی شدم
    هدف بعدیم ملاقات با یک جن توی خوابه!
    =-=-=-
    خدا خیر بده کسایی را که منو وارد این راه کردن!
    Last edited by Alireza_Shafaei_PCworld; 24-11-2006 at 21:23.

داره خودمونی میشه carol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام خدمت بچه هاي اين تاپيك
    دير رسيدم خيلي دير و نتونستم از بحث ها استفاده كنم فقط يه سوال داشتم
    من فقط موقع خواب ميتونم برونفكني كنم البته خيلي ارادي نيست ولي ميشه گفت 60% اراديه ولي نميتونم از جسمم فاصله بگيرم نميدونم چرا شايد به خاطر اينه كه ميترسم ازش دور بشوم (يه قسمت از ترس من براي اينه كه ميترسم تسخير بشم چون خونمون جن داره )و هر دفعه به خواسته ي خودم داخل بدنم برميگردم ولي آخرين دفعه كه از دفعه هاي قبل زيادتر بيرون موندم و واقعا ميخواستم از بدنم فاصله بگيرم احساس كردم دارم ميچرخم با اينكه سر جام بودم بعد سرگيجه گرفتم و برگشتم ميشه يه نفر راهنمايي بكنه
    خيلي ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •