کتاب قدرت فکر یا ذهن یه همچین چیزی.
حتما قبل مرگتون این کتاب را بخونید حتما.
کتاب قدرت فکر یا ذهن یه همچین چیزی.
حتما قبل مرگتون این کتاب را بخونید حتما.
شما حتی اسم کتاب رو درست نمی دونید بعد به ما توصیه می کنیدش؟![]()
این روزها همه نویسنده ها محدود شدن به کوئیلو و موراکامی و استفن کینگ و یه چندتا دیگه.
اما دو نویسنده ای که میخوام معارفی کنم از جنس دیگه ای هستند.
اولی شیلر، تراژدی نویس رمانتیسیست آلمانی، با تاثیرپذیری از جنیش "اشتورم اوند درانگ" چندین نمایشنامه رو به رشته تحریر درآورد. او فیلسوف و مورخ هم بود و اشعار افسانه ای او در آلمان شهره خاص و عام است.
آثار ترجمه شده از این نویسنده در ایران کمیاب است! اولین اثر او "راهزنان" که توصیه من هم هست قبل از انقلاب نشر یافت و تجدید چاپ نشد. اگه پیدا کردید از دست ندید. _حالا کیفیت ترجمه اش بماند که همینم غنیمتی است.
دومی هم استاندال، رئالیست فرانسوی است. کتاب پیشنهادی، سرخ و سیاه اوست که براساس اتفاقات واقعی نوشته شده به ترجمه مهدی سحابی. معاصران او سبک وی را خشک و عاری از صنایع ادبی میدانستند اما حقیقت اینست که در آثارش احساسات قوی موج میزند. این بستگی به زاویه دید خواننده دارد!
Last edited by The Ghost Writer; 09-12-2014 at 11:33.
با با بامزه کوتاه بیا.
بابا کتاب خون
ربطی به بامزه بودن یا کتاب خون بودن داشت؟ قراره کتاب ها رو معرفی کنیم با یه توضیح کوچولو...شما حتی اسم کتاب رو نمی دونی...بعد میگی حتما بخونید! چیو بخونیم؟ خدا می دونه.
سورِ بُز
نوشته ماریو بارگاس یوسا
داستان در مورد دیکتاتور دومینیکن هست که به سبک بارگاس یوسا اتفاقات از چندین زاویه روایت میشه. شخصیت های زیادی داره کتاب ولی پرداخت شخصیتها عالیه. نمی دونم از واقعیت الهام گرفته شده یا نه...ولی خیلی واقعیه داستانش.
بسیار بسیار زیباست این کتاب. زندگی در جوامع دیکتاتوری رو خوب تصویر کرده.
بخونید.
قلعه حیوانات!!!!
یکی کتاب 100 صفحه ای که خواندن اون از نون شب هم برای مردم جامعه ما واجب تره...فقط این رو بگم اگه نخونید نصف که هیچ تمام عمرتون بر فناست!!
یعنی چنان اوضاع کنونی برخی ملتها رو در قالب داستان شرح میده که بعد از شروع خودندنش یه لحظه هم نمیتونید ازش دست بکشید!!!
و فقط همین رو بگم تا اونجا که من میدونم در دوره رئیس جمهور قبل اجازه نشر این کتاب باطل شده بود!!!.... خودتون بخونید تا متوجه شید چرا؟؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وق وق صاحاب از صادق هدایت.من نسخه ی اصلیش رو دارم.کتاب از بس قدیمیه ورق هاش داره پودر میشه و ریز ریز از بین میره با اینکه شدیدا مراقبشم.کتاب خیلی قشنگیه و دربرگیرنده ی چندین داستان مختلف.به شخصه کینگ کونگ و خارپشتش رو خیلی دوس دارم
کتاب بیگانه یکی از شاهکار های کامو. از خصوصیاتش میشه به توصیفات زیبا و گیرا و شخصیتی که کمتر و شاید بشه گفت فقط تو اثار کامو میشه پیداش کرد البته شاید طرح داستان کمی کلیشه ای باشه اما خصوصیات فردی شخصیت اصلی و توصیفات زیبا کاملا جاش رو پر میکنه.در کل داستان واقعگرایانست اما میشه رگه های رمانس هم توش پیدا کرد(البته نظر شخصی بنده است اونم فقط به خاطر شخصیت اصلی داستان که من به شخصه در هیچ داستانی مثلش ندیده بودم)کل مفهوم و درونمایه داستان در چند صفحه اخر کتاب خلاصه میشه. در واقع کامو با جادوی کلامش خواننده رو تا نزدیک 100 صفحه میکشونه بعد در این چند صفحه شوک فلسفی و عاطفی رو به خواننده وارد میکنه که این مورد رو هم در کمتر کتابی میشه پیدا کرد.و نکته مثبت دیگری که در بیگانه(و البته در اکثر اثار کامو)میبینم این موضوع است که به هیچ عنوان توصیفات اضافی و کلیشه ای در داستان مشاهده نمیشه ارزش این موضوع رو زمانی میفهمید که 15 صفحه اول کتاب ارزوهای بزرگ از دیکنز رو با 15 صفحه از بیگانه مقایسه کنید البته این نظر شخصی بنده است(اگرچه چارلز دیکنز بزرگ نیز به علت شرایط اجتماعی مجبور بود ترجیحا کتاب با صفحات بیشتر بنویسد و شرایط ان با کامو کاملا متفاوت بود).
کتاب عناصر داستان
نویسنده رابرت اسکولز... ترجمه فرزانه طاهری
یکی از راههای تقویت نویسندگی کتاب خواندنه و این کتاب به شما کمک میکنه تا داستان رو از جهات مختلف تجزیه و تحلیل کنید و به درک بهتر شما از داستان کمک زیادی میکنه.اگر درک بهتری از داستان داشته باشیم لذت کتاب خواندن چندین برابر میشه و باعث میشه به بیشتر خواندن ترغیب بشید.
همیشه نویسنده های بزرگ از سایر نویسندگان تاثیر گرفتن.اگر زیاد کتاب میخونید یا قصد دارید شروع به نوشتن داستان کنید این کتاب رو حتما پیشنهاد میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)