شما صفحه ی اول این تاپیک رو بخونید متوجه میشید
اون بخشش که با setool2lite یاد داده
شما صفحه ی اول این تاپیک رو بخونید متوجه میشید
اون بخشش که با setool2lite یاد داده
بستگی داره چه آکوستیکی بریزی از نظر من 1.7 هم توی اسپیکر هم توی هنزفری و صدای مکالمه از همه بهتره.
من با این خیلی حال میکنم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این کارو به هیچ کی پیش نهاد نمیکنم الان دیگه
من 6 ماهی هست از اینکارا دارم میکنم ولی الان اسپیکر گوشیم دیگه داره خش خش میکنه. مصرف باطریمم وحشتناکه
همچی شده که نیم ساعت موزیک پخش میکنم باطریم خالی میشه
از ما گفتن![]()
نیم ساعت موزیک از اسپیکرات پخش میکنی؟!!من این کارو به هیچ کی پیش نهاد نمیکنم الان دیگه
من 6 ماهی هست از اینکارا دارم میکنم ولی الان اسپیکر گوشیم دیگه داره خش خش میکنه. مصرف باطریمم وحشتناکه
همچی شده که نیم ساعت موزیک پخش میکنم باطریم خالی میشه
از ما گفتن
اگه این کار رو میکنی که شانس آوردی تا حالا نسوخته!!!
ولی اگه با هندزفری بعد نیم ساعت موزیک باتریت خالی میشه احتمالا مشکل از جای دیگس (احتمالا باتریت مشکل داره)
ضمن تاييد حرفهاي دوست خوبم adamhesaby بايد بگم که اين روش رو فقط واسه رو کم کني استفاده کنيد و در بقيه موارد volume رو از 4تا بالاتر نبريد چون اسپيکرتون يه مدت خش خش ميکنه و بعد مثل مال دوستم مجبور ميشين عوضش کنيننیم ساعت موزیک از اسپیکرات پخش میکنی؟!!
اگه این کار رو میکنی که شانس آوردی تا حالا نسوخته!!!
ولی اگه با هندزفری بعد نیم ساعت موزیک باتریت خالی میشه احتمالا مشکل از جای دیگس (احتمالا باتریت مشکل داره)
منم همینو گفتم!
چیزه دیگه ای که نگفته بودم
در حالت عادی هیچوقت همچی مشکلی براتون پیش نمیاد. دهنه اسپیکر سرویس میشه اینجوری. به قول دوستمون فقط به درد کل میخوره که اونم اگه زیاد کل کل کنی اسپیکر بی اسپیکر دیگه![]()
کاش این w880 هم یه نمه صداش بلند تر بود...کنارشم باشی صداشو نمی شنوی(البته اگه مشکل شنوایی داشته باشین) کسی راه بلند کردن صدای w880 رو میدونه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)