موافقم.در ضمن آقا محمد پيغام خصوصيت رو چك كن.
موافقم.در ضمن آقا محمد پيغام خصوصيت رو چك كن.
نمی دونم خلاصه یه جوری باشه که زحمت بچه ها هدر نره
آره.بهتره زياد شبيه تهران نباشه.
در ضمن عکسای ما چی شد
چرا خب ؟![]()
به همين دلايلي كه دراگون جان گفت.
اول اینکه کار راحتر میشه بعدشم اینکها اینجوری امنیتش بیشتره
کارش با من ؛ من تهران رو مثل خودش میسازم. تازه این حرف های دارگون هم همش ... داراگون چرا این حرف ها رو تو گوش بچه می خونی شما با این کارت فقط داری گروه رو از هم می پاشید یه نمونه بارز اینکه جی تی ای برلین رو دارن درست میکنن فکر نمیکنم تهران از برلین مهم تر باشه.
اول اینکه کم کم از تو تجربم 8 سال بیشتره باشه بعدشم شما چرا اینقدر فکر پاشیده شدن هستید اگه الان حرفی اینجا گفته می شه واسه اینکه کار نخوابه اگه من این حرفو میزنم واسه از هم پاشیده شدن گروه نیست بلکه واسه اینه که گروه کاراشو از روی عقل پیش ببره نه اینکه کلی کار کنه بعدشم همش به پوچ در بره من نمی دونم شما از روی چه منطقی داری این حرفو میزنی واقعا اگه شما می تونید درستش کنید به ما هم بگید تا ما هم پشتمون گرم باشه در ضمن اینی که شما می گید جی تی ای برلین رو میسازن این پروژه فکر کنم منتفی شده و الان جاشو به جی تی ای 5 داده در ضمن قرار نیست چون به قول شما برلینی ها چیزی نگفتن ایرانم به خواطر روی گل اونا چیزی نگه در ضمن کاراشو واسه ما هم مشخص کنید البته اگه زحمت نیست بعدشم وقتی با شما درست برخورد میشه تقاضای همون برخورد از شما میشه نه ....
Last edited by dragonboy; 29-05-2007 at 14:00.
ببینید شما اگه کامل نقشه تهران را بزارید جای San اونوقته که کل بازی خراب شه .. چون ماموریتها مثلا باید CJ بره توی یک خونه که ما جای اون خونه میدان یک دکه روزنامه فروشی گذاشتیم و همین طور تا آخر
نمیدونم . مگر این که به قول محمد کل اسکریپتها رو پاک کنیم و بازی را بدون ماموریت تمام کنیم که به نظر کن کار جالبی نیست
یا باید یک اسکریپت نویس بیاریم یا ...![]()
بعدش هم میشه مثلا یک پلیس کار کشته واسه یک دختر خانوم بوق بزنه و سوارش کنه.. 100 % به همچین چیزی مجوز نمیدن
واسه همین به نظر من شخص اول را پلیس نذارید![]()
hgghghgh لطفا 10 تا 10 تا پست نذارید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)