سوم ماه دیگه سرویسم تموم میشه به نظرت زودتر 5مگ بگیرم برای رزرو ؟ اگه یه وقت شبانه رو ورداشتن رزرو که دیگه از قدیم تر بوده دست بش نمیرزنن دیگه درسته ؟ اگه اینطوری باشه میارزه 5مگ 3ماه بگیرم
سوم ماه دیگه سرویسم تموم میشه به نظرت زودتر 5مگ بگیرم برای رزرو ؟ اگه یه وقت شبانه رو ورداشتن رزرو که دیگه از قدیم تر بوده دست بش نمیرزنن دیگه درسته ؟ اگه اینطوری باشه میارزه 5مگ 3ماه بگیرم
نه نمیشه اگه 3ماهه بگیری و مخابرات شبانه رو حذف کنه شبانت همون موقع قطع میشه چون همشون استانداردن 1ماهه هم بگیری به همین شکله
ای بابا پس چکار کنیم میترسم بگیرم همون 2.3 روز اول شبانه حذف بشه بعد من میمونم و سرویس باد کرده رو دستم
کسی هم از لقمان سرویس نداره ببینیم چطوره واقعا راست میگه 2مگ که میشه همون 250تا سرعت تو روز و شب یکیه یا نه
برا شما هم اینجور شده؟![]()
نه سرعتو کم نمیکنه روز و شب یه سرعته از ساعت 1تا7هم رایگانه که میشه شبی 5.5 گیگ با سرویس 2مگ از خودشون پرسیدم اینجور گفتن از یه نفر دیگه هم که از اونجا اشتراک داشت پرسیدم اونم گفت شب و روز سرعتش ثابته
فقط مشکل اینجاس که تمدید آفلاین نداره باید حضوری بری یا کارت به کارت کنی
منم میترسم از مخابرات 5مگ بگیرم شبانه حذف بشه چون قرار بوده حذفش کنن
Last edited by farshad0123; 17-07-2014 at 02:56.
نه اینطوری نیست مال من که نامحدود فقط اینو زده Standrad-256K-1M-unlimite
اگه اینطوری باشه من 100% میرم سمتش نظر خودمم روی همین لقمان هست چون دیگه مخابرات اصلا به درد من نمیخوره منم مثل تو سرویس میخوام 2مگ با شبانه که کم هم نکنه چون روزا من زیاد استفاده ندارم یه شب میخوام اونم در حد شبی 1گیگ ولی تو سایتش ساعت رو زده 1تا 6 رایگان
اونا چیزی نیستن من حضوری رفتم اونجا سرویس 2مگ با 1گیگ از ساعت 1تا7 رایگان 17820 تومن بود بعد مثلا هر گیگ اضافه 4500بهش اضافه میشه
سرویس 1مگ با 1گیگ 12960 تومن
بدبختی اینجاس که مخابرات خطمو تخلیه نمیکنه![]()
Last edited by farshad0123; 17-07-2014 at 03:05.
تقریبا میشه گفت همه چی مثل سابق مخابراته ولی فقط مخابرات 2گیگ رو میداد 18تومن این 1گیگ رو اینقدر میده ولی با توجه به شرایط فعلی مخابرات این بهترین گزینه برای ماستمن شنبه یه ایمیل میزنم به این مخابرات برای تخلیه ببینم چند روزه خالی میکنن دفعه قبل که حضوری رفتم بعد 20 روز هیچ اتفاقی نیوفتاد
اره بهترین گزینه هست ولی اگه مخابرات خطممونو تخلیه کنه
من درخواست تخلیه دادم بعد 2هفته هیچ اتفاقی نیفتاد تا شبانه ها برگشتن رفتم پس گرفتم ولی گول خوردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)