سرعت شبانه چقدر داغون شده اینم از ارتقا دادنشون![]()
سرعت شبانه چقدر داغون شده اینم از ارتقا دادنشون![]()
Last edited by ulsss; 10-07-2014 at 03:28.
سلام برا شما هم طرح نقره ای 3 ماه+شبانه رو برداشتن؟؟ واقعا به اینا باید چی بگیم حیف اسم دزد. به الله دزد از اینا بیشتر شرف داره. طرح 3ماه نقره ای+شبانه رو من 93/3/6 خریدم به مبلغ 64 هزار تومان با حجم 6 گیگ. و برای تمدیدش بعد تاریخش تموم بشه از گزینه شارژ حساب که هم(شارژ زمانی+حجمی) داره استفاده کنم که مثلا 3 ماه تاریخ + 15 گیگ حجم میشد 65 هزا تومان.
طرز فکر شرکت کs نت:
اینا اگه از این گزینه استفاده کنن دیگه نمیان از گزینه تمدید حساب استفاده کنن که 3 ماه 6 گیگ 64 تومن. میرن 3 ماه 15 گیگ شارژ میکنن با همون مبلغ 65 تومن. پس این گزینه رو گرفتن حذف کردن تا مجبور کنن ما رو دوباره طرح رو بگیریم. اما 6 ماه. چون من الان نگاه کردم دیدم 6 ماه - یک ساله نقره ای شبانه هستن.
من الان دیگه نمیتونم طرحمو تاریخشو تمدید کنم. مجبورم 6 ماه یا 1 ساله رو بگیرم. باز تاریخش تموم شد اینا بیان طرحو حذف کنن و گزینه (شارژ زمانی+حجمی) رو باز بر میدارن. باز طرح جدید میزارن که ما نتونیم از این گزینه که 1% از 100% به نفع ما هست استفاده کنیم.
برای این شرکت و رییس شرکت مخابرات خراسان رضوی دعا کنین خدا لعنتشون کنه.
من به کی برم بگم آخه طرح نقره ای 3 ماه با 6 ماه یا 1 ساله چه فرقی میکنه که میان این کارو میکنن.
مرگ بر شرکت کs نت****مرگ بر شرکت کs نت
دوستان اگه خططون فیبر نوری نیست. 1 ثانیه درنگ نکنید. برین از شرکت ها بگیرین.
اینا هم که سایتشون همش در حال بروز رسانی است :|
شما تک لینک دانلود میکنید؟
منم ١٠ ماهه این مشکل رو دارم کاش تک لینک درست بشه.
تک لینک سرعت کمه...برای من که ١٠ ماهه...حداقل ٣ لینک همزمان سرور ایران.
در حال اعمال تغییرات جدید هستیم. لطفا دقایقی دیگر به سایت مراجعه فرمایید. ای کوفتو تغییرات جدید .مارو ......با این تغییرات جدید.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)