سرعت شبانه چقدر داغون شده اینم از ارتقا دادنشون![]()
سرعت شبانه چقدر داغون شده اینم از ارتقا دادنشون![]()
Last edited by ulsss; 10-07-2014 at 03:28.
سلام برا شما هم طرح نقره ای 3 ماه+شبانه رو برداشتن؟؟ واقعا به اینا باید چی بگیم حیف اسم دزد. به الله دزد از اینا بیشتر شرف داره. طرح 3ماه نقره ای+شبانه رو من 93/3/6 خریدم به مبلغ 64 هزار تومان با حجم 6 گیگ. و برای تمدیدش بعد تاریخش تموم بشه از گزینه شارژ حساب که هم(شارژ زمانی+حجمی) داره استفاده کنم که مثلا 3 ماه تاریخ + 15 گیگ حجم میشد 65 هزا تومان.
طرز فکر شرکت کs نت:
اینا اگه از این گزینه استفاده کنن دیگه نمیان از گزینه تمدید حساب استفاده کنن که 3 ماه 6 گیگ 64 تومن. میرن 3 ماه 15 گیگ شارژ میکنن با همون مبلغ 65 تومن. پس این گزینه رو گرفتن حذف کردن تا مجبور کنن ما رو دوباره طرح رو بگیریم. اما 6 ماه. چون من الان نگاه کردم دیدم 6 ماه - یک ساله نقره ای شبانه هستن.
من الان دیگه نمیتونم طرحمو تاریخشو تمدید کنم. مجبورم 6 ماه یا 1 ساله رو بگیرم. باز تاریخش تموم شد اینا بیان طرحو حذف کنن و گزینه (شارژ زمانی+حجمی) رو باز بر میدارن. باز طرح جدید میزارن که ما نتونیم از این گزینه که 1% از 100% به نفع ما هست استفاده کنیم.
برای این شرکت و رییس شرکت مخابرات خراسان رضوی دعا کنین خدا لعنتشون کنه.
من به کی برم بگم آخه طرح نقره ای 3 ماه با 6 ماه یا 1 ساله چه فرقی میکنه که میان این کارو میکنن.
مرگ بر شرکت کs نت****مرگ بر شرکت کs نت
دوستان اگه خططون فیبر نوری نیست. 1 ثانیه درنگ نکنید. برین از شرکت ها بگیرین.
اینا هم که سایتشون همش در حال بروز رسانی است :|
شما تک لینک دانلود میکنید؟
منم ١٠ ماهه این مشکل رو دارم کاش تک لینک درست بشه.
تک لینک سرعت کمه...برای من که ١٠ ماهه...حداقل ٣ لینک همزمان سرور ایران.
در حال اعمال تغییرات جدید هستیم. لطفا دقایقی دیگر به سایت مراجعه فرمایید. ای کوفتو تغییرات جدید .مارو ......با این تغییرات جدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)