خیلی باورش برای من سخته
اعزام از چه شهری بود؟
کدوم پادگان ناجا افتاد؟
خیلی باورش برای من سخته
اعزام از چه شهری بود؟
کدوم پادگان ناجا افتاد؟
حالا میری خدمت باورش برات اسون میشه
اگه یادتون باشه یه بار گفتم که یه سرباز 2 ماه اشتباهی تو یگان ما خدمت کرده بود و اصلا
سرباز ما نبوده!!!!
بعد از دو ماه از کلانتری محل اومده بودند خونه طرف گفته بودند بچه تون فراری هست و خودش رو بعد از اموزشی
معرفی نکرده !!!اونا هم میگن پسرمون فلان جا سر خدمته !!!میرن بررسی میکنند میبینند این بنده خدا به خاطر تشابه اسم یگان اصلی با یگان ما
دو ماه اشتباه تو یگان ما خدمتت کرده !!!!حالا خودت نتیجه بگیر
اول که براش غیبت زده بودند اما با هزار تا پارتی بازی ازش اون 2 ماه رو قبول کردند
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز
راستی سرباز وقتی مرخصی هم میره، باید در طول مدت مرخصی همیشه لباس نظامی بپوشه؟ تا آخر 2 سال؟
لازمه شناسنامه هم ببرم یا کارت ملی+کپی از صفحات شناسنامه کافیه؟
فصل برف و بارون هم هست، چتر ببرم؟![]()
نه داداش من شما وقتی میری مرخصی ازاد هستی هرچی خواستی بپوشی و هرکاری که خواستی بکنی
چتر برای سرباز خلاف هست و در صورت لزوم باید از پانچو استفاده کنید
نتونست اعتراضی بکنه؟؟! خب دلیلشون چی بوده؟؟ عجبااا
خب پس اگه خودمون مستقیما بریم درب پادگان و اصلا نریم محل اعزام بهتره!؟؟
(والا از شما چه پنهان دوستم میگه یکی از دوستاش عین همین موردی که میگی از 01 روز اعزام شد نیرو انتظامی جهرم، حالا دل مارو خالی کرده! :(( )
Last edited by momech; 19-12-2012 at 23:10.
باز از شما خوب بود....ما برای پذیرش از صبح تا عصر الاف شدیم نهار هم ندادن
وسایل رو دادن گفتن برین لباساتون رو درست کنین عصر شنبه بیاین ....
از ما فقط کسایی که کد ازاد خورده بودن هر جا نیرو کمبود همون جا فرستاده میشدن....
بعضی ها هم شانس داشتن خودشون انتخاب میکردن مثلا سپاه یا ارتش .......
آموزشی میگم دیگه دداش اونم واسه لیسانسا مخصوصا.....پیرتا در میارن..الان دیگه تا میتونن دیپلم وزیرشو میگیرن............انیجا عزیزان نمیدونن پذیرش سپاه دیگه از چه مرکزی میشه پیگیری کرد..سازمان یا اداره ای؟
![]()
شنبه 2 دی 91.دستغیب جهرم. کسی نبود؟؟؟
دقیقا همین طور هستش اونایی که کد مازاد می خورن امکان داره هر جایی بیافتن اما اونایی که مثلا کد خوردن به 01 تهران هیچ کسی نمی تونه این کد رو همون لحظه اعزام عوض کنه اگر کسی این مشکل براش پیش اومد حتما اعترض کنه و نذاره حقش ضایع بشه !![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)