آقا امروز نت خیلی خوب شده پینگم از 114 اومده رو 102![]()
من چند ساله با صبا نت بازی میکنم از قمکسی تاحالا تونسته با صبانت بیاد league of legeneds آیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــا؟
اصلا سایتش برا من نمیاد تازه یکی از دوستان لانچرشو داشت با فیلتر شکن هم نمیومدDDDD
واقعا اگه کسی حتی میشناسه کسی بازی کرده با صبانت تازگی بگه ممنون میشم
آقا دوباره DC ها شروع شد یا این سیستک داره مشنگ میزنه؟
سلام . بین ساعت 6 تا 7 مشکل داشت . دیگه بعدش تست نکردم![]()
چقدر ziggs تو one for all حال ميده : دي ، 5 تايي اولتي ميكنيم ميرن هوا : دي ،،، با Shaco هم حال ميده اولتي ميكني ١٠ نفر ميشيم
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nid رو امتحان کن
زمین بازی میشه باع وحش![]()
ولی با Blitz و Alistar کر کر خنده بود! اولین بار واقعا خندیدم خیلی Fun بود.
با Blitz یه بار همزمان با یکی از حریف Grab کردیم، من رفتم جای اون اون اومد جای من![]()
با Alister هم خدا نکنه گیرت بیارن، مثل توپ فوتبال همینجوری پشت سر هم هد میزنن تا برسی به Turret و بمیری![]()
برا اولین بار رفتم One For All
جالب بود
Last edited by msgcpp; 30-05-2014 at 23:49.
ایا واقعا چمپی داریم که بتونه تو لاین تاپ جلو Ryze دوام بیاره ؟من هرچی فک کردم تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم گنده ترین چمپایه تاپ (Renekton /shyvana) هم میزنه باور کنید چندتا بازی دیدم یارو ryze دقیقه 20 170 تا فارم کرده بود جلوش Renekton فقط 50 تا فارم داشت یعنی دقیقا مثل شمر که راه آب رو به امام حسین بست اینم راه فارمو به همه میبنده باور نمیکنید ؟ کاش یبار جلوتون بیفته
![]()
Last edited by GL & HF; 31-05-2014 at 05:52.
renekton اش اگه بازی بلد باشه و یه کیل تو لاین بگیره دیگه لاین رو میتونه تصاحب کنهایا واقعا چمپی داریم که بتونه تو لاین تاپ جلو Ryze دوام بیاره ؟من هرچی فک کردم تحقیق کردم به نتیجه نرسیدم گنده ترین چمپایه تاپ (Renekton /shyvana) هم میزنه باور کنید چندتا بازی دیدم یارو ryze دقیقه 20 170 تا فارم کرده بود جلوش Renekton فقط 50 تا فارم داشت یعنی دقیقا مثل شمر که راه آب رو به امام حسین بست اینم راه فارمو به همه میبنده باور نمیکنید ؟ کاش یبار جلوتون بیفته
![]()
من خودم شخصا با vlad به سختی جلوش دووم میارم(البته همشون حرفه ای نیستن صرفا پیک میکنن برا کانتر و این حرفا)
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)