همه چیز بستگی به پهنای باند مرکز مخابراتی تون داره ، اگه مرکزتون پهنای باند داشته باشه 256 بگیری هم سرعتت بالاتر میره ولی اگر نداشته باشه 512 هم قانعتون نمیکنه ...
از من میشنوی 512 بگیر یک ماه ببین فرقی برات میکنه یا نه ...
همه چیز بستگی به پهنای باند مرکز مخابراتی تون داره ، اگه مرکزتون پهنای باند داشته باشه 256 بگیری هم سرعتت بالاتر میره ولی اگر نداشته باشه 512 هم قانعتون نمیکنه ...
از من میشنوی 512 بگیر یک ماه ببین فرقی برات میکنه یا نه ...
سلام دوستان من تازه به جمع پارس آفلاینی ها پیوستم سرعت باز کردن صفحه هام خیلی خیلی خیلی پایینه فقط یه صفحه رو میتونم باز کنم اونم با چند بار رفرش 256 دارم ( pol ) دان استریم رو 2 مگ هست vpi که به من دادند 0 و vci 59 ـه کسی از دوستان دلیلیشو میدونه ؟
سرعت زمان رایگان منو کم کردند بم محض اینکه ساعت یک شد سرعتم نصف شد مرتب هم قطع میشد تا ساعت 6 که مجدد اومد رو 240
![]()
Last edited by mooshimooshi; 27-10-2011 at 12:13.
سلام دوستان , اشتراکم رو باید یکی دو روز دیگه تمدید کنم میخواستم بپرسم به نظرتون , از این چند سرویس کدومش بهتره ؟
الان واسه خودم POL-128-3G هست ,
CRA-128
POL-256-2G
CRA-256
یا همین واسه خودم رو دوباره شارژ کنم ؟ بیشتر واسه شبانه میگم چون روزا که همشون خوبن ,
تو سایت اصلی POL-128-3G نداره ولی تو قسمت تمدید شارژ واسه من هست البته قبلا از سری 10 گیگ G 128
استفاده میکردم که الان دیگه نیست.
ممنون
Last edited by hamidrezaj; 27-10-2011 at 12:51.
2 روزه سرعت من دوباره به شکل عجیبی پایین اومده![]()
مگه سرویست چیه که با نصف شدن سرعت هم 3 گیگ گرفتی ؟![]()
دوستان عزیز کسی جواب سوالات منو نمیده!!
خدایا رحم کن باز دوران شب بیداری و حرص خوردن شروع شد...
شب اول 100 مگ دیشب 150 مگ واسم انداخت نمیدونم چرا 7:30 خاموش شده سیستم؟؟ اقا نکنه اصلا دیگه تا 7 رایگان نیست؟ کسی از شهرستانی ها هست که تا 7 رایگان باشه...؟
اون نرم افزار خاموش کردن سیستم رو هم زده بودم 6:58 خاموش کنه تازه فهمیدم اون ساعت نیست بلکه تایمر هست!! عجبا
کلا یک گیگ هم دانلود کردم...
دیشب خیلی حوصله دانلود نداشتم اما چرا اینجوری شده ؟
197mb کم کرده و ساعت 4 تموم شده ولی من زدم از 1:10 شروع شه تا 6:50
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)