تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1249 از 1291 اولاول ... 2497491149119912391245124612471248124912501251125212531259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,481 به 12,490 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند... فروم اینجا کاملا با uc مشکل داره، صفحه لود نمیشه و چند بار باید بزنی و پست اسپم میشه.... مورد بعد اینکه کسی بابت قطعی پیشنهادی نداره؟ هر 20 دقیقه، سرویس قطع میشه و رو connecting گیر میکنه تا جایی که مجبور میشی یه بار دستی کنسل کنی و کانکت بزنی.... مودم رو 2 سال پیش گرفتم، آیا نرم افزار جدید تری نیست؟ اگه هست لینک لطفا! راستی مودم من usb با تقویت کننده خودشه

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

بچه ها ، بچه های باصفا

من دو ماهی هست که از وایمکس استفاده نمیکنم . اوضاعتون چه طوره ؟

3. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

بچه ها ، بچه های باصفا

من دو ماهی هست که از وایمکس استفاده نمیکنم . اوضاعتون چه طوره ؟
    از متوسط یکمی پایین تر

5. 2 کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

از متوسط یکمی پایین تر
    عجب توصیفی ! متوسط چیه ، که پایین ترش چیزی باشه
    من نمیدونم مودمم را بفروشم یا نگه دارم ، نظر دوستان چیه ؟

- - - Updated - - -

از متوسط یکمی پایین تر

7. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بنظرم می ارزه بفروشیش
    با پولش یه مودم 4G بخر هروقت اینترنت ای دی اس الت (یا هر چی که داری) بفنا رفت از مودم 4G استفاده کن.
    وایمکس رسما مرده. الان 3 هفتست چراغ مودم تو بهترین حالت رو پشت بام آپارتمانمون 2 چراغه شده و هیچ غلطی نمیتونم بکنم (مثل آمریکا)

9. این کاربر از MITAJOON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام
    بنظرم می ارزه بفروشیش
    با پولش یه مودم 4G بخر هروقت اینترنت ای دی اس الت (یا هر چی که داری) بفنا رفت از مودم 4G استفاده کن.
    وایمکس رسما مرده. الان 3 هفتست چراغ مودم تو بهترین حالت رو پشت بام آپارتمانمون 2 چراغه شده و هیچ غلطی نمیتونم بکنم (مثل آمریکا)

والا فعلا دست نگه داشتم ، سه تا مشتری هم داره !
    با پولش که مودم 4G نمیدن !
    نکته : چرا پول بدیم برای مودم 4G ؟
    اول اینکه باید سیمکارتش را هم بخریم ! دوم اینکه هنوز بیشتر جاها 3G سرعت واقعی خودش را نداره .
    به جای خریدن مودم ، یک عدد گوشی نوکیا سیمبین قدیمی کارکرده پیدا کنید و بخرید !
    ارزانتر از مودم میتونید بخرید و هم گوشی هست و هم مودم !
    الان دو ماهه دارم با نوکیا 6220 که تولید 2008 هست و از طریق 3G وصل میشم به اینترنت .
    من هیچوقت با وایمکس ایرانسل مشکلی نداشتم ( در طول یکسال و 5 ماه ) ، شاید جز معدود آدم هایی هستم که بگم وایمکس ایرانسل واسم خوب بوده و هیچوقت اذیتم نکرده !
    برای همین الان نمیدونم بفروشمش یا نگه دارم ! چون اگر پشیمون بشم راه بازگشتی نیست .
    ایرانسل دیگه به کسی وایمکس نمیده
    راستی این را هم بگم :
    آمریکا هیچ غلطی نتونسته بکنه و بعد از این هم نمی تواند !
    آمریکا دنبال یک ملت تو سری خور و کاملا تسلیم و مردمانی خود باخته میگردد ! و علت اینهمه تحریم همین است و دیگر بهانه ! آمریکایی که 2000 بمب اتم دارد ، به ما ایراد میگیرد که چرا موشک تست میزنید !
    خب اگر تست نمیزدیم و نداشتیم که تا الان صد بار ما را مثل عراق و سوریه و افغانستان ویران کرده بودید !

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

والا فعلا دست نگه داشتم ، سه تا مشتری هم داره !
    با پولش که مودم 4G نمیدن !
    نکته : چرا پول بدیم برای مودم 4G ؟
    اول اینکه باید سیمکارتش را هم بخریم ! دوم اینکه هنوز بیشتر جاها 3G سرعت واقعی خودش را نداره .
    به جای خریدن مودم ، یک عدد گوشی نوکیا سیمبین قدیمی کارکرده پیدا کنید و بخرید !
    ارزانتر از مودم میتونید بخرید و هم گوشی هست و هم مودم !
    الان دو ماهه دارم با نوکیا 6220 که تولید 2008 هست و از طریق 3G وصل میشم به اینترنت .
    من هیچوقت با وایمکس ایرانسل مشکلی نداشتم ( در طول یکسال و 5 ماه ) ، شاید جز معدود آدم هایی هستم که بگم وایمکس ایرانسل واسم خوب بوده و هیچوقت اذیتم نکرده !
    برای همین الان نمیدونم بفروشمش یا نگه دارم ! چون اگر پشیمون بشم راه بازگشتی نیست .
    ایرانسل دیگه به کسی وایمکس نمیده
    راستی این را هم بگم :
    آمریکا هیچ غلطی نتونسته بکنه و بعد از این هم نمی تواند !
    آمریکا دنبال یک ملت تو سری خور و کاملا تسلیم و مردمانی خود باخته میگردد ! و علت اینهمه تحریم همین است و دیگر بهانه ! آمریکایی که 2000 بمب اتم دارد ، به ما ایراد میگیرد که چرا موشک تست میزنید !
    خب اگر تست نمیزدیم و نداشتیم که تا الان صد بار ما را مثل عراق و سوریه و افغانستان ویران کرده بودید !
    شما می گی برو یه گوشی قدیمی نوکیا بگیر
    نسل 3 جی چند نوع هست که اگر دکل منطقه دارای سرعت زیادی باشه با نوکیا قدیمی نمیشه از همه سرعت استفاده کرد

نسل 4جی ایرانسل سرعتش بسیار خوبه و ایرانسل در نمایشگاه تلکام از 4 جی پلاس رونمایی کرد که سرعت بیشتری داره و در چند سال اینده تو بعضی شهر ها پیاده سازی میشه

دوم وایمکس نسل جدید تا چند ماه دیگه میاد 100 درصد
    واین مودم های حاضر وایمکس اصلا با اون فناوری سازگار نیست

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

شما می گی برو یه گوشی قدیمی نوکیا بگیر
    نسل 3 جی چند نوع هست که اگر دکل منطقه دارای سرعت زیادی باشه با نوکیا قدیمی نمیشه از همه سرعت استفاده کرد

نسل 4جی ایرانسل سرعتش بسیار خوبه و ایرانسل در نمایشگاه تلکام از 4 جی پلاس رونمایی کرد که سرعت بیشتری داره و در چند سال اینده تو بعضی شهر ها پیاده سازی میشه

دوم وایمکس نسل جدید تا چند ماه دیگه میاد 100 درصد
    واین مودم های حاضر وایمکس اصلا با اون فناوری سازگار نیست

سلام
    من الان از 3G همراه اول استفاده میکنم و 700 سرعت دارم ، فکر میکنم کافیه ! چرا کافیه را آخر کار توضیح میدم .
    البته با گوشی اندرویدی سامسونگ هم تست کردم و سرعت همین بوده .
    اینکه ایرانسل چی را رونمایی کرده را بیخیال ! اگر قرار باشه روی تئوری حرف بزنیم میتونیم خیلی مثال بیاریم .
    الان برای یک نفر مثل من که داخل حیاط هم فقط دو تا خط از 3G ایرانسل پر میشه ، نمایشگاه ایرانسل دردی از من دوا نمیکنه ! باید نگاه کنم ببینم در موقعیتی که هستم چه چیزی در عمل بهتر هست .
    حالا به قول شما ، تا چند سال آینده ! اگر خدا خواست و زنده بودیم میبینیم .
    اینکه نسل جدید وایمکس میاد ، درست ! ولی در عمل فرقی با 3G و 4G نخواهد داشت ( از نظر من )
    در مورد 4G :
    شما میدونید که 3G و 4G چیزی به نام دانلود شبانه رایگان نداره ، علتش هم مشخص هست .
    سرعت بالای دانلود علت اختصاص ندادن شبانه رایگان هست .
    اگر قرار بر وبگردی باشه ، سرعت 100 هم کافیه ! چرا باید رفت دنبال 3G یا 4G اصلا ؟
    سرعت بالا وقتی خوب هست که بتونید آزادانه دانلود بزنید ، وگرنه برای وبگردی سرعت 100 باشه یا 2000 ، جفتش یکی هست !
    به همین خاطر از نظر من 3G با 4G فقط روی کاغذ فرق دارند اما در عمل و استفاده فرقی قائل نیستم !
    اگر 3G به من 200 تا سرعت هم میداد باز همین حرف را میزدم ، وقتی نمیشه دانلود کرد فایدش چیه ؟
    اگر روزی روزگاری برای 4G چیزی به نام شبانه ی رایگان وجود داشت ، اونوقت صد درصد با شما هم عقیده میشم که خریدن مودم 4G از موبایل نوکیا قدیمی عاقلانه تر هست .
    همین قضیه برای وایمکس نسل جدید هم صادق هست ، صد درصد شبانه رایگان نخواهد داشت و به همین دلیل من ترجیح میدم وایمکس کنونی را با سرعت 200 که شبانه رایگان دارد در برابر وایمکس نسل جدیدی که شبانه رایگان ندارد .
    ایرانسل بسته ی 24 گیگی شبانه را قبلا حذف کرد ، تا نشان دهد در سرعت های بالا علاقه ای به ارائه حجم های بالا هم ندارد چه رسد به شبانه رایگان !

حالا 4G ایرانسل ، اصلا با سرعت دانلود 100 گیگابایت در ثانیه ! وقتی شبانه ندارد چه فایده ؟
    سرعت بالا فقط باعث میشود کاربر بیشتر استفاده کند و زودتر حجمش تمام شود !
    Last edited by mehr1362; 23-10-2015 at 03:04.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

کاملا موافقم... چیزیه. که همیشه میگم! سرعت بدون حجم معنی نداره! 4 جی بخوره تو سر ایرانسل

14. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان ، من وایمکس را دوباره شارژ کردم
    128 یکماهه ، وبگردی خوبه

16. این کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •