اه از یکی که لولش 19 تا از من بیشتر بود باختم
yzdiablo wins the duel and gains 93 experience points. jojok did not carry any cash and yzdiablo walks away without taking any money
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اه از یکی که لولش 19 تا از من بیشتر بود باختم
yzdiablo wins the duel and gains 93 experience points. jojok did not carry any cash and yzdiablo walks away without taking any money
آرهاهههههههههههههههههههههه اینترنت شما هم مشکل مال منو پیدا کرده ؟دو دقه کار میکنه یهو میهنگه دیگه هیچ سایتی باز نمیکنهدر حد ورژن 3 وست
![]()
اگه بدونی تو تلگراماش چی میگه !! looolمیگم چاقال این دختره پیش خودش فکر کرده بلانسبت یه خری تو سیلور پیدا کرده که می تونه باهاش دوست شه و از طریق اون جاسوسی کنه واسه میدیل ها!
بهش گفتم من تو این بازی تنهام ! بدبخت هم دیده من همیشه تنها حمله میکنم باور کرده یکم در مورد دشنمی با چانگان حرف زدم و ...
دیگه باور کرد من با اونا دشمن نیستم و تنهام . جالبه بهم میگه I won`t you get lonely
جدا مثل اینکه طلبه من شده باید یه حالی بهش بدم
در ضمن فایل آموزش رو فردا میذارم . همین طریقه بدست آوردن قسمت سوم نامه هستش خیلی هم راحته
فقط باید لول پنجاه و هفت باشی همین .
خب بببینیم نژاد ایرانی-چینی چه شکل میشه![]()
بیاد بیشتر فشار بده تو که موقع خروج مواد اولیه بیشتر از صورت و چشم ها از ایرانی باشهخب بببینیم نژاد ایرانی-چینی چه شکل میشه![]()
![]()
آخ جون بالاخره این دینامیت یک تفنگ خوب داد
هرچند قبلا یک رزین دور طلایی و یک شمشیر لول 40 و یک تفنگ لول 20 و یکی لول 38 داد
ولی اینبار کولاک بود![]()
استغفرال...
الان برادر باب اسفنجی میادا مواظب باشید
----
اونایی که میخوان بگن من فایل ویدئو رو پ خ کنم چون حتی تو فروم وست کسی اجازه نداره این راز رو فاش کنه میترسن اینجا بذارم مثل خودمون که از فروم چینی ها میگیریم یکی بیاد از ما دودر کنه![]()
لیبورت چنده؟
فکرة جیدٌ....
این که راز نیست فقط کافیه تو گوگل سرچ کنید اونوقت فایل میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)