با احترام
تیم مدیریت انجمن
من بابلم...از وقتی که به قول خودشون پهنای باند رو 2 برابر کردن شبی 300-400 مگ بیشتر نمی تونم دانلود کنم!
نه دوست عزیز. این دیگه از اون تو بمیری ها نیستمطمئن باش این حالت فقط تا چند روز دیگه بیشتر نمیمونه.
همین الان که شاتل داره شبانه 512 رایگان میده زیر فشار مخابرات نامرده ایرانه چه برسه بخواد سرویس ها رو 2 مگ کنه.
آره بابا خسته شدم ديگه ماهي نزديك به 30 تومن بده بعد براي باز شدن يه صفحه چند دقيقه صبر كن!
اكويي ها كمتر پول ميدن بيشتر هم حال ميكنن (البته اگه شبانه درست باشه)
من هم حاضرم حتي به 512 نه 2 مگ! خسته شدم از 128.
باید یه فکری به حال ارتی ها بکنه وگرنه حالشو میگیریم![]()
سلام
من که ديگه دارم کلافه ميشم
چرا سرعتم شبا درست نميشه .... همين 4 شب پيش درست بوودا .... الان همش حول و حوش 0 مي چرخه !!! دقيقا از 1 به بعد هم اينجوري ميشه .... اگه از شاتله چرا همه اينجوري نميشن ؟؟؟!!! يني شانسيه ؟؟
زنگ زديم ميگه چون همه ميريزن تو نت اينججوري ميشه .... اگه به خاطر اونه پس چرا قبلا اينجوري نميشد ؟؟؟
چطوری مرد گرافیکی!!!؟
فقط تو نیستی.... همه اسیر همین مشکلن...یه نگا به پستای قبل بندازی دستت میاد!
- من
- شما
- ایشون
این طوری
و عده از دوستان ( خدا رو شکر - بزنم به تخته ) شبی 1300 تا 1600 مگ دانلود![]()
سلام ....فقط تو نیستی.... همه اسیر همین مشکلن...یه نگا به پستای قبل بندازی دستت میاد!
اسمت آشناسمنو از کجا میشناسی !!!
همه اینطوری نیستن .. این ahriman جون هی میگه میاد میگه من دیشب 1300 مگ دانلود داشتمداغ دل مارو تازه میکنه !!!
دوستان سرویس من به طرز جالبی دقیا بعد از بحث های شدید و طولانی من با پشتیبانی بعد از 40 روز عالی شده
منی که تو این مدت شب ها سیستم رو shutdown میکردم میرفتم میخوابیدم
الان از ساعت 1 تا حالا که 1:50 هست از 3 جا دارم همزمان دان میکنم که میانگین سرعت هر کدوم 50 هست
و همزمان دارم تو سایت ها میگردم بدون کوچکترین تاخیری
محتوای مخفی: !!!
هم اکنون 63 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 63 مهمان)