سلام.
Canon SX230 HSتوصیه میشه.
از لحاظ مدهای عکاسی و تنظیمات داخلی، نسبتا قدرتمندتر از Sony Cyber-shot DSC-HX9V هست.
سلام.
Canon SX230 HSتوصیه میشه.
از لحاظ مدهای عکاسی و تنظیمات داخلی، نسبتا قدرتمندتر از Sony Cyber-shot DSC-HX9V هست.
دوستان عزیز نظرتون در مورد sony alpha nex3 چیه؟
ممنون
چرا نمیگید sx220? صد تومن اختلاف قیمت دارن و فقط gps رو اضافه کردن.چیز خاص دیگه ای هم هست؟
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
والا خیلی سونیس روش مانور داده اما تو فروم ندیدم کسی حرفی ازش بزنه گویا چون نسبت به رنجش گرونه.با یک لنز 750 و دو لنز 890 قیمتشه! اما سنسور خیلی بزرگی داره که حتما تو کیفیت عکس موثره..
دوست گرامی سلام
راستش من سعی کردم البته بصورت روزنامه ای حداقل چندین صفحه از موضوع رو بخونم که نظرات دوستان حرفه ای رو بدونم که خوب مطالب خوب و مفیدی رو هم دیدم که زحمت کشیده بودند
راستش من قصد خرید یک دوربین رو دارم طی بررسی های اولیه که کردم این مدل نظر من رو جلب کرد
Canon SX40 HS
حال از دوستان خواهش دارم که نظرات حرفه ای و فنی تری رو ارائه بدن که ایا در حد و حدود قیمتش این مدل خوبه یا مدلهای دیگه هم با این قیمت میشه تهیه کرد
خلاصه نظر کارشناسی دیگه - ممنون
مدل sony alpha nex3
یه چند تا مشکل داره که یکیش اینه که لرزش گیر نداره و اون یکی هم اینه که لنزهای تکمیلیش گرونه
حالا سوالم اینه که این دوربین عکساشو بدون لرزش گیر میندازه؟ در مورد لنزهاشم آیا رو خودش لنز هست یا اینکه این قیمت شامل لنزش نمیشه؟
خیلی ممنون
canon sx 30 is power shot
Or
Canon g11 power shot
شما کدومو میپسندید؟
دوستان لطفا در مورد canon sx30is کمی واسم توضیح بدین الان قیمتش چنده کیفیت عکساش چطوره ؟ارزش خرید داره و تو این رنج چی پیشنهاد میکنین؟
دوست من این سایت رو هم نگاه کن ببین دوربینا رو مقایسه یه خلاصه و جالبی کرده:
مربوط به دوربین مورد نظز شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
دوربین عکاسی حدودا 300 جهت مصارف خانوادگی چی پیشنهاد میدید؟
تلویزیون سه بعدی VT30 پاناسونیک دارم. میخواستم دوربین بگیرم به sony dsc-wx7 برخوردم سه بعدی هم ضبط میکنه خواستم ببینم کلاً همه جوانب (عکسبرداری و فیلمبرداری 2 بعدی و سه بعدی) رو در نظر بگیریم این مدل خوبه یا یه مدل از پاناسونیک بردارم. کلاً اگه بی خیال سه بعدی هم بشم تا رنج 400 گزینه بهتری هست؟ سه بعدی داشت چه بهتر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)