هر شب وضع همین شده
پینگ دی ان اس های شاتل هم جالبه. تا 200 میرسه. در حالت عادی روی 4 هست.
هر شب وضع همین شده
پینگ دی ان اس های شاتل هم جالبه. تا 200 میرسه. در حالت عادی روی 4 هست.
شما که دانلود روی 17 مگ ست شده حتما خطتون اپلود دو مگ رو جواب میده. باید زنگ بزنین پشتیبان تا Annex M رو فعال کنن.
دوستان سلام. من می خوام از های وب بیام بیرون و بیام شاتل. از نظر شما شاتل چجوریه؟
پینگ های وب به جز نصفه شب ها به شدت بالاست. سرعت دانلود از سایتهای خارجی هم به شدت پایینه. رسما اینترانت به ملت غالب میکنند. به نظر شما از شاتل سرویس بگیرم؟![]()
اون دسته از عزیزانی ک مشکل داشتن میگفتن وب سایتیو باز نمیکنه یا کنده ! ی درمان خوب پیدا کردم براتون برای دو نفر دیگ ک مشکل داشتن جواب داده
اون دسته از عزیزانی ک مشکل داشتن کافیه فقط وصل بمونن به وایرگارده
و تو cmd با دستور ping [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -f -l 1492 وارد کنن و اون عدد 1492 رو اینقدر کم کنید تا به جواب دادنش برسید
برای اینکه سریع پیدا کنید 20 20 تا از اون عدد کم کنید تا مثل من تو عکس زیر به پینگ برسید فقط منتهی دقیق این روش رو برید عددی ک تو CMD هم بهتون نشون داد رو دقیق در بیارید که اگ یه عدد بالاتر اضافه کردید به فرض 1392 جواب میداد 1393 جواب نداد رو 1392 دقیق هست رو به اضافه 28 کنید که بشه بهترین MTU
بعدش کافیه که توی کانفیگ MTU = رو با اون عددی به عنوان MTU پیدا کردید رو وارد کانفیگ اپ کنید
همینطور اگ کسی نیاز به IPV6 داشت کافیه فقط موقع ساخت یا تو اون فولدری ک کلودفلر هست برنامش برید و wireguard-cloudflare-warp.conf رو باز کنید و مطابق شکل زیر کانفیگ کنید
توجه داشته باشید اگر IPV6 براتون بالا نیومد باید صد در صد این روش MTU رو برید
به عنوان مثال اگر برنامه بهتون این کانفیگ رو داد شما برای استفاده از ipv6 باید این تغیرات رو بدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما باید این تغیرات رو بدید بهش برای استفاده تو وایرگاد ( شرمنده اگر وایرگارد رو با وایرگاد اشتباه نشوشتم واقعا گاده)
فقط ایپی V6 ک تو برنامه بهتون میده رو بچسبونید به ادرس و با یه , بعدش IPV4 که همون 172.16.0.2 هست رو وارد کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DNS هم باید DNS که IPV6 ساپورت هست رو وارد کنید ک من همون DNS IPV6 رو وارد کردم
همینطور Allowedips هم باید بهش یه ::/0 دقیقا عین این شکلو بازم گفتم با یه , باید ایپی هارو جدا کنید
برای ipv6 الزامیه ک حتما mtu اتون رو تنظیم کنید
اپدیت :
با وارد کردن about:config و پیدا کردن در فایرفاکس برای اون عزیزانی ک داخل فایرفاکس با doh ام کار میکنن
شما اون رو به ture قرار بدید ک وبسایت هایی مثل گوگل و یوتیوب و هرکدومشون ک ipv6 داشته باشن اولیت با ipv6 هست
network.trr.early-AAAA
فعلا بسته خوبی جشنواره نداره شبا هم پینگش عین قبل تعریفی نیس
سراسری نت رو ترکوندن
Last edited by MMDFullHD; 04-02-2020 at 15:40.
من متوجه نمیشم این مسئله چطور بصورت ساختاری میتونه مشکل رو حل کنه.
البته حدس هایی میزنم، ممکنه وایرگارد به دلیل حفظ امنیت، اجازه شکسته شدن و به دو نیم تقسیم شدن بسته های خودش رو نمیده، وقتی بسته هایی با MTU بزرگ بسازه و به مودم برسه، مودم برای اینکه بخواد اونها رو ارسال کنه، باید به مقدار تعریف شده اونها را کوچک و به دو (یا چند) بسته تقسیم کنه، اینجاست که بخاطر عدم اجازه تقسیم به مقدار های کوچک تر داده دارپ میشه و از بین میره، ارتباط برقرار نمیشه.
بطور کلی هر پکت داده در مدل TCP/IP که در اینترنت مورد استفاده قرار میگیره نهایتا میتونه 1500 بایت باشه.
یعنی راه حل اولیه میتونه این باشه که مقدار MTU در مودم را برابر 1500 قرار دهید و بعد اقدام به تست کنید.
راه حل دوم اینه که به نحوی در همان زمان ارسال و ساخت بسته توسط وایرگارد، تنظیم شود که MTU بسته حداکثر بیشتر از مقداری که در مودم تنظیم شده نباشد، مثلا 1480.
در آزمایش ذکر شده شما بعد از دستور پینگ سویچ f- به پکت های ارسالی میگوید به هیچ عنوان اجازه شکسته شدن به قسمت های کوچکتر ندارند و هرجایی در مسیر قرار بود به بخش های کوچکتر تقسیم شوند، همانجا نابود شوند.
همینطور سویچ l- مربوط به اندازه و سایز داده ارسالی میشه که در زمان ارسال 28 بایت دیگر هدر به بسته اضافه میشه. (شامل آدرس مبدا و مقصد و غیره)
درنتیجه اگر MTU مودم شما روی 1480 تنظیم شده باشه، شما در این دستور با حداکثر سایز 1452 بایت میتوانید عملیات پینگ را انجام دهید.
این کار شما را به همان عددی خواهد رساند که در مودم خود تنظیم نمودید و تنظیم فعلی مودم شماست.
حالا اگر در وایرگارد بسته ارسالی شما 1500 بایت باشد، بازهم در زمان رسیدن به مودم و نیاز به تقسیم شدن بسته، این داده دراپ شده و از بین خواهد رفت.
پس عقلانی تر اینه که در همان زمان ساخت و ارسال بسته، حداکثر سایز مجاز با اندازه ای که در مودم تنظیم شده مثلا 1480 یکسان سازی شود.
بالا بردن سایز MTU آنچنان کمکی به بهتر شدن ارتباطات نمیکنه، اما اگر آن را کم کنید، بخاطر کوچکتر شدن بسته ها، میتواند مقدار کمی به بهتر شدن پینگ کمک کند.
البته این نکته باید در نظر گرفته شود که کم کردن این مقدار ممکن است مشکلات ارتباطی ایجاد کند به این دلیل که بعضی برنامه ها و داده ها در زمان ساخته شدن، مایل نیستند که پکت های آنها به قسمت های کوچکتر تقسیم شوند، در نتیجه در زمانی که نیاز به چنین کاری شود، آنها از بین خواهند رفت و بعضی از ارتباطات قطع خواهند گردید.
بنابراین پیشنهاد میکنم، مقدار پیشفرض MTU را در مودم خود تغییر ندهید.
رو مودم که 1492 وصل هست و مشکلی هم نداره با ipv4
اما متاسفانه راهکار بالا جواب داده برای اونهایی ک اصلا نمیتونن وبسایت رو باز کننو خیلیاشون هم همین مشکل رو با همین روش الان حل کردن تو تلگرام بهم گفتن
رو ipv6 اصلا جواب نمیده! تا 1420 مثلا من تو کانفیگ سیو نکنم سایت ipv6.google.com بالا نمیاد
شما در این دستور با حداکثر سایز 1452 بایت میتوانید عملیات پینگ را انجام دهید. جواب نمیده!!![]()
Last edited by MMDFullHD; 04-02-2020 at 20:46.
حذف شود تکراری...
Last edited by Memonex; 06-02-2020 at 20:03.
زیر 128 کیلوبیت
پنل شاتلم نمیتونی باز کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)