تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1248 از 2014 اولاول ... 2487481148119812381244124512461247124812491250125112521258129813481748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,471 به 12,480 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

فتح الله زاده پيگير بخشش نيكبخت

داستان محروميت عليرضا نيكبخت همچنان ميان اهالى فوتبال به عنوان يك سوژه داغ خبرى دهان به دهان مى چرخد و به نظر مى رسد حكم صادره طى آينده اى نزديك تغيير خواهد كرد و نيكبخت با اتكا بر اعتراض يا فرجام خواهى ميزان محروميت خويش از ميادين ملى را به طرز محسوسى كاهش مى دهد. البته در اين ميان مساعدت اهالى فوتبال هم شرط است زيرا بدون كمك آنها اين روند كند مى شود.در همين ارتباط از اطراف خبر مى رسد كه به احتمال زياد على فتح الله زاده مديرعامل سابق باشگاه استقلال كه هم اكنون عضو هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال محسوب مى شود نيز قصد كمك به مرد خبرساز پرسپوليس را دارا ست و مى خواهد با رعايت تمام موازين و شرايط قانونى به بخشودگى نيكبخت كمك كند.نيكبخت در زمان مديريت على فتح الله زاده به استقلال آمد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عزيزيان: عابدزاده بداند همه چيز با تمرين حل نمى شود

سعيد عزيزيان مربى دروازه بان هاى فصل گذشته پرسپوليس، همچنان پيگير نتايج و اتفاقات اين تيم است و از اينكه تيم محبوب او نتوانسته جايگاه سال گذشته اش را به دست بياورد ناراحت به نظر مى رسد در ادامه مصاحبه ما با او را مى خوانيد:
    • از استعفاى قطبى شروع كنيم، نظرت در اين باره چيست؟
    - به هر حال من داخل مجموعه نيستم اما نظر شخصى من اين است كه كسى كه به تيم و طرفداران متعهد است نبايد تيم را در شرايط بحرانى ترك كند، رفتار او غيرحرفه اى و غيرمنطقى بود.
    • بازى با پيكان را ديديد؟ به نظر شما پيروانى مى تواند تيم را هدايت كند؟
    - بله، حيف شد پرسپوليس به راحتى مى توانست پيكان را شكست دهد. پرسپوليسى ها در حد خود نبودند، پيروانى هم از خود تيم است و به پرسپوليس تعصب دارد. بايد به او فرصت داد. پرسپوليس در دروازه هم مشكل دارد، حقيقى هم خيلى افت كرده است. من نمى توانم با صراحت در مورد عابدزاده مربى دروازه بانان پرسپوليس اظهارنظر كنم! اما او بايد بداند كه همه چيز با تمرين حل نمى شود و الان بحث كل تيم بحث روحى و روانى بچه هاست.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

افشين پيروانى: هواداران چهارشنبه بيايند، برد تيم را تماشا كنند

افشين پيروانى سرمربى با اخلاق و فهيم تيم فوتبال پرسپوليس با ابراز رضايت از عملكرد بازيكنانش در بازى مقابل تيم صدرنشين جدول، پيكان گفت: تيم ما در شرايط بسيار خوبى به سر مى برد و بازيكنان از هر لحاظ آماده بازى مقابل تيم استقلال اهواز هستند. مربى سرخپوشان پايتخت خاطر نشان كرد: دوستى و همدلى بيش از پيش بين بازيكنان به چشم مى خورد و بازيكنان با جديت و تعصب خاصى در تمرينات حضور پيدا مى كنند. پيروانى درخصوص بازى بعدى تيمش مقابل استقلال اهواز اضافه كرد: شرايط تيم ما براى بازى مقابل آبى هاى اهواز بسيار مساعد است و ما شناخت كافى از اين تيم و نوع بازى آنان داريم. وى خاطر نشان كرد: بازيكنان ما براى بازى روز چهارشنبه لحظه شمارى مى كنند و من مطمئن هستم بازيكنان براى كسب تمام امتياز اين بازى به ميدان خواهند رفت. پيروانى اضافه كرد: خوشبختانه بازى آينده ما چهارشنبه در خانه و در حضور هواداران خونگرم پرسپوليس انجام خواهد شد و حضور تماشاگران در آزادى باعث دلگرمى بازيكنان و بزرگترين امتياز تيم ماست. پيروانى تصريح كرد: بعد از مساوى روز شنبه مقابل پيكان قزوين آماده ايم كه يك برد شيرين را در آزادى تقديم هواداران كنيم. پيروانى سرمربى تيم پرسپوليس درخصوص بازى آينده تيمش اظهار داشت: ما بازى سختى را مقابل استقلال اهواز در پيش داريم و نبايد تيم حريف را دست كم بگيريم. مخصوصاً اينكه اين تيم از مربى كار كشته اى چون اكبر ميثاقيان بهره مى برد. وى گفت: ما ۳ روز وقت داريم تا تيم حريف را آناليز كنيم و نقاط ضعف و قوت اين تيم را شناسايى كرده و خود را براى رويارويى با اين تيم اهوازى آماده كنيم. پيروانى اضافه كرد: تنها مشكل ما در بازى مقابل اهوازى ها ۳ اخطاره بودن پژمان نورى مى باشد كه اميدوارم با درايت و همت ديگر بازيكنان جاى خالى پژمان را پر كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

توره كجا، ديكارمو كجا؟

اى كاش قطبى ، ديكارمو را به «داگ هاوس» مى فرستاد

ابراهيم توره مقابل صدرنشين ليگ ۲ گل زد، يك پنالتى گرفت، يك موقعيت صددرصد را هدر داد و در ۳ ، ۴ نوبت هم دروازه محمد محمدى را واقعاً تهديد كرد. او خطرى دائمى براى مدافعان پيكان بود و نشان داد كه برخلاف ديكارمو فوتباليست است. نكته اينجاست كه توره از شرايط مسابقه هم كاملاً دور بود و ۲ ماهى مى شد كه در ليگ بازى نكرده بود او البته قبل از خارج شدن ازداگ هاوس هم بازيكن خوبى بود اما چون كم گل مى زد (۲ گل زده بود) مورد غضب قطبى قرار مى گرفت. مشكل توره با قطبى درست ۲ هفته قبل از حضور ديكارمو شروع شد. جايى كه قطبى به ديكارمو لقب «سورپرايز» را داد و گفت او به زودى چشمها را خيره مى كند! از همان موقع دوران افت نسبى توره هم شروع شد اما نكته اينجاست كه توره علاوه بر شركت در امورتهاجمى تيمش در امر بازيسازى هم نمره قبولى مى گرفت.
    شايد قطبى از اينكه ديكارمو نسبت به توره با مبلغ كمترى به پرسپوليس پيوسته ناراحت بود و شايد توره با نظر مساعد او به پرسپوليس نيامد كه آنگونه مورد غضب قرار گرفت اما هرچه هست اگر قطبى ديكارمو را به داگ هاوس مى فرستاد مسلماً شرايط بهتر مى شد و چه بسا پرسپوليس اينقدر با صدرجدول فاصله نمى گرفت. در همين ماجراى ديكارمو و توره قطبى نشان داد كه چقدر فوتبال شناس است. او يك «فوتباليست» را به داگ هاوس فرستاده بود و از كسى مثل ديكارمو كه فوتباليست نبود به شدت حمايت مى كرد! خب يك مربى چطور بايد عيارش را نشان بدهد و با چه زبانى بايد بگويد اينكاره نيستم؟! همين امروز اگر يك نظرسنجى در مورد ديكارمو و توره بگذارند مسلماً بالاى ۹۸ درصد مردم به توره رأى مى دهند و ديكارمو بازنده مطلق است اما نكته اينجاست كه قطبى به عنوان كسى كه مدعى است ۳ جام جهانى را پشت سرگذاشته درست برخلاف همه حرف مى زد و مى گفت ديكارمو محشر است و ...
    در مقابل پيكان نشانه هايى از پيشرفت را در پرسپوليس ديديم . پرسپوليس مى توانست در همان ۲۰ دقيقه اول كار را تمام كند و نسخه پيكان را بپيچد. آنها موقعيت هاى بسيار خوبى را هدر دادند و حتى جدا از پنالتى سوخته نيكبخت در دقيقه ۷ خود توره هم يك موقعيت طلايى و تك به تك را در همان دقايق ابتدايى از دست داد وگرنه پرسپوليس براى كسب يك امتياز مجبور نبود فشار ۱۰ دقيقه پايانى پيكان را هم تحمل كند ختم كلام اينكه پرسپوليس بدون قطبى كم كم پوست مى اندازد

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نيكبخت: باز هم پنالتى مى زنم

عليرضا نيكبخت مهاجم تيم پرسپوليس طى اظهارنظرى گفت: پيروانى به خاطر من از پيروزى در اولين تجربه سرمربيگرى ناكام ماند و شرمنده او و هواداران تيم شدم. وى همچنين اظهار داشت: از دست دادن پنالتى جزئى از فوتبال است اما وضعيت روحى خوبى ندارم، چراكه مى توانستم تلاش بازيكنان را كامل كرده و ۳ امتياز را براى پرسپوليس به ارمغان آورم وى افزود: بايد خون گريه مى كردم. متأسفانه روز سياهى در قزوين برايم رقم خورد. هواداران پرسپوليس حق دارند از من ناراحت باشند و اگر صد بار هم عذرخواهى كنم، كم است. مهاجم پرسپوليس تصريح كرد: كريم باقرى قصد داشت پنالتى بزند اما توپ را از وى گرفته و خواستم اجازه دهد من پشت ضربه قرار گيرم. اين بزرگ ترين اشتباه من بود. وى با تأكيد بر اين نكته كه دنيا برايم به پايان نرسيده است، خاطرنشان كرد: مى توانم مثل بازى هاى گذشته كه ۹ گل براى تيم به ثمر رساندم، فرد موثرى باشم. اميدوارم همه به من كمك كنند. حتى مى توانم باز هم پنالتى بزنم.نيكبخت تأكيد كرد: شرمنده پيروانى هستم چون هيچ سرمربى اى دوست ندارد اولين بازى خود را با تساوى و يا باخت به پايان برساند. بايد پاسخ محبت هاى او و عابدزاده كه بسيار مرا دلدارى داده و حمايت كردند را به خوبى بدهم.وى در خصوص حكم كميته انضباطى و پس دادن پاداش هايى كه در زمان حضور در تيم ملى دريافت كرد، گفت: فقط بايد پاداش هاى دريافتى پس از ديدار با كويت و امارات را پس دهم، چون در زمان دايى بود و مبلغى حدود ۵ ميليون تومان مى شود. مهاجم پرسپوليس تأكيد كرد: زمانى كه عضو تيم جوانان بودم يك ضبط صوت گرفتم و اگر لازم باشد آن را هم پس مى دهم، چون به رأى كميته انضباطى اعتراضى ندارم.وى در پايان خاطرنشان كرد: در حال حاضر فقط به فكر موفقيت در پرسپوليس هستم و اگر بخشيده شوم با تمام وجود در خدمت تيم ملى خواهم بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نيكبخت انصاريان و تيمش شانسى ندارند

اميدوارم بتوانم براى پرسپوليس و پيروانى جبران كنم

ايران ورزشى- روزى كه مارتين پالرمو بازيكن آرژانتين در جام ملت هاى آمريكاى جنوبى مقابل كلمبيا ۳ پنالتى تيمش را از دست داد كسى از او انتقاد نكرد. پالرمو بازيكن بزرگى بود و كسى فكر نمى كرد در يك بازى سه پنالتى از دست بدهد اما همه او را حمايت كردند. تماشاگران، بازيكنان و مربيان همه اين مسأله را به حساب اتفاق هاى فوتبال گذاشتند و اين بار اين اتفاق نادر براى نيكبخت رخ داد. او دو پنالتى را در بازى با پيكان از دست داد. هرچند بازيكنان و مربيان شرايط را درك و او را حمايت كردند اما تماشاگران ناراضى حاضر در ورزشگاه عليه نيكبخت شعار دادند تا او بعد از بازى با چشم گريان در آغوش پيروانى جاى گرفته و حمايت او را بطلبد.

فكر مى كنى امتياز خوبى مقابل تيم صدرنشين جدول گرفتيد
    ما مستحق پيروزى بوديم نه مساوى. پرسپوليس خيلى خوب كار كرد و موقعيت هاى بسيار زيادى داشت كه اگر به گل تبديل مى شد... اما متأسفانه اين اتفاق رخ نداد تا على رغم روند بازى نتيجه مساوى شود. خود من هم اشتباهات زيادى در اين بازى داشتم. متأسفانه در زدن دو پنالتى ناكام ماندم تا ۳ امتياز اين بازى را از دست بدهيم.
    اما پرسپوليس مقابل پيكان بازى خوبى ارائه داد كه نمى توان منكر آن شد.
    دقيقاً. پرسپوليس يك فوتبال زيبا، روان و كاملاً هجومى از خود به نمايش گذاشت. ما موقعيت هاى گلزنى زيادى هم خلق كرديم و اميدوارم بتوانيم در بازى هاى بعدى هم به همين اندازه زيبا كار كرده و اين روند را ادامه دهيم.
    در مورد آن دو پنالتى كه از دست دادى بگو. فكر مى كردى در يك بازى دو پنالتى خراب كنى
    نه، هرگز فكرش را هم نمى كردم اما پنالتى هم جزيى از فوتبال است. شرمنده هواداران، بازيكنان و مربيان تيم شدم. مخصوصاً بچه ها كه خيلى سعى كردند هر طور شده من در بازى با پيكان گل بزنم اما... واقعاً دست آنها را مى بوسم و ممنون حمايت هايشان هستم.
    اگر سومين پنالتى هم براى پرسپوليس گرفته مى شد باز هم براى زدن آن اقدام مى كردى و آيا باز هم آن را خراب مى كردى
    نمى دانم. يا براى زدن آن پنالتى نمى رفتم يا اگر مى رفتم حتماً آن را گل مى كردم.
    پيروانى گفته بود اگر ۱۰ پنالتى ديگر هم به سود پرسپوليس گرفته مى شد هر ۱۰تاى آن را به نيكبخت مى دادم كه بزند!
    پيروانى به من لطف دارد، شايد هيچ مربى پيدا نشود كه تا اين اندازه به بازيكنش روحيه بدهد. من شرمنده پيروانى و بقيه هستم.
    اين مسأْله كه باعث خراب شدن روحيه نيكبخت نمى شود!
    سعى مى كنم ذهنم را خيلى درگير و معطوف اين مسأله نكنم تا بتوانم در بازى هاى بعدى جبران كنم.
    در جريان بازى با پيكان خيلى سرحال و روى فرم نبودى! دليل آن چه بود
    نمى خواهم بهانه آورده و توجيه كنم اما مشكلات هفته قبل خيلى مرا به هم ريخت و از لحاظ روحى تأثير داشت. دو هفته پر استرس را منتظر اعلام حكم كميته انضباطى بودم و اين مسأله تمركزم را خيلى به هم ريخته بود.
    يعنى سرحال نبودنت به خاطر مصدوميت و غيبت در تمرينات تيم نبود
    نه، من ۴ جلسه با تيم تمرين كردم. من هميشه از لحاظ بدنى آماده ام چون زمانى هم كه در تمرين باشم به طور اختصاصى تمرين مى كنم.
    چرا به خاطر حكم كميته انضباطى به شوراى استيناف اعتراض نكردى
    دوست نداشتم اين كار را بكنم ، چرا كه باعث مى شد دوباره وارد حاشيه شوم و اين چيزى نبود كه خواهان آن باشم. من براى اعلام حكم كميته انضباطى دو هفته پر استرس را گذراندم و به همين دليل نتوانستم مقابل پيكان خوب كار كنم. اگر قرار بود به رأى كميته انضباطى اعتراض كنم بايد دو سه ماه صبر مى كردم. آن هم دو سه ماه با استرس و اين روى بازى ام تأثير مى گذاشت. ترجيح دادم تمركزم را براى موفقيتپرسپوليس بگذارم.
    اما اين امكان وجود داردكه رأى شكسته شده و بار ديگر به تيم ملى دعوت شوى.

فعلا تمام سعى و تلاشم را معطوف به موفقيت پرسپوليس مى كنم اما هر زمان ديگرى هم كه به تيم ملى دعوت شوم با تمام وجود براى آن بازى خواهم كرد اما اكنون فقط به پرسپوليس و موفقيت آن مى انديشم.
    پاداش هاى تيم ملى را هم كه بايد پس بدهى
    اين پاداش ها براى زمان دايى است اما اگر پاداش هايى را كه به زمان حضورم در تيم ملى جوانان برمى گردد را هم بخواهند مى دهم. آن زمان يك ضبط صوت گرفتم.
    پس لازم نيست براى باز پس دادن پاداش هايت وانت اجاره كنى!
    نه فكر نمى كنم مبلغى حدود ۵ ميليون تومان براى دو بازى پاداش گرفتم كه با كمال ميل تقديم مى كنم چرا كه به دنبال حاشيه نيستم.
    آخر بازى با چشم گريان در آغوش پيروانى جاى گرفتى. راجع به آن صحنه و دليل كارى كه انجام دادى بگو.
    2 پنالتى در بازى خراب كرده بودم و شرايط روحى خوبى نداشتم. از طرفى هيچ مربى نمى خواهد در اولين بازى خود با نتيجه باخت يا مساوى زمين را ترك كند. اما پيروانى على رغم نتيجه اى كه مى توانست به شكلى ديگر رقم بخورد، خيلى به من روحيه داد. اميدوارم در بازى بعدى بتوانم هم براى او و هم براى پرسپوليس جبران كنم.
    از اين پس بار ديگر بازى هاى ليگ فشرده برگزار مى شود اين فشردگى موجبات خستگى و مصدوميت هاى احتمالى را براى پرسپوليس فراهم نخواهد كرد
    نه، چرا كه اين مسأله فقط مختص پرسپوليس نيست و براى همه تيم هاى ليگ است ضمن اينكه فكر مى كنم متوقف نشدن ليگ براى پرسپوليس خيلى بهتر است.
    در مورد داورى بازى بگو. فكر مى كنى پنالتى ها درست گرفته شد
    به نظرم پنالتى ها درست بود اما دوست ندارم در مورد داورى خيلى صحبت كنم.
    به خاطر رفاقتت با انصاريان تقابلتان در دربى حساسيت هاى خاصى را به وجود مى آورد. چهارشنبه بار ديگر رودرروى انصاريان قرار مى گيريد با اين تفاوت كه اين بار تو قرمز پوشى و انصاريان آبى پوش!
    خوشحالم از اينكه دوباره انصاريان را مى بينم. شايد ما دو تا بيرون زمين با هم رفيق باشيم اما داخل زمين انصاريان وتيمش هيچ شانسى براى ايستادگى مقابل ما را ندارند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

معضل بزرگ پرسپوليس

دروازه بدون «بان»!

ايران ورزشى - اوضاع كه بهتر مى شود مى توانى نشانه هاى بهبود شرايط را در تمام نقاط ببينى. نوع فوتبال كه تغيير مى كند مى توانى انتظار داشته باشى كه اتفاقات بهترى هم مى افتد. اين موضوع در مورد آخرين نمايش پرسپوليس كاملا مصداق دارد. آنها مقابل پيكان خوب بودند و اگر برنده نشدند بايد به بدشانسى و اتفاقات فوتبال رجوع كرد وگرنه تيمى كه با بحران دست و پنجه نرم مى كند حالا به پيروزى هاى بعدى و صعود به صدر جدول فكر مى كرد. به غير از آن قصور كشنده عليرضا واحدى نيكبخت در گل نكردن پنالتى ها بايد به موضوع مهم ديگرى هم اشاره كرد، اينكه پرسپوليس درون دروازه مشكل داشت و اگر اين مشكل بزرگ را احساس نمى كرد با وجود پنالتى هاى از دست رفته نيكبخت مى توانست در زمره برندگان بزرگ هفته جاى بگيرد. از دست دادن دو دروازه بان اصلى بدشانسى بزرگ فصل پرسپوليس بود و شايد اگر اين اتفاق براى هر تيمى بيفتد اختلال بزرگى در روند حركتى آن تيم به وجود آمده و جبران آن ميسر نباشد. پرسپوليس روز شنبه عليرضا حقيقى جوان را درون دروازه داشت كه تقريبا در هر دو گل حريف نيز اشتباه كرد. حقيقى با وجود اينكه سومين سال حضورش در ميان بزرگان پرسپوليس را تجربه مى كند اما همچنان بدون اعتماد به نفس و با دست و پاى لرزان درون دروازه مى ايستد. بعد از مصدوميت ميثاق معمارزاده و مهدى واعظى او گزينه نخست حفاظت از چارچوب دروازه اى است كه بايد آنقدر بسته بماند تا موفقيت دوباره حاصل شود اما افسوس كه حقيقى جوان توانايى انجام چنين وظيفه سنگينى را ندارد و اگر دارد به ملزومات آن كه اعتماد به نفس اصلى ترين فاكتورش خواهد بود دست نيافته است. هيچ يادمان نرفته كه پرسپوليس زمانى به قهرمانى اميدوار شد كه درون دروازه اش به ثبات رسيد. تزلزل حسن رودباريان مقابل استقلال اهواز باعث شد تا مهدى واعظى دوباره گلر شماره يك قرمزها باشد و در بازى هاى پايانى نقش مهمى در بردهاى پياپى و سرانجام قهرمانى قرمزهاى پايتخت ايفا كند. اكنون نيز با وجود اينكه چرخ پرسپوليس روان تر از گذشته مى چرخد اما تزلزل درون دروازه مانع از رسيدن به پيروزى و در نهايت فرار از بحران مى شود. اين مساله اى بود كه افشين قطبى روى آن انگشت گذاشت و به مديران باشگاه ابلاغ كرد. ابلاغيه اى كه همچنان بى پاسخ مانده است. بهتر است مديران پرسپوليس بدانند: نتيجه گيرى دلخواه، خروج از بحران و شروع دوران خوش و موفقيت بدون بهره بردن از دروازه بان هاى قابل اتكا مقدور نخواهد بود. پس چه بهتر كه از همين امروز دست به كار شوند و به جاى خرج كردن در خط دفاع پرمهره تيم شان فكرى به حال دروازه بى دروازه بان پرسپوليس بكنند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

كريم ۳۵ ساله توانايى اين همه فشار را ندارد

ستاره سوزى با دست هاى خودى

ايران ورزشى - درحالى كه كريم باقرى مقابل امارات ۹۰ دقيقه حضورى فعال در زمين مسابقه داشت بار ديگر به فاصله ۲ روز از اين ديدار سنگين و بيرون از خانه در تركيب اصلى پرسپوليس برابر پيكان قرار گرفت تا به مدت ۸۳ دقيقه در ميانه ميدان قرمزها انجام وظيفه كند. به نظر مى رسد آمادگى كريم باعث شده تا هم مربيان تيم ملى و هم كادر فنى پرسپوليس نتوانند به راحتى از نام اين بازيكن توانا عبور كنند و همين عامل باعث شده تا كريم در هر دو جبهه حضورى فعال داشته باشد كه اين فشردگى بازى ها مى تواند در آينده اى نزديك براى باقرى به دردسر بزرگى بدل شود. كريم امروز مرز ۳۵ سالگى را گذرانده و دوران پايانى فوتبال خود را سپرى مى كند كه حضور توامان و بازى در دو منطقه مختلف قطعا مشكلات بسيارى را براى اين بازيكن توانا به وجود خواهد آورد. در اين ميان نبايد از حضور كريم در مسابقات جام حذفى و جام باشگاه هاى آسيا چشم پوشى كرد چرا كه با شروع اين بازى ها كريم كه درحال حاضر به عنصر غيرقابل گذشت پرسپوليسى ها تبديل شده بايد در لباس قرمز در تركيب پرسپوليسى ها حضورى فعال داشته باشد. البته جدا از كريم اكثر بازيكنان ملى پوشى كه در تركيب اصلى تيم ملى در بازى مقابل امارات حضور داشتند در مسابقات ليگ برتر براى تيم هاى خود به ميدان رفتند اما مقايسه بازيكنانى نظير كعبى يا ستار زارع با كريم به هيچ وجه يك قياس مناسب به نظر نمى آيد چرا كه كريم در حال حاضر با سن و سال بالا تحرك بسيارى در زمين مسابقه دارد و بالطبع اين قضيه مى تواند مشكلات فراوانى را براى اين بازيكن باتجربه به وجود آورد. تجربه حضور توامان در چند جبهه طى سال هاى گذشته براى بازيكنان بسيارى به وجود آمده كه سرآمد اين بازيكنان محرم نويدكيا است. نويدكيا كه زمانى به صورت همزمان در تيم ملى بزرگسالان و اميد و همچنين با پيراهن سپاهان در ليگ برتر، جام حذفى و جام باشگاه هاى آسيا حضور داشت به يكباره با مشكل مصدوميت حادى مواجه شد كه همين مساله باعث شده تا به حال چندين مرتبه بر روى پاى مصدومش عمل جراحى انجام شود. بى شك كريم بايد از تجربه تلخ نويدكيا در فعاليت هاى چندگانه برداشت صحيح كرده و ديگر ادامه دهنده راه هافبك تواناى پيشين و بازيكن هميشه مصدوم فعلى سپاهان نباشد.
    كادر فنى پرسپوليس در ادامه بازى هاى ليگ برتر بايد استراحت بيشترى براى اين بازيكن در نظر بگيرند تا كريم با آمادگى بالاى خود خيال هواداران را از حضور در تركيب تيم ملى و پرسپوليس آسوده كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال اهواز را نبريم در آزادى اطراق مى كنيم

سپهر حيدرى: ما شانس نداريم!

ايران ورزشى- حساسيتى كه روى خط دفاع پرسپوليس وجود دارد باعث شده بود در جريان بازى با پيكان پيروانى مرتب نام نفرات اين خط را به زبان آورده و نكاتى را به آنها گوشزد كند اما نكته جالب اينكه در اين بازى خط دفاع پرسپوليس خيلى بهتر از بازى هاى قبل عمل كرد و ديگر شاهد آن فضاى آزاد پشت دفاع كه مهاجمان حريف در آن جولان مى دادند نبوديم. سپهر حيدرى مدافع تكنيكى پرسپوليس در مورد اين بازى و نتيجه اى كه قرار نبود به سود آنها باشد مى گويد: «بازى خوب و زيبايى انجام داديم و مى توانستيم همان طور كه قول داده بوديم پيكان را در خانه اش مغلوب كنيم اما بدشانسى اجازه نداد ركورد صدرنشين را در قزوين بزنيم. پرسپوليس مقابل پيكان توفانى كار كرد مخصوصاً ۲۰ دقيقه نيمه اول آنها كاملاً تسليم شده بودند اما باز هم از آن گل هاى عجيب و غريب خورديم.» او در مورد مقصر اصلى گل هايى كه پرسپوليس دريافت كرد مى گويد: «نمى دانم در اين رابطه چه بگويم. حقيقى بد كار نكرد و عملكرد خوبى داشت اما واقعاً روى گل ها نمى توانست كارى بكند. خط دفاعى هم روى گل هاى دريافتى مخصوصاً گل دوم مقصر نبود. او در مورد انتقاداتى كه از پيروانى به دليل مشكلات خط دفاع پرسپوليس مى شود، مى گويد: «خيلى از انتقادات معترضانه مطرح مى شود. ديگر همه مى دانند مشكل دفاع پرسپوليس تيمى است نه فردى. او روى اين مسأله خيلى كار كرده و طى چند روز اخير به همراه عابدزاده تمرينات اختصاصى براى نفرات خط دفاعى تدارك ديده بود كه نتيجه آن را در بازى با پيكان ديديد. ديگر خبرى از فضاى خالى پشت مدافعان نبود و ما خيلى بهتر از قبل دفاع كرديم. متأسفانه گاهى آنقدر بدشانسى مى آوريم كه فكر مى كنم اگر از پشت محوطه حريف هم دفاع كنيم يكى از خانه اش شوت مى زند و مى رود داخل دروازه!!» مدافع پرسپوليس در مورد سرمربيگرى پيروانى و اينكه او مى تواند از پس اين وظيفه سنگين برآيد يا نه مى گويد: «من در تيم ملى با پيروانى كار كردم. او مربى تحصيلكرده و بادانشى است و رابطه خوبى با بچه ها دارد. بازيكنان به او علاوه بر مربى به چشم برادر بزرگتر نگاه مى كنند. او كاپيتان پرسپوليس بوده و با جو اين تيم به خوبى آشنا است و اين براى رسيدن به هر ۳ جامى كه در پيش داريم كافى است و مطمئن باشيد با پيروانى مى توانيم به هر ۳ جام برسيم.» اما حيدرى در مورد رفتن قطبى مى گويد: «نمى دانم او چرا رفت. حرف هاى زيادى زده مى شود كه نمى توان به آنها اطمينان كرد. قطبى مربى بزرگ و بادانشى بود كه من به شخصه چيزهاى زيادى از او ياد گرفتم و برايش احترام زيادى قائلم و آرزو مى كنم هرجا كه هست موفق باشد.» وى در آخر در رابطه با ديدارى كه اين هفته برابر استقلال اهواز دارند مى گويد: «اين تيمى كه مقابل پرسپوليس حاضر خواهد شد بى شك با تيمى كه ۶ گل از استقلال خورد تفاوت هاى زيادى دارد اما با همه اينها ما استقلال اهواز را شكست خواهيم داد و اگر ۳ امتياز بازى با اين تيم را كسب نكنيم از زمين بيرون نيامده و در آزادى اطراق مى كنيم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ارزيابى هفته پانزدهم ليگ برتر

تعطيلات بلاى جان ليگ

حميد رضا عرب
    Hamid Reza Arab

در حالى كه لژيونرهاى شاغل در ليگ هاى اروپايى تنها ۴۸ ساعت مانده به بازى هاى ملى خود را به مربيان تيم ملى معرفى مى كنند اما به اين بهانه كه تيم ملى بازى هاى حساسى را پيش رو دارد ليگ ما ۲ هفته ديگر تعطيل شد تا على دايى با فراغ بال بيشترى به بازى با امارات بينديشد. در اين كه بايد براى تيم ملى محيط امن و آرامى را فراهم آورد شكى وجود ندارد اما چگونه است كه تيم هاى اروپايى و اماراتى حاضر نيستند حتى يك روز زودتر بازيكنان ايرانى را به تيم ملى بدهند و در عين حال ما ۲ هفته ليگ را تعطيل مى كنيم. با يك حساب سرانگشتى مى توان مدعى شد از آغاز بازى هاى ليگ تاكنون نزديك به يك ماه ليگ تعطيل بوده. در عين حال مسؤولان سازمان ليگ قصد دارند تعطيلات نيم فصل را هم لحاظ كنند! كه اين رويه بيش از آنكه تيم هاى بزرگ را به چالش بكشاند محصول ديگرى نخواهد داشت. تعطيلات در نيمه هاى راه ليگ بسيار كشنده است و آنطور كه ديديم در هفته پانزدهم بسيارى از تيم ها از اين وقفه لطمه خوردند و نتوانستند نتايج خوب خود را ادامه دهند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •