خوب اگه محتوای دی وی دی رو داشته باشه میتونه با برنامه ی دمون تولز از دی وی دی ایمیج بگیره.
خوب اگه محتوای دی وی دی رو داشته باشه میتونه با برنامه ی دمون تولز از دی وی دی ایمیج بگیره.
سلام .
فقط همین که نصب کرده داره . DVD رو نداره چه برسه به محتواش![]()
پس راهی نیست ؟
مخلصیم .
سلام راهی نیست جز خرید بازی...
بابا یکی این opengl رو برا ما بزاره!
هرچی میگردیم نیست!
برای ویندوز xp و انویدیا
باتشکر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبفرما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من افت فريم الكي تو اكثر بازيها حتي بازي هاي مسخره دارم...يعني يه افت فريم متناوب و رفت و برگشتي كه بگير نگير داره.'گرافيك بازي رو هم low ميكنم بازم اين مشكل هست. شابد از سي پي يو باشه...شما چي ميگيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
cpu: intel pentium d 3Ghz
Ram: 2 *1G...
VGA:Geforce 9600 GT
Rom:320 G
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
راستي اين openGl به چه دردي ميخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
البته ممکنه از سی پی یو باشه مخصوصا اگه توی جاهای شلوغ کم میاره....در ضمن حین بازی دمای سی پی یو رو هم چک کن که بالا نباشه(اگرچه سری pentium D اصولا داغ کار میکنه!!)
البته بهت پیشنهاد میکنم که برای اطمینان درایور گرافیکت رو هم به روز کنی!!
در اصل میشه گفت یه نوع رابط سخت افزار-نرم افزاره مثل یک محیط برنامه نویسی ولی بحثش خیلی پیچیده تر از این حرفهاست!راستي اين openGl به چه دردي ميخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
البته برای کسب اطلاعات بیشتر می تونی به اینجا مراجعه کنی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدعزیز دوستمون گفتند که یا کرکت مشکل داره یا بد کرک میکنی!!!
koroshfe عزیز.
مطمئنی که پیغام ریپلیس رو ویندوز میده؟ اگه میده و توهم گزینه ی replace رو میزنی اگه کرک سالم باشه باید درس بشه. در غیر این صورت یا کرک خرابه یا بازی که خیلی احتمالش کمه.
حالا اين opengl كاربردي داره تو افت فريم و اين صحبتا...؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)