با چه مدمی این سرعت 100 مگ رو میگیری دوست عزیز
با چه مدمی این سرعت 100 مگ رو میگیری دوست عزیز
گوشی موبایل ، Cat 6
بچه ها proton برای شما هم رو نت شبانه وصل نمیشه؟
کاهش سرعت اینترنت در دولت سیزدهم
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
سرعت اینترنت در دولت رئیسی کاهش یافته است. این کاهش، در عملکرد گوگل کاملاً تشخیص داده میشود.
وعده آقای رئیسی این نبود. انتظار کاربران این است که جبران شود/خبرآنلاین
سلام
اینترنت برای من هیچی نمیاد. سیمکارت توی مودم دارم. به دکل 4g وصل میشه اما چیزی باز نمیشه. بجیز 8.8.8.8 با هیچی پینگ نمیده. حتی داخلی. dns هم همه جوره تست کردم. با دو تا سیستم و موبایل تست کردم.
مشکل چیه؟
سلام،
این کار ضرر نداره برای گوشی؟ چون گوشی من خیلی داغ میشه حتی تو مدت کوتاه. گفتم شاید مشکل با هات اسپاته، با سیم هم وصل کردم به کامپیوتر باز خیلی داغ میشه.
سلام
من هیچوقت مودمی برای استفاده از اینترنت سیمکارت های اپراتورها نداشتم ( به جز مودم TD-LTE که داستانش فرق داره ) ، بسته نامحدود هم بیشتر از 20 مرتبه گرفتم و همیشه گوشی در نقش مودم بودههر اینترنتی روی سیمکارت هم هست از گوشی استفاده میکنم ( بسته های هدیه ، جمعه های رایتلی زمان قدیم که بسته میداد بر خلاف این چند وقت ، دوشنبه سوری و ... )
مشکلی برای گوشی پیش نمیاد ، گرم شدن گوشی در حالت روشن بودن دیتا طبیعی هست
اگر هم قرار باشه در درازمدت مشکلی پیش بیاد ، ضعیف شدن باتری گوشی بعد از چند سال استفاده که این هم طبیعی هست
درود
یه سوال داشتم از دوستان . یه دو الی سه ماهی هست دو تا دکل مخابراتی سمت خونه ما نصب کردن یه چند وقتی هم روش تجهیزات نصب شده
حالا وقتی شب میشه چراغ قرمز این دکل ها روشن میشند به صورت چشمک زن هستند
در صورتی که دکل هایی که سال های گذشته زده شده چراغ قرمز ثابت دارند
میخواستم ببینم فلسفه خاصی دادرند که بعضی ها چشمک زن هستند بعضی ها چراغ ثابت
درود
یه سوال داشتم از دوستان . یه دو الی سه ماهی هست دو تا دکل مخابراتی سمت خونه ما نصب کردن یه چند وقتی هم روش تجهیزات نصب شده
حالا وقتی شب میشه چراغ قرمز این دکل ها روشن میشند به صورت چشمک زن هستند
در صورتی که دکل هایی که سال های گذشته زده شده چراغ قرمز ثابت دارند
میخواستم ببینم فلسفه خاصی دادرند که بعضی ها چشمک زن هستند بعضی ها چراغ ثابت
نه مدلشونه سفارش هاشون فرق داره
همشون استاندارد های خودشون رو دارن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)