بچه ها با توجه به تست دوست عزیز dimeh11 که گذاشت سرعت شبانه 5 مگ روی 2 مگ واقعی هست به نظرتون 10 مگ بگیریم شبانش رو روی 5 مگ میزارن که میشه حدود 500 600 تا![]()
بچه ها با توجه به تست دوست عزیز dimeh11 که گذاشت سرعت شبانه 5 مگ روی 2 مگ واقعی هست به نظرتون 10 مگ بگیریم شبانش رو روی 5 مگ میزارن که میشه حدود 500 600 تا![]()
منم خدا وکیلی با این سرعت مشکلی ندارم درسته دزدی هست باید تو روز و شب سرعت واقعی بدن ولی برای منی که فقط شب دانلود دارم اونم در حد 1گیگ خیلی هم خوبه
فقط داداش برای 5 مگ چی بردی که بهت دادن ؟
هر چند تا دانلود با هم بذاری حداکثر همینه؟
سرعتش خوبه به نظر من... شاید گرفتم ماه دیگه.
دوستان اگر میخوان درباره ی صبانت خوزستان یه چیزی بیاد دستشون، تست گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا اینا دلمو خون کردن 5مگ بهم ندادن بهش گفتم 5مگو واسم باز کن انگار بهش فحش دادم
باید برم باهاشون دعوا کنم
حالا 10مگش شبانه داره یا نه نریم 10مگ بگیریم سرویس بدون هیچ شبانه ای بمونه رو دستمون
سروش فروش اکسین چنده؟فکر کنم راستشو بگه بهمون که 10مگ شبانه داره یا نه
بچه ها یه نگاه بندازین ببینیم خطم 5مگ و 10مگ رو ساپورت میکنه یا نه ممنونم
![]()
اطلاعات ناقصه کامل بزار
از قسمت attainable rate یه عکس بزار
فرشاد فکر نکنم 10 مگ داشته باشه با توجه به تست ها هر سرویسی بگیری شبانش رو میان یه خط پایین تر اوکی میکنن مثل 2 مگ بگیری شبانش 1مگ و 5مگ میشه 2مگ شبانه دیگه فکر نکنم 10 مگ شبانه داشته باشه با این اوصاف باید شبانه 10مگ باشه 5مگ واقعی که خیلی بعیده
داداش فکر کنم خطط خیلی نویزش بالاست اگه اشتباه میکنم اساتید نظر بدن
و راجب 5 مگ والا من از خود سیترا مستقیم 5 مگ گرفتم اینترنتی واینم بگم تو سرویس قبلیم که 5 مگ بود هر سه چهار روز سرعتم میومد رو دو مگ که زنگ میزدم و سریع حلش میکردن .امروز هم زنگ زدم باز بهشون یه خانمی گوشی رو ورداشت و گفت من اجازه ندارم بیارم رو 5 مگ چون شما تجاری نیستین منم گفتم اوکی بای و باز زنگ زدم اینبار یه اقا گوشی رو ور داشت سریع اوکی کرد .دمش گرم
مودم من این قسمت رو نداره زایکسل هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)