تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1247 از 2605 اولاول ... 24774711471197123712431244124512461247124812491250125112571297134717472247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,461 به 12,470 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

من یه هفته پیش از طریق مرکز مخابراتی اینترنت ثبت نام کردم.بعد قرار بود چند ساعته اینترنت وصل شه.الان نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.این 2020 هم که همش جواب سر بالا میده.
    خب به مرکزتون سر زدین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بله.جواب:صبر کنید تا از 2020 بهتون زنگ بزنن.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

آقا این حرفهارو ول کنید..

اقا من یه غلطی کردم شکایت کردم از مرکز مخابراتیمون تو سایت مخابرات کل ایران.

آقا این رئیس مخابرات افتاده به ....امروز بابام زنگ زد گفتش رئیس مخابرات زنگ زده بهش گفته اگر از طرف مخابرات کل بهتون زنگ زدن بگید شکایت منتفیه...مثل که میخوان اخراجش کنن...

آقا عجب غلطی کردم...به جون مادرم راست میگم...یه غلطی کردم رفتم تو سایت مخابرات کل گفتم منطقه مخابراتی ما بهم اینترنت نمیدنن 3 ماهه تو صفم...اینا هم پشتشو گرفتن دارن رئیسرو حسابی میترسونن...

عجب غلطی کردم خدایا فردا دشمن نشه باهام خوبه...یه فرم پر کردم شماره موبایلمم دادم ببین چی شد...رئیس مخابرات منظقمون هی زنگ میزنه بهم ....ببین چه اذیتش دارن میکنن...

راستیتش ترسیدم..خوب تخصیر خودشونم هست ها خیلی بد حرف میزنن منطقه مخابراتی ما ... لج منو د راوردن هی جواب سر بالامیدادن...منم زد به سرم شکایت کردم ..

اصلا بمنچه تخصیر خودشونه می خواستم مثل آدم برخورد کنن مثل آدم اینترنت بدن الاف نکنن...عذاب وجدان نداره فقط ترس دارم رئیس مخابرات یارو یه نفرو بفرسه منو بزنن...

حالا بابام حسابی باهاش رفیق شد....که از دلش در بیاره...میخوان با هم برند خارج..آخه بابای من خارج زیاد میره..هندوستان و چین برای واردات ..گفتش میبرمت هندوستان خلاصه بابام زنگ زد گفت غلط زیادی کردی شکایت کردی...

هیییییییییییییییییییی..ترس یدم اومدم تو این تاپیک دارم هی تایپ میکنم...از ترس همش..برم یه قرص آرام بخش بخورم..خدافظ ..
    بحث رفاقت با پدر شما یه حرفه و قبول کردن حرف پردتون هم که واجبه
    ولی اگر ایشون اینجوری تحت فشار قرار گرفته حتماً یه ریگی به کفشش بوده...لحن بد وبرخورد نامناسب پرسنل مخابرات هم یک طرف....من جای شما نیستم ولی اگر بودم کوتاه نمیومدم.(البته حقیقتاً من مشکلی با مرکزمون ندارم)
    ایشون که خرش از پل بگذره این داستان را برای بقیه افراد دیگه هم تکرار میکنه همانجوری که شما اولیش نبودید آخریش هم نخواهید بود

4. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karbar200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

دوستان

من چند وقته یک مشکلی دارم می خواستم ببینم برای شما هم همینطور هست یا نه؟

بعضی یا بیشتر سایت ها برای من یکی در میان باز می شوند و یا کلا باز نمی شود

فایرفاکس هست مرورگرم .

6. 2 کاربر از karbar200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان تازگی کسی از مرکز مخابرات آیت الله کاشانی اینترنت گرفته؟
    پورت خالی دارن؟

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هفته پیش از طریق مرکز مخابراتی اینترنت ثبت نام کردم.بعد قرار بود چند ساعته اینترنت وصل شه.الان نمیدونم باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید.این 2020 هم که همش جواب سر بالا میده.
    سلام
    مودمتون وصله؟ شاید اینترنت وصل شده باشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    مودمتون وصله؟ شاید اینترنت وصل شده باشه.
    آره.حتی چند بار هم خواستم کانفیگ کنم مودم ,به اینترنت وصل نشد.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا این رئیس مخابرات افتاده به ....امروز بابام زنگ زد گفتش رئیس مخابرات زنگ زده بهش گفته اگر از طرف مخابرات کل بهتون زنگ زدن بگید شکایت منتفیه...مثل که میخوان اخراجش کنن...

آقا عجب غلطی کردم...به جون مادرم راست میگم...یه غلطی کردم رفتم تو سایت مخابرات کل گفتم منطقه مخابراتی ما بهم اینترنت نمیدنن 3 ماهه تو صفم...اینا هم پشتشو گرفتن دارن رئیسرو حسابی میترسونن...

عجب غلطی کردم خدایا فردا دشمن نشه باهام خوبه...یه فرم پر کردم شماره موبایلمم دادم ببین چی شد...رئیس مخابرات منظقمون هی زنگ میزنه بهم ....ببین چه اذیتش دارن میکنن...

راستیتش ترسیدم..خوب تخصیر خودشونم هست ها خیلی بد حرف میزنن منطقه مخابراتی ما ... لج منو د راوردن هی جواب سر بالامیدادن...منم زد به سرم شکایت کردم ..

اصلا بمنچه تخصیر خودشونه می خواستم مثل آدم برخورد کنن مثل آدم اینترنت بدن الاف نکنن...عذاب وجدان نداره فقط ترس دارم رئیس مخابرات یارو یه نفرو بفرسه منو بزنن...

حالا بابام حسابی باهاش رفیق شد....که از دلش در بیاره...میخوان با هم برند خارج..آخه بابای من خارج زیاد میره..هندوستان و چین برای واردات ..گفتش میبرمت هندوستان خلاصه بابام زنگ زد گفت غلط زیادی کردی شکایت کردی...

هیییییییییییییییییییی..ترس یدم اومدم تو این تاپیک دارم هی تایپ میکنم...از ترس همش..برم یه قرص آرام بخش بخورم..خدافظ ..
    بابات هند زیاد میره واسه همین قوه تخیلت هم هندی شده

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش چند سالته؟!
    .................................................. ...

دوستان الان به کل اینترنت بسته است فقط از طریق یه کانکشن pn... داخلی به یه ای اس پی دیگه وصل شدم که تونستم سایت رو بیارم بالا.

برای شما اینطوره شده؟ یا فقط موردی هست؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

دوستان هیچکدوم از سرویس های حجمی مخابرات شبانه ندارند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •