خدا رو شکر خط من مسیه ,محدودیت بذارن میتونم برم پارس آنلاین.
خدا رو شکر خط من مسیه ,محدودیت بذارن میتونم برم پارس آنلاین.
دوستان میدونم دعا کردین و دعاتون مستجاب شد . خط من مسی هست و امروز رفتم پارس انلاین گرفتم
سلام دوستان،
خط من pcm هست؛ رفتم مخابرات گفتن فعلا ثبتنام نداریم. معمولا چه قدر طول میکشه تا بخوان ثبتنام کنن؟
مشهد هستید؟
بله، قاسمآباد میشینم.
به امور مشترکین مرکز مراجعه کردید؟ کدوم مرکز تلفن قاسم آباد؟ یعنی منظورشون این بود که پورت خالی ندارن در مرکز شما؟
ممکنه مخابرات منطقتون خوب از آب دربیاد برای پارس . ولی من یکی از بزرگترین اشتباهات زندگیم رفتن به پارس بود . الآن 10 روزه پارس دارم و تازه میفهمم اینترنت به معنای واقعی عن رو باید کجا امتحان کرد .
اول تابستون گفتم یه دل سیر دانلود کنیم که انگار شانس گند من غیر قابل تغییرـه !
در ضمن از مخابرات امیرالمومنین منطقه خیام سرویس دارم .
همینی که سر چهار راه مخابراته (اسمش رو یادم نیست). دم در یک اتاقه نگهبانی هست که همون جا کار مردم رو برای adsl راه میندازه. بهم گفتن فعلا امکاناتشو ندارن
مرکز نبوت ...
یه تماس با 2020 بگیرید ، ببینید اینا چی میگن
بله این اواخر هم پارس انلاین اذیت میکرد ولی باز هم به چند دلیل پارس انلاین رو ترجیح دادم به مخابرات
1 : پارس انلاین پشتبانی داره
2 : چون من بازی انلاین بازی میکنم و پینگ یه دست و بدون تایم اوت خیلی واسم مهمه
3 : چون من اهل دانلود نیستم و ساعت شروع تایم شبانه مخابرات 1 شب هست که من تا اون موقع یا دیرتر WOW بازی میکنم که وقتی شبانه شروع میشه صفحه وب باز نمیشه چی برسه به دوستان اینجا که دانلود هم میکنن
4 : و در اخر کلان از مخابرات خوشم نمیاد چون بدجور خط هارو به خودش انحصاری کرد (فیبرنوری و فقط مخابرات)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)