تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1247 از 4105 اولاول ... 24774711471197123712431244124512461247124812491250125112571297134717472247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,461 به 12,470 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

دوست عزیز این نگرانی نداره اصلا 2 هفته صبر کن اگه با پست نیومد در خونه او وقت برو پلیس +10 بگو پیگیری کنند . همچین مواردی زیاد پیش میاد !
    با هزار بدبختی یه نفرو پیدا کردم شاید بتونم پذیرش سپاه بگیرم که اونم برگ سبز میخواد که اونم میترسم اگه این برگه سبزه طول بکشه اون یه ذره شانسمم بره. اونم با شرایط بدی که من دارم ,فردا دوباره یه سری میزنم ایشالا که اومده باشه .
    مرسی از شما و تمام دوستانی که پاسخ سوالات رو میدن

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

dr_aia از لیست خبری نشد ؟؟ بالاخره تونستین جایی رو پیدا کنید و بگه سفیدش رو بگیرین ؟

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

dr_aia از لیست خبری نشد ؟؟ بالاخره تونستین جایی رو پیدا کنید و بگه سفیدش رو بگیرین ؟
    این رفیقت بالاخره تونست ازسپاه بیاد ارتش؟؟؟؟
    آقا از ما که گذشت ولی یه سوال ، اگه بخوایم کد خدمتی رو تا قبل از اعزام عوض کنیم ، تنها راهش اینه که تاریخ اعزام رو عقب بندازیم ، بعد دنبال پارتی باشیم واسمون درست کنه؟
    راه بهتری نداره؟ نمیشه تاریخ اعزام رو عقب نندازیم؟ یا مثلا بدون پارتی نمیشه کاری کرد؟

4. این کاربر از amin khan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

یه پلیس +10 دیگه هم رفتم اونم گفت برگی سبزی نیومده برا شما اصلا هنگ کردم حتی دوست خودم که برا دی ماه اقدام کرده بود 48 ساعت بعد رفت گرفت برگ سبزشو
    آهان یه چیزی پلیس + 10 دیگه ای که رفتم بودم دیروز بود گفتش تو سیستم آخرین چیزیکه برای شما زده معافیت تحصیلی هستش, امروز از همینجا که ثبت کردم پرسیدم اینو گفت چون هنوز برگه سبزت نیومده اینو تو سیستم زده,الان من چجوری میتونم بفهمم کارم به مشکل بر نخورده باشه؟
    تشکر هم میکنم از پاسخ های خوبت دوست عزیز
    خواهش میکنم رفیق، بقیه به ما کمک کردن ما هم وظیفه داریم اگه چیزی میدونیم از بقیه دریغ نکنیم
    والا اینو نمیدونم که معافیت تحصیلی موقع ثبت درخواست خذف میشه یا موقع اومدن برگ سبز، کاش از اون +10 پرسیده بودی که ببینه ایا تقاضات "ثبت" شده یا نه؟!

6. 3 کاربر از momech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من امروز ثبت احوال تبریز بودم، گفتن باید نامه بزنن تا در جوابیه اون نامه ما نامه بدیم.

کپی برابر اصل رو هم ثبت اسناد تبریز قبول نکرد و شوت کرد به دفاتر رسمی اسناد. الحمدالله اونها هم برای هر صفحه 725 تومن میگیرن...
    سلام دوستم.
    شما چطور شد از سپاه پذیرش نتونستی بگیری ؟شهید قاضی تبریز میگن ظرفیتش زیاده ؟!
    بنظرت از سپاه تبریز میتونم پذیرش بگیرم ؟! لیسانس عمران دارم
    با تشکر از جواب
    Last edited by Iranian boy10; 19-12-2012 at 18:11.

8. این کاربر از Iranian boy10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا با این شرایط موجود پذیرش از سپاه واسه تحصیل کرده ها در حد قبول شدن تو تست بارسلوناست.....من 6 ماهه دنبالشم..هر روز یه بازیه جدید.................دوستان امیدی نداشته باشن.....اگه کسی راهی یا تجربه ای داره بگه تا کمکی باشه به همدردان اینجا...............ما که پیر شدیم عزیزان.................موهامون تو این راه سفید شد............

10. 3 کاربر از T@rk@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام من اموزشیم تموم شد 02 جای خوبیه تو ارتش امروز تحلیف بود رژه اینقدر خوبی داشتیم که کلی تشویق کردن مارو به خصوص مدعو و فرمانده ولی بعدش بد بود که از دوستامون تو ستاد گفت که جای بدی افتادم فزدا امریه میاد حالم خیلی گرفته اصلا دوست نداشتم اموزشیم تموم بشه قدر اموزشی بدونید

12. 3 کاربر از tophigh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

پيش فرض

درود
    دوستان کسی آشنا نداره ما رو بندازه سپاه ؟ شیرینیش رو هم تقدیم می کنم
    چون مدرک تحصیلی سیکل دارم ارتش و ... بیچارم !

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا با این شرایط موجود پذیرش از سپاه واسه تحصیل کرده ها در حد قبول شدن تو تست بارسلوناست.....من 6 ماهه دنبالشم..هر روز یه بازیه جدید.................دوستان امیدی نداشته باشن.....اگه کسی راهی یا تجربه ای داره بگه تا کمکی باشه به همدردان اینجا...............ما که پیر شدیم عزیزان.................موهامون تو این راه سفید شد............

داداش منظورتون از پذیرش تو سپاه یعنی اموزشی رو بیافتید تو مراکز سپاه و خدمت رو هم در سپاه انجام بدین هستش ؟ یا می خواید کلا جذب سپاه بشین ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این رفیقت بالاخره تونست ازسپاه بیاد ارتش؟؟؟؟
    آقا از ما که گذشت ولی یه سوال ، اگه بخوایم کد خدمتی رو تا قبل از اعزام عوض کنیم ، تنها راهش اینه که تاریخ اعزام رو عقب بندازیم ، بعد دنبال پارتی باشیم واسمون درست کنه؟
    راه بهتری نداره؟ نمیشه تاریخ اعزام رو عقب نندازیم؟ یا مثلا بدون پارتی نمیشه کاری کرد؟
    نه نتونست و همون سپاه مرکز شهید قاضی میره برای اموزشی . از یکی از دوستان پرسیدم گفت شهید قاضی هم معروف به هتل قاضی هستش و کلا دور هم خوش میگذرونن اونجا

ما هم دیگه شنبه باید بریم دیگه

16. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •