تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1247 از 2199 اولاول ... 2477471147119712371243124412451246124712481249125012511257129713471747 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,461 به 12,470 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پینگ یعنی چی ؟!
    خب با این اوصاف کاربرا تو بندر که کم هستن ! خطه تلفن ما هم که فیبر نوری نیست ! برای چی انتخاب معقول تریه ؟! مگه کلا adsl از وایرلس بهتره ؟!
    این هم شهری ما که داره چی زایه خوبی می گه ! اون طور که معلومه برا بندر داره خوب جواب میده !
    پینگ سرعت رفت و برگشت بسته های اطلاعاتیه، به این معنی که شما مثلا وقتی صفحه ای باز میکنید اطلاعاتی رو به یک سرور ارسال میکنید واز اون پاسخ دریافت میکنید.این فرایند اگر به صورت سریع اتفاق بیفته (جند میلی ثانیه)شما پینگ پایین و در غیر این صورت پینگ بالا محسوب میشه.البته نا گفته نمونه پینگ وایمکس ذاتا بالاتر از ADSL هستش.ممکنه که سرعت دانلود فول و در حداکثر باشه اما این به معنی این نیست که الزاما پینگ خوبی هم داشته باشیم.اگه اهل بازیهای آنلاین یا تماشای ویدئو آنلاین کارههایی که پینگ پایینی رو می طلبه باشید متوجه میشید که این مسئله چقدر اهمیت پیدا میکنه.
    هزینه های وایمکس بالاتره به خاطر تجهیزات متفاوت تر (مثل دکل ها و آنتن ها و...) و همچنین بالا بودن هزینه خرید مودم و طرح اشتراکی در مقایسه با َADSL دچار مشکلات بیشتریه.حالت جابجایی مودم از جایی به جای دیگه (اگه اهل مسافرات یا استفاده از یک نقطه دیگه تو شهر باشیم برای وایمکس حسن به حساب میاد،به هر حال باید پذیرفت وایمکس به نسبت ADSLبا اینکه تکنولوژی جدید تریه اما هنوز تو ایران نو پا به حساب میاد وشرکتهای عرضه کننده محدودند،به نظر من محاسن ADSl (اگر حالت اخیر رو در نظر نگیریم) بیشتر از وایمکس هستش.در ضمن سرعت آپلود هم به نسبت دانلود بسیار پایینه و تناسبی نداره.در کل سنگینی وزنه بیشتر به سمت ADSL هست اگه لازم بود بیشتر هم میشه در موردش بحث کرد!!!

2. 4 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام. 2تا سوال داشتم:

1- من یه اشتراک یک ساله داشتم که تمام حجمشم مصرف کردم دارم مرتب شارژش می کنم، هفته دیگه مهلت اشتراکم تموم میشه. فرقی می کنهاگه همین الان تغییر طرح اشتراکی را بزنم به مثلا متوسط مصرف شش ماهه، یا دقیقا هفته دیگه تغییرش بدم؟؟؟

2- جمعه ها دیگه دانلود رایگان نیست؟؟؟

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

واقعا این مبین نت از سرعت هیچی کم نمیزاره
    سرعت دوستان که 2 مگ دارن عالیه

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

خبری از طرح های پاییزی نیست داریم میریم سمت زمستون واقعا مارکتینگ مبین نت بسیار ضعیف پیش پا افتاده است.

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان از وضعیت مبین راضی هستین؟
    برای اینکه روی adsl من نمیتونم بیشتر از 4 مگ بگیرم شاید من هم مبین بگیرم
    این اواخر از وضعیت مبین راضی هستین؟
    سرعت دانلود 1 مگ چنده؟
    سرعت دانلودش چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    کسی میتونه بگه چکار باید بکنم قطعی های لحظه ای توی این هفته برام زیاد شده به نحوی که مجبورم هی مودو رو روشن و خاموش کنم کسی راهی میدونه که این اتفاق نیافته ممنون میشم جواب بدین من بجنورد هستم

داره خودمونی میشه hmahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اومدم مسافرت، و جایی هستم که از پوشش داخلی حدود 3 کیلومتر و از پوشش بیرونی حدود 100 متر فاصله دارم، بعنی توی یه منطقه بدون پوشش، اما مودمم که داخلیه 60 درصد قدرت سیگنال داره

9. 2 کاربر از hmahmoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من اومدم مسافرت، و جایی هستم که از پوشش داخلی حدود 3 کیلومتر و از پوشش بیرونی حدود 100 متر فاصله دارم، بعنی توی یه منطقه بدون پوشش، اما مودمم که داخلیه 60 درصد قدرت سیگنال داره
    جل الخالق
    من هم آوردم توی خونمون 1 دونه هم انتن نداد

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

کسی در این موارد اطلاعاتی داره؟
    باندهای بزرگ ضبط اگه خیلی به مودم نزدیک باشند(تقریبا چسبیده باشند) چون باندها، آهنربا و میدان مغناطیسیه قوی دارند چه تاثیری روی مودم میتونه داشته باشه؟
    با چه دستگاهی میشه این امواج مضر برای انسان رو اندازه گیری کرد؟
    ------------------
    سرعت داناود من بزور به 100 میرسه در حالیکه قبلا در روز این مشکل رو نداشتم و راحت تا 130-40 میرفت.مودم هم چندبار ریبوت کردم بازم همینه.حتی در سرورهای مختلف و با تعداد دانلود همزمان بیشتر هم بالاتر نمیره.راهی هست؟

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. 2تا سوال داشتم:

1- من یه اشتراک یک ساله داشتم که تمام حجمشم مصرف کردم دارم مرتب شارژش می کنم، هفته دیگه مهلت اشتراکم تموم میشه. فرقی می کنهاگه همین الان تغییر طرح اشتراکی را بزنم به مثلا متوسط مصرف شش ماهه، یا دقیقا هفته دیگه تغییرش بدم؟؟؟

2- جمعه ها دیگه دانلود رایگان نیست؟؟؟
    راستش به خودتون و میزان حجم و دانلودی که نیاز دارید بستگی داره.من پارسال یکساله 512 گرفته بودم ،اعتبارم تموم شده بود و هر چند روز یک بار بایستی شارژش می کردم.سه ماه مونده بود اعتبار زمانیش تموم بشه به 2mg تغییر دادم چون به سرعت بالاتری احتیاج داشتم.جای شما بودم سرعتهای مختلف رو تجربه میکردم تا به چیزی که برام مناسبتره برسم.(چون سرعتها همیشه ثابت نمیمونه،ممکنه چند وقت خیلی خوب باشه اما تو یه زمان دیگه خیلی بد.(که همینطور هم شد).اما یک نکته رو هم طبق تجربه بگم سعی کنید طرح های بلند مدت با شارژ مالی زیاد رو انتخاب نکنید تا اگه لیمیت شد یا سرعت به هر دلیل پایین اومد زیاد متضرر نشید و امکان تغییر طرح تون رو داشته باشید.مبین نت با سیاستهای خاصی سرعتهایی ارائه میده که مشتریانش رو به مصرف بیشتر سوق بده.نمونه اش سرعت 2 مگ که روی 3 مگ بسته شده و برای تنها 100 مگ مصرف بایستی 1200 تومان پرداخت کرد.در این حالت حتی وبگردی هم باعث میشه کاربر همیشه نگران مصرفش باشه و دست به شارژ باشه.
    طرح جمعه ها خیلی وقته متاسفانه برداشته شده!!!

13. 2 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •